ESRI ngajalankeun masalah husus sangkan GIS langkung diaksés nepi mahasiswa

esri SpanyolEsri nawarkeun siswa ArcGIS pikeun Murid, A édisi husus featuring nu kamajuan panganyarna na kamajuan dina téhnologi jeung analisis geografis ieu aimed di mahasiswa.

Terus pamakéan téknologi Esri di paguron luhur jeung kabutuhan husus sarta kaayaan siswa, geus dijieun Esri ngajadikeun sadiaArcGIS pikeun MuridHiji alat husus ka gampang ngamekarkeun proyék, assignments kelas jeung panalungtikan kalayan peta, data jeung informasi geografis. Leyuran ieu matak ngamudahkeun pikeun babagi gawé kalawan pamaké séjén tanpa ngembangkeun sarta ngagunakeun informasi nu aya masang alat dina komputer mana wae.

"ArcGIS pikeun Murid mangrupa pamutahiran dina hubungan ti murid nu mibanda GIS sarta studi maranéhanana, subjék, jeung sajabana jeung ArcGIS pikeun Murid Murid henteu panjang kudu ngandelkeun tim di Universitas, tapi bisa dianggo tina komputer Anjeun sorangan. Ieu mangrupa kasempetan gede pikeun sakabéh karya kuliah kalayan GIS, sabab kudu aksés teuing gampang téhnologi ieu "

nyebutkeun Pedro Rico, jawab Atikan Esri Spanyol.

Naon murid enrolled di universitas bisa ngahasilkeun hiji lisénsi taunan ArcGIS pikeun Desktop Advanced, kalawan sakabeh ekstensi na kalawan harga pisan low. Ieu ogé bakal kaasup informasi jeung bahan suplemén, kitu ogé seminar bébas ngaoptimalkeun pamakéan alat nu.

Nuluykeun atikan pikeun ArcGis pikeun Murid

Sadar kabutuhan siswa ngalatih competitively dina analisa informasi geografis, Esri nawarkeun mahasiswa sababaraha bahan rojongan keur latihan lumangsung ngeunaan ArcGIS: Puseur sumberdaya, panglawungan, gagasan ArcGIS, Pidio, jsb

Dina raraga mempermudah aksés jeung murid ngagunakeun parabot-Na, Esri organizes a seminar Series taunan, poé sagemblengna bebas dimana fitur anyar utama ArcGIS subjék kacida topical kayaning awan GIS tur ngembangkeun aplikasi mobile dibere. ogé, seminar onlineDiayakeun ku Esri, aranjeunna oge sadia ka sadaya muridna haratis sarta dina dasar bulanan.

Leuwih lengkep ngeunaan téhnologi ArcGIS

ArcGIS nyaéta sistem informasi lengkep nu ngidinan Anjeun pikeun nyieun, nganalisis, nyimpen sareng nyebarkeun data, model, peta jeung globes di 3D, nyieun eta sadia ka sadaya pamaké sakumaha diperlukeun. Salaku hiji sistem informasi, ArcGIS nyaeta diaksés tina klien desktop, web panyungsi, sarta terminal mobile anu nyambung ka departmental atanapi perusahaan arsitéktur komputasi dina awan (Awan komputasi) server. Pikeun pamekar, ArcGIS nyadiakeun parabot nu ngaktipkeun aranjeunna pikeun nyieun aplikasi sorangan.

Jeung berkat ArcGIS onlineHiji leyuran SaaS lengkep ngidinan Anjeun pikeun nyieun bébas pinter jeung dibagikeun peta kalayan pamaké GIS lianna di sakuliah dunya dumasar kana téhnologi awan.

latihan GIS pikeun sakabéh

Esri Spanyol nawarkeun seminar jeung kursus palatihan pikeun pangusaha murid, konsumén, mitra, pamaké sarta non-pamaké Esri. Latihan ieu boga tujuan pikeun ngahontal masarakat umum sarta usaha sagala pangaweruh perlu ngeunaan GIS ogé apdet anyar jeung inisiasi kana arsitéktur of GIS dina awan, ngarah nyaho firsthand kaunggulan tina alat ieu .

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Program bébas GIS Pelatihan 2012 e Pendaptaran anu sadia dina website http://www.esri.es/es/eventos/

Ngeunaan Esri Spanyol

Esri Spanyol Éta mun nyumbang kana ngembangkeun organisasi, nyadiakeun produk kualitas sarta jasa jeung inovatif dina raraga mantuan aranjeunna nyieun kaputusan hadé. Esri boga pangalaman jeung sumber pikeun minuhan kabutuhan konsumén di séktor kayaning Administrasi, Atikan, Sumberdaya Pengetahuan Alam, Télékomunikasi, Utiliti, Pertahanan, Geomarketing, puseurna tur Transportasi.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep:

Esri Spanyol Ketchum Pleon

jalan Blanca Ruiz Ballesteros

Tel: 915 594 375 Abla Bennoud

camino.ballesteros@esri.es mario Paradinas

Tel: 917 883 200

equipo.esri@ketchum.es

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.