acara Log

AEC salajengna Téhnologi Expo + Konférénsi

Rebo, Jun 3, 2020 - Jumaah, Jun 5, 2020

8: 00am - 5: 00pm

AEC salajengna Téhnologi Expo + Konférénsi teh Premier dagang acara na konferensi panyadia nétral di Amérika Kalér fokus kana palaksanaan sarta integrasi téhnologi diwangun di sakuliah dunya leuwih daur hirup proyék. Panyadia nawiskeun:

  • hardware,
  • software sarta jasa,
  • munculna téhnologi jeung produk Gedong / Konstruksi

Gandeng ku program atikan komprehensif.

acara lokasi

TEMPAT MCCORMICK
2301 S. King Girang
Chicago, Illionis, 60616

waragad acara

FREE