GeoConverter ieu terpadu kana CONDOR

GeoConverter, anu geografis data converter Geobide ngamungkinkeun gampang ngajalankeun conversions data masif. Prosés kerja normal tina aplikasi ieu jalan sequentially, unggal file input dirobah sarta henteu turutan salajengna dugi tugas individu ieu ends.

clip_image002

perwujudan Ieu glued sagala pagawean (tugas individu N) sarta waktu pengolahan total bakal sabanding jeung jumlah data dirobah sarta kakawasaan hijina mesin nu executes eta.

CONDOR nyaéta software bébas anu ngamungkinkeun pamaké pikeun nangtukeun susunan mesin keur ngalakukan tugas dina babarengan disebarkeun sarta. Paké pamaké téh bisa ngaoptimalkeun speed dijalankeunnana hiji prosés nyokot kauntungan pinuh tina sumberdaya hardware organisasi Anjeun.

Pikeun tujuan ieu, GeoConverter nambihan fungsionalitas nu anyar meh bisa terpadu kana CONDOR, sahingga nyieun file konfigurasi husus nu bisa engké jadi dieksekusi dina lingkungan ieu kalayan paréntah 'condor_submit'.

clip_image004

Lamun pamaké submits Karya ieu ngadistribusikaeun dinya diantara tegalan CONDOR didaptarkeun nurutkeun kakuatan maranéhanana sarta mesin dianggurkeun. Éta lamun, sangkan ngaéksekusi prosés konvérsi, sadaya kakuatan sadia ieu éféktif dipaké dina organisasi Anjeun.

The file konfigurasi didadarkeun di luhur ngandung sakabéh pancén perlu ngarobah pamaké pikeun ngeset normal kalayan aplikasi tur jieun pilihan anyar ti "Pakakas" menu GeoConverter.

clip_image006Kalawan GeoConverter, sarta liwat CONDOR, urang bisa contona ngadamel conversions massa Mapping mangrupa leuwih gancang lantaran jumlah waktu bakal ngurangan proporsional jeung Jumlah mesin aya. Pikir ngeunaan ngolah poean rébu koropak, réplika kana format sejen,

alternatif metot pikeun hiji organisasi pikeun mibanda sababaraha mesin dianggurkeun "wengi" jam.

http://www.geobide.es/productos/geoconverter.aspx

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.