acara Log

Andean Geomatics 2020

Senén, Jun 8, 2020 - Salasa, Jun 9, 2020

12: 00am - 12: 00am

GEOMATICA ANDINA nyaeta rapat rapat professional anu damel dina survey, manajemén sareng ngolah inpormasi geo di Kolombia sareng Andean Region. Kongrés adil ieu ngahiji leuwih ti pangguna professional 500 tina séktor swasta sareng umum sareng perusahaan téknologi ngarah aya hubunganana sareng disiplin anu béda dina Geomatics, sapertos topografi, geodesy, panyimpanan data sareng analisa geospatial. kartografi, fotogrammétri sareng sistem inpormasi geografis GIS diantarana.

acara lokasi


Bogota

waragad acara

FREE