acara Log

SPAR 3D Expo & Konférénsi

Rebo, Jun 3, 2020 - Jumaah, Jun 5, 2020

8: 00am - 5: 00pm

Acara ngajual-nétral ngarah fokus kana 3D sensing, ngolah sareng visualisasi alat sareng sistem kalebet SLAM, useable, sensor, data ageung, AR / VR, percetakan sareng téknologi otonom. 1,000 + rencang salaku bagian tina total 2,500 utusan di ekspo anu ditumpukkeun. www.spar3d.com

acara lokasi

McCormick Tempat
Chicago, Il

waragad acara

FREE