Earn nu UTM template Geographic promosi egeomates

Sareng waktos kawates urang bakal merekeun ka template «Konversi koordinat UTM ka Geographical», promosi Geofumadas.

koordinat geografis utm

Kalayan template ieu anjeun tiasa ngasupkeun koordinat UTM, sabagé conto: X = 1,740,564.29 Y = 3,396,718.08, nunjukkeun zona 19 di kaler. sareng Spheroid GRS80, tur salaku hasilna anjeun bakal nampi lintang na bujur dina derajat, menit sareng detik pormat ditémbongkeun saperti dina gambar.

Tapi citakan henteu ngan hiji anu aranjeunna parantos terang, tapi oge kaasup koordinat na derajat, menit sareng detik, sareng koordinat na lintang decimal na disambungkeun, ditémbongkeun saperti dina gambar di handap ieu.

utm geographies decimal

Biasana citakan biaya 4.99 dollar AS, tapi kanggo sawatara poé éta bakal sadia pikeun diunduh pikeun ngarobah promosi situs Geofumadas. Nilai diwatesan.

koordinat utm geografis promosi geofumedDi dieu aturan promosi:

1. Anjeun kedah koméntar dina kaca Geofumadas, dina forum, blog atanapi halaman. Ieu kedah ngait kana subjék nu ngamajukeun (Teknik, téknologi, kartografi, GIS, Google Earth, jeung sajabana). Pariksa kategori urang sareng anjeun ningali yén tema tiasa langkung lega ti anu sateuacanna. Kami henteu nampi promosi dina Twitter atanapi Facebook.

Upami situs anjeun leres, anjeun gampang sabab anjeun tiasa ngiringan dina artikel anu aya. Upami anjeun henteu ngagaduhan situs, anjeun tiasa janten koméntasi kana artikel atanapi éntri tina situs anu sanés, tapi kalayan anu perlu sareng kualitas anu diperlukeun. Simkuring henteu resep spam atanapi koméntar pikeun koméntar.

2. Koméntar anu anjeun nyerat di situs kudu alami, kami henteu nampi koméntar saperti:

-Vean Geofumadas, éta saé
- Abdi nyarankeun Geofumadas, aya anu langkung dibaca

Ku kituna urang jaga yén anjeun gaduh kreatif, nyumbang kana anu langkung waktos sawala, sareng ngarujuk ka kaca utama Geofumadas (http://geofumadas.com)

Janten, upami anjeun resep template ieu, kirimkeun kami proposal.

3. Koméntar kudu disatujuan ku anu manéskeun situs éta, ku kituna anjeun kedah terang yén.

[Si-kontak formulir-formulir = '3']

Entong promosi sateuacan urang nampi éta, antosan jawaban atanapi saran kami sangkan tiasa diajukeun.

Kami baris nanggep pas urang tiasa. Upami anjeun ngagaduhan mamang, ngahubungan kami: redaktur (at) geofumadas.com

Catetan: Promosi wanci.

10 Balesan pikeun "Meunangkeun hémat UTM kana Geographies promosi Geofumadas"

  1. Anghel Asitimbay

    Aya seueur program anu ngabantosan pikeun ngalakukeun konversi koordinat, seueur anu némbongan tapi anjeun kedah ngasupkeun data anu sanés langkung seueur upami anjeun gaduh langkung seueur inpormasi, numutkeun kana halaman nuduhkeun hal ieu alat ieu.

    Salam hormat,

  2. Dupi promosi ieu masih disadiakeun ???
    Abdi hoyong nyebarkeun salah sahiji artikel anjeun dina halaman abdi, antara séjén.

  3. Nilai tina citakan ieu mah langkung terhormat. Harga kunaon sabab kalantuan profésional ti daérah-daérah béda pikeun nungkulan masalah UTM Koordinat Transformasi to Geographical sarta sabalikna. Ogé transformasi kanggo angka nu gede ngarupakeun Datums.
    Hatur nuhun pisan kanggo kontribusi anu.

  4. Geofumadas téh saé, anu artikel anu diterbitkeun hubunganana pisan ku kuring utamana pikeun panduan kuring di sababaraha daérah tempat anu cukup anyar. Salaku parobahan téknologi, geofumed ngamungkinkeun kuring pikeun ngabédakeun naon anu kuring peryogi sareng naon anu kuring kajantenan, sareng ieu sanés hal anu goréng. Gening salamet ka jalma-jalma anu ngalakukeun GeoFumadas, sareng kuring miharep maranéhna neruskeun pikeun urang ngabantosan langkung seueur taun.

  5. Vta VADEMECUM tina aplikasi dina élmu geospatial anu ngamungkinkeun; inget, tangtukeun, ngabahas tur ngajawab seueur patarosan ngaliwatan eusina sareng alat-alat na. Complementta pelengkap saé pikeun jalma spasms anu biasana lumangsung.

  6. ucapan salamet, Kaca metot, tangkas, tanpa rodeos atawa ka arah khususna ka hal anu anu ditéang.
    Dina kasusna kuring kudu ngarobah koordinat geografis jeung kuring bisa ngalakukeun.

  7. Inpormasi anu dikandung dina halaman ieu pohara kapaké pikeun profésional anu beda-beda tina pausahaan rékayasa anu béda, anu, kusabab pancén profésional urang béda, butuh pangaweruh husus dina sistem informasi geografis anu béda.

  8. Inpo nu kapanggih dina halaman ieu parantos ngabantosan kuring pikeun ngatur abdi MobileMaper6 anu kagungan dua taun na laci tilik kanggo kakurangan inpormasi kanggo konfigurasi sarta hatur nuhun ka pamaké kaca ieu mah tiasa mendakan inpormasi anu diperyogikeun sareng éta sampurna pikeun ngalakukeun Layanan Lingkungan kuring jalan.
    Hatur nuhun.

  9. kontribusi alus teuing pikeun rékayasa topographical, alat anu saé, abdi ngahargaan bahan ieu terus nyambung, salam seueur sukses.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.