Associating peta kalawan tabel Excel

Abdi hoyong ngahubungkeun hiji méja Excel, hiji format peta shp. tabél keur dirobah, jadi teu hayang ngarobah kana format dbf, sanajan asup kana geodatabase nu. A latihan alus keur maéhan libur rineh ieu sarta saliwatan tetep hiji panon on ArcGIS 9.3 ti Acer Aspire Hiji.

Contona kuring baris ngagunakeun data nu disadiakeun ku xyzmapNyokot kauntungan tina iklan haratis aranjeunna sabab boga hiji alat unggulan jeung nu bisa connect with Google Maps ArcGIS ngecas diteuteup salaku lapisan a.

data

  • 1. xyzmap nyadiakeun peta dunya dina format file bentuk, ku dbf ngandung dua kolom: salah jeung kode nagara jeung hiji kalawan nami.
  • 2. hiji file Excel nu boga data statistik ti nagara, sarta kolom jeung kode nagara anu ogé kaasup.

tabél manifold

ngimpi

Tujuan nya éta dikaitkeun tabel Excel kana peta externally neruskeun operasi bari eta bisa nyieun deployment JEUNG KOPERASI theming tina peta.

Solusi dina hambalan 3

Kuring make GIS Manifold, lajeng cobaan kalawan ArcGIS 9.3

1. Muka peta

File> Impor> teken

2. Table panggero

File> link> tabel

3. Associating tabel

Kiwari keur ieu, kuring nembongkeun tabel peta pakait, sarta:

Méja> Hubungan

hubungan anyar lajeng milih widang bisa pakait dipilih

pilih Ok

arcgis tabel manifold relacinar

Sanggeus ieu sistem teh ngidinan Anjeun milih kolom rék ditingali. Tur siap, ayeuna tabel anu dimaksudkeun sarta bisa ditempo dina abu nu tina tabel éksternal. Jieun parobahan Excel tur hayang ningali de3manda mutahirkeun tombol katuhu dina méja tur pilih data Anyarkeun.

arcgis tabel manifold relacinar

Kalawan ArcGIS.

Kudu aya leuwih kompleks, tapi pikeun ayeuna migunakeun alat nu tambahkeun Gabung, Dinya lengkah munggaran. Pesen dikirim ku konsol teh nya eta tabel Excel perlu hiji ID Objék.

gis manifold gabung tabel

babaturan xyzmap nyarankeun belanja xls mun dbf, tapi teu niat latihan. Lamun batur ngabantuan kami, kami bakal nyieun komunitas alus.

5 balesan pikeun "Associating peta kalawan tabel Excel"

  1. Baraya, Kuring wanting nyieun peta dina peta google anjeun boga pintonan umum jeung buka aya ngarobah data survey mah diwangun dina google bentuk. Kuring éta bisa lulus encuensta tina google bentuk unggul tur aya impor tabel sakumaha Google peta. masalah teh nya eta, sabab anu ngawalon survey, anu spreadsheet pakait Excel keur réngsé, tapi peta google na learns. Aya jalan wae nyieun peta ieu diropéa sacara real waktos buka?. Tangtu, hatur nuhun pisan kanggo leungeun sagala bisa masihan kami!

  2. Anjeun tiasa langkung husus mangga

  3. Tapi anjeun tambahkeun hiji file Excel salaku lapisan yén ti ArcCatalog anjeun moal bisa nempo tur nambah sumber ditandaan kuring berkas tangkal moal sah paduli kudu ngarobah kana DBF, sarta pikeun rupa-rupa nu Excel 2007 anyar Naha anjeun bisa ngarekam langsung ka DBF.

  4. Dina Arcgis bisa numbu tabel Excel, tapi kedah muka langsung sakumaha lamun lapisan sejen ... (ieu leres malah kalawan file téks delimited).
    Sakali anjeun jero MXD, teras nu nuju ngalakonan gabung, tapi tanpa ngagunakeun musieum, tapi ti tombol katuhu dina lapisan ka nu hoyong kaitkeun.
    Sakali anjeun asociaste, Anjeun bisa ngarobah koropak anjeun ti Excel XLS sarta parobahan bakal reflected dina atribut pakait peta, jigana anjeun gé kudu mere Anjeun redraw a ...
    Salam.
    José Paredes.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.