Geo Summit Latin Amerika 2008

gempungan geoUrang ukur bisa sirik bisa hadir, salah sahiji acara geospatial panggedéna di Amérika Latin bisa dilaksanakeun ti bulan Juli 15 17 ka.

The Geosummit Latin America mangrupa alihan tina GEOBrasil dipikawanoh diayakeun saprak 2000 tur kiwari geus dibuka ka pasar Spanyol. moal nyaho kumaha carana Mun mindeng teuing sabab paling exhibitors anu Brasil sarta jelas, anu 80% tina Hadirin ogé.

téma téh enviable.

geosummit Brazil Data Ruang Global infrasturktur

  • Sababaraha pangalaman internasional

Data Ruang Nasional infrasturktur

  • Naon peta nu perlu Brazil?
  • palaksanaan INDE di Brazil
  • infrastruktur Telecom

geomarketing

  • Mulang dina investasi di proyek geomatics
  • kasempetan bisnis anyar

total stasiun GeoCities

  • Sababaraha pamakéan kasus, basa cartographic
  • Kuring cadastre technified
  • survéy widang téknologi anyar
  • Vrs neogeography profesinoales nu GIS, rival atawa pelengkap

topcom Brazil Minyak-gas Geo-Pertambangan

  • Risings téknologi radar scanning na Lasser
  • aplikasi CPRM jeung mineralogi

Sajaba kasus pamakéan séjénna geotechnologies aplikasi di kehutanan jeung sanitasi.

Urang ukur bisa miharep naon Hadirin ngabejaan urang blogger anu geus dikonfirmasi.

Hiji Balesan to "Geo Summit Latin Amerika 2008"

  1. Nu bisa buka salah nao acara ao.

    Anjeunna muito bom é éma kapungkur janten étang rekening

    E ainda vai esse ano lumangsung atawa I Encontro com OS principais Geocomunidades Online Geo-Blog, grup sawala sarta béréndélan. Veja mais teu loka meu.

    Boa minggu.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.