Gajes migrasi ka Geofumadas.com

Tungtungna, éta ampir purged databés sanggeus hijrah dese WordPress MU di Cartesianos ka domain hosted on Cpanel. Jang ngalampahkeun ieu, sababaraha plugins sarta miboga aksés ka phpMyAdmin kuring entertained.

Sababaraha dinten - jeung peuting - nepi ka datangna jeung buka. Di dieu kuring nyimpulkeun sababaraha garis, teras Jigana Abdi tungtungna siap nulis deui.

  • Keur versi WordPress-mu-1.2.4 tur jadi bade versi WordPress 3.0.4 aya loba hal sapanjang jalan nu éta teu a ékspor basajan / impor.
  • Aksés ka pangkalan data éta berharga mupus hiji sato galak mahluk anu di jarian tapi henteu ngaleungitkeun bari aya sangkan beurat tambahan. Kuring noticed nu najan anjeunna ngalaman dihapus spam, dipingpin ékspor teuing, tur kuring ngarasa yén dina versi ieu boga liang hiji sabab spam anyar ieu masih slipped.
  • Akismet Ieu mangrupakeun pitulung hébat, ngaheéat jadi mupus komentar spam. geofumadascomcategorias
  • Rusak link Checker Éta pitulung pohara alus pikeun ngaidentipikasi sarta perbaikan Tumbu yén euweuh aya. Ieu lucu, tapi henteu ngamutahirkeun Tumbu maranéhanana leungit ranking ka domain. Kaca nu euweuh nu tinggal anu robah strukturna, nu janten friendlier Tumbu maranéhanana, komentar sareng URL sah, typos, atoh. A pitulung plugin hébat geus mangpaat for geus nyaho aing loba hal anu kuring wrote tur kiwari geus ceased mun aya.
  • versi kiwari plugin impor Aranjeunna boga pilihan tina pindah gambar ti galeri kana domain anyar. Tapi keur loba alesan, teu sakabéh éta téh, contona lamun sempet ari di domain sejen, ieu datangna moal, atawa gambar anu disimpen dina struktur béda mun konvensional atawa maranéhanana jeung miniatur.
  • Eta geus plugin pisan mangpaat Linkded Tambahkeun Gambar jeung Galeri. Hal ieu ngajadikeun proyék gambar pilarian moal diimpor jeung mawa, jeung disadvantage nu teu boga hiji conto ngingetkeun naha eta nongkrong, Teu sangka ieu for kabawa teuing kandungan, jadi kuring ngalakonan pikeun kategori, tapi pernah diliwatan AutoCAD atanapi topografi. Kabéh roll ieu lantaran anjeunna ngalaman ngajalankeun kaluar tina gudang teras klik plugin teu bisa ngabejaan. Kuring noticed lamun kuring hayang nyieun folder anyar ti Cpanel, suratna mucunghul; Kuring nanya ka manehna rék dilegakeun tur walked sakuliah deui.
  • Perangna pati geus jeung Aksara TimThumb, anu merlukeun nyaluyukeun hak di wp-eusi jeung polder sejenna dina Arthemia (Aksara jeung cache) template. Tungtungna sanggeus maca loba panglawungan, sahingga juggling perlu, éta ieu sadayana nempatan. Sigana balik ti WP MU mangaruhan sababaraha hal sarta maénkeun .htaccess ieu teh sahenteuna harepan.
  • Kuring masih boga permalinks ngalereskeun, sabab kuring robah struktur sangkan eta Tumbu langkung ramah jeung mesin pencari. Jang ngalampahkeun ieu plugin nu Migrasi permalinks Anjeunna seja pakasaban hébat dina alihan, sarta sakaligus nu manggihan pola hiji I gé ningali lamun perbaikan kabeh tina pangkalan data.
  • SEO Gambar ramah Kuring mantuan lantaran loba gambar teu boga pedaran atawa nilai éta unhelpful.

Ayeuna datang alus, sedengkeun kuring nuturkeun nepi Tumbu rusak, nyaeta lengket jeung optimasi rencana.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.