Euroatlas: peta heubeul dina format shp

Ieu kajadian pikeun fans peta di supermarket meuli majalah ngan pikeun bringing peta foldout ageung atanapi hiji atlas nu nambihan kana kumpulan naon geus urang boga. Ensiklopedi geus dipigawé pangalusna maranéhna pikeun némbongkeun peta interaktif di Flash atawa kamajuan nu simulate operasi sistem informasi geografis, tapi ukur nempo dina format vektor pikeun program desain grafis.

Naon geus nyieun Euroatlas nyaeta piket. Nepi ka ayeuna pos ieu dedicated ka atlas dicitak well-crafted, peta ayeuna promosi anu mawa rojongan dina format vektor sareng kampanye intersante:

"Jieun atlas sajarah sorangan kalawan peta GIS sajarah"

imgad

Hayu urang nyandak panon kénca ka kami sateuacan bade bobo:

peta GIS. Lamun atlas sajarah, kolot jeung rujukan pikeun travelers, Euroatlas cukup boga, tapi naon panarajangan kuring téh nu bisa meunang dina lapisan wangun format file vektor pikeun pamakéan ku software GIS. Aranjeunna, kawas giseros teu ukur nyebut ArcGIS, Buka Luncat na Peta Windows, tapi écés format kolot kieu ayeuna ngakuan ampir sagala CAD na GIS program. Aranjeunna:

  • ngajéntrékeun pdf lapisan
  • gaya di SLD
  • salah prj kaasup lapisan sarta proyéksi
  • sarta shp tradisional, dbf na shx.

gis_800Diantara peta kaayaan GIS aya (pikeun ayeuna) peta sajarah unggal abad 20 nu miheulaan urang kalawan harga ti euro 30. Tangtu anjeun kudu neuteup ngaliwatan lisénsi pikeun tujuan hak hak cipta bisi rék nyebarkeun eusi anyar.

Mun Corel (CDRs) atanapi Illustrator (ai) format datangna kalayan lapisan dijieun. Ieu ngandung hiji komprehensif peta Éropa 2009 jeung Roma kuno

deployment wéb. Salah sahiji aspék metot nyaéta yén sababaraha peta bisa ditempo online, pikeun memotivasi pameseran. Lamun ningali Roma kuno, The aslina tujuh pasir (Septimontium), nu Roma abad kahiji sarta ku mosaic anu ngajadikeun eta gampang tingali jéntré ... succulent! sarta Corel Draw.

euroatlas atlas gis

Pisan metot, atikan sarta perjalanan keur kaperluan Sigana pisan mangpaat. Kuring nyarankeun eta.

web: Euroatlas

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.