Exploiting twitter: Kudu diideuan

Upami abdi misan kuring parantos nganggo twitter, ari vokal bibi kuring (QDDG) bakal ngagaduhan kahirupan hadé.

Loba hal anu parantos dirobih. Kahirupan ngajadikeun 35 taun anu basajan, saatos kadua poe -lantaran éta dua- sia aya masalah, moal ogé tugas, sareng ujian deui, sareng bimbel kolotna -nu teu obsess kawas kiwari-. gambar Dulur misan urang Wil, ku inersia, anjeunna naék tina imahna di tepi lurah nyabak éta soré dina patio urang, dina kaulinan anu heubeul anu henteu kudu miceun siki kacang jambu kana liang. Di handapeun daun anu ngandung daun, anu aya dampirkeun henteu aya naon waé anu lumangsung di palataran anu berdebu. Saha anu langkung seueur siki, anu sanés pangajian.

-Wilfedooooooooooo !!!!

Allta sadayana sadaya réncang-sobat urang kedah nampilkeun kauntungan-Na, inggas lebu tina tombol beuteungna teras ngalungkeun ka handap ka handap ka Bibi Leda Kuring bade ngomong kadua Wiiiiilllll !!! nu geus aya di asuransi ceurik kaasup hukuman.

pilarian (1)

Genep taun ka tukang, surélékna mangrupakeun cara pikeun ngabejaan urang yén manéhna meunangkeun pangajén dina Be Awards. Sadayana kami ngantosan yén Juan, sareng parsimony resmi na bakal ngingetkeun yén urang caket pisan, yén kami finalis, kami henteu impian tapi kami henteu asa, ku urang urang meunang.

Kiwari, dina 2010 Kudu Inspirasi, aitem anu pakét anu sapertos anu sami, biasa umum, sanajan henteu kabeh:

  • Salinan anu dikaluarkeun deui "Taun dina infraestructure"Willta bakal di toko buku abdi salila sapuluh taun,
  • Hiji kalam anu padah sareng silkscreen anu sumanget, anu bakal na ditingali ku kumpulan putri abdi 5 taun, bari manehna janten rumaja sareng kirimkeun ka kalapa cursilerías,
  • Una pintosa buku hardcover anu henteu parantos hoyong miceunana, abdi badé nyimpen poko tina kempelan tapi sanés abdi waé anu badé ngalih dina saminggu sareng na. gambar impressive,
  • Majalah sareng program acara anu dipiceun dina tilu dinten.
  • Sareng flyer nu nyebatkeun serat:

Tuturkeun kami on twitter

@BentleyStystems

#BeInspired2010

Amsterdam geofumed

Sumuhun Pak, jaringan sosial tos ka ngarobah cara urang ngingetkeun. Kawas kasurupan plaintive tina bibi kuring sabot nyebut Wilfredo, Anu salam jepali tina Jeff Thurston anu diumumkeun dina Vector1 Parantos disada sateuacan kajadian dimimitian. Wakil média sosial, -sabab nelepon ieu- éta bakal lakonan hal nu sarua ku naon majalah tamu, sababaraha tur sababaraha taun pentingna, kipas sejenna anu diposisikan diri dina Ecological urang. Unggal seuri jeung cimata ku baraya Bentley, sponsor, winners sareng komo tulisan ieu bakal didamel dina twitter.

Pikeun tanggal Kuring geus ngarti satengah tina model bisnis Facebook, sareng langkung atanapi kirang I ngabayangkeun dimana eta mana sareng Internet na tina jalma. Hal hargana mah nyapek anu logika bisnis henteu nyoco hayam maya fools. Tapi pikeun ngarti twitter sigana leuwih pajeulitna kami nyerna éta nalika kami ningali anu didieu, sanaos sanés anu sanés tiasa ngabayangkeun dimana layanan bakal ditingali yén hiji-hijina anu leres nyaéta:

Tiwt!

Dua!

Dua!

Ieu naon waé lakukeun, bibi kuring ngalakukeun, anu henteu mirip tina kami nalika kami ngajawab sabab sadulursareng dina waktos anu sareng- bubu. Tapi éta hasil, sarta dina jalan anu sarua sami sareng twitter, sabab sains henteu aya di manuk azurez anu aneh, tapi dina otoritas anu parantos ngalaan éta. Nalika Dell, Bentley, CNN, Univisión sareng pausahaan ageung sanésna ngangkat manuk celestial dina catetan anu dituna, urang ngarti kana naon potensial tina jasa microblogging ieu, anu sumpingna pikeun nganggo langkung nganggo tanda simbol @ sareng #.

Geus ilahar, nyebut jalma-jalma anu nganggo lingkungan-jalma ayeuna nganggo ieu. Sanajan di mayoritas gede, twits!! aranjeunna peringatan gunana tina héndsét, anu chambres kontroversi, autospam jeung urang nyieun bising pikeun unggal gas aranjeunna ngaleupaskeun. Teu ngan ku twitter tapi ku lilipetan anu kaluar salaku bangor Buz tina Google!. Tapi kapinteran panyipta twitter bakal tetep yén: sehat akhir umum nerapkeun ka bentuk pondok anu bangun karakter 140. A twit basajan! anu janten shrieked pas saurang pamaké sareng 50,000 manten.

Kitu ogé ayeuna hirup ieu, parobahan, entryntri anu pikasieuneun pikeun jalma anu ayeuna-ayeuna urang nganggo AutoCad Xnumx dina Xnumx, latar hideung sareng hurup jeruk anu karasa. Tapi ieu téh kumaha kacenderungan ieu, teu diprediksi di mimiti sareng diprediksi dina tungtungna, sakumaha bakal di pos ieu:

Di dieu anjeun tiasa nuturkeun urang dina twitter.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.