arsip pikeun

ESRI

Esri nandatangan memorandum of understanding sareng UN-Habitat

Esri, pamimpin dunya dina intél lokasi, ngumumkeun dinten ieu yén anjeunna parantos nandatanganan mémori pangertian (MOU) sareng UN-Habitat. Dina perjanjian éta, UN-Habitat bakal nganggo perangkat lunak Esri pikeun ngembangkeun yayasan téknologi geospasial berbasis awan pikeun ngawangun kota sareng komunitas anu inklusif, aman, tahan banting sareng sustainable di seluruh dunya di daérah ...

Esri nyebarkeun Buku Karangan Pamaréntah Smarter ku Martin O'Malley

Esri ngumumkeun publikasi Buku Pamaréntah Smarter Pamaréntah: Pitunjuk Palaksanaan 14-Minggu pikeun Pamaréntahan Hasil ku tilas Gubernur Maryland Martin O'Malley. Buku nyebarkeun pelajaran tina bukuna anu sateuacanna, Pamaréntah Smarter: Kumaha carana Ngatur Hasil dina Jaman Informasi, sareng sacara ringkes nampilkeun rencana anu interaktif, gampang dituturkeun ...

Berita Geo-rékayasa - AutoDesk, Bentley sareng Esri

AUTODESK ANNOUNCES REVIT, INFRAWORKS, AND CIVIL 3D 2020 Autodesk ngumumkeun sékrési Revit, InfraWorks, sareng Civil 3D 2020. Revit 2020 Kalayan Revit 2020, pangguna bakal tiasa nyiptakeun dokuméntasi anu langkung akurat sareng lengkep anu langkung saé ngagambarkeun maksud desain, ngahubungkeun data, sareng ngamungkinkeun kolaborasi sareng pangiriman proyék kalayan langkung lancar. Bantosan pikeun…

Kembar Digital - BIM + GIS - istilah anu disada dina Konperénsi Esri - Barcelona 2019

Geofumadas parantos ngaliput sababaraha kajadian anu aya hubunganana sareng poko anu jarak jauh sareng sacara langsung; Kami nutup siklus opat bulan ieu 2019, kalayan kahadiran dina Konperénsi Pangguna ESRI di Barcelona - Spanyol anu diayakeun tanggal 25 April di Institute of Geology and Cartography of Catalonia (ICGC). Ngagunakeun hashtag # CEsriBCN,…

Implikasi tina Ngarobah ArcMap mun ArcGIS Pro

Dibandingkeun sareng versi Warisan ArcMap, ArcGIS Pro mangrupikeun aplikasi anu langkung intuitif sareng interaktif, nyederhanakeun prosés, visualisasi, sareng adaptasi ka pangguna ngalangkungan antar muka anu tiasa disaluyukeun; anjeun tiasa milih téma, tata ruang modul, ekstensi, sareng anjeun teu kedah hariwang ngeunaan uninstall sateuacanna nalika aya pembaruan énggal. Naon deui anu tiasa urang ngarepkeun ...

UNIGIS WORLD FORUM, Cali 2018: pangalaman GIS anu ngartikeun sareng ngarobih organisasi anjeun

UNIGIS Latin America, Universität Salzburg sareng Universitas ICESI, ngagaduhan kamewahan anu luar biasa dina taun ayeuna, mangrupikeun dinten énggal tina acara UNIGIS WORLD FORUM, Cali 2018: Pangalaman GIS anu ngartikeun sareng ngarobih organisasina, dinten Jumaah 16 November di Universitas ICESI -Auditorio Cementos Argos, Cali, Kolombia. Aksés bébas. Janten…

Kursus-kursus ArcGIS pangalusna

Ngawasa parangkat lunak pikeun sistem inpormasi geografis ampir teu bisa dihindari ayeuna, naha anjeun hoyong ngawasa pikeun produksi data, pikeun ngalegaan élmu ngeunaan program sanés anu kami terang, atanapi upami anjeun ngan resep tingkat eksekutif pikeun terang disiplin anu anjeun perusahaan anjeun aub. ArcGIS mangrupikeun ...

ArcGIS - Buku Gambar

Ieu mangrupikeun dokumén anu ngeuyeuban anu sayogi dina basa Spanyol, kalayan kontén anu berharga pisan, sacara historis sareng téhnis, ngeunaan ngokolakeun gambar dina disiplin anu aya hubunganana sareng élmu bumi sareng sistem inpormasi géografis. seuseueurna kontén ngagaduhan hyperlink ka halaman anu aya kontén interaktif. Anu…

2014 - Prediksi singget tina kontéks Geo

Waktuna parantos dugi ka nutup halaman ieu, sareng sapertos anu biasa dilakukeun ku urang anu nutup siklus taunan, kuring lungsur sababaraha baris naon anu urang ngarepkeun dina 2014. Urang bakal nyarios langkung engké tapi ngan ayeuna, anu mangrupikeun taun terakhir: Béda sareng élmu anu sanés , di urang, tren dihartikeun ku bunderan ...

SuperGIS Desktop, sababaraha babandinganana ...

SuperGIS mangrupikeun bagian tina modél Supergeo anu kuring carioskeun sababaraha dinten ka pengker, kalayan hasil anu saé di buana Asia. Saatos nguji éta, ieu sababaraha kesan anu kuring candak. Sacara umum, éta ngalakukeun ampir naon waé program saingan anu sanés. Éta ngan ukur tiasa dijalankeun dina Windows, panginten dikembangkeun dina C ++, kanggo ...

Cai jeung peta. com

Esri Spanyol parantos ngaluncurkeun kampanye anu pikaresepeun pikeun Poé Cai Cai Dunya, kalayan nampilkeun halaman wéb aguaymapas.com dina buletin anu kami rada kesel dina tulisan ieu. "Dina kasempetan World Water Day ti Esri Spanyol kami hoyong nunjukkeun kumaha usum garing sababaraha bulan ka pengker mangaruhan sumber cai urang. Kami yakin ...