ESRI ngaluncurkeun édisi khusus pikeun ngajantenkeun GIS langkung gampang diakses ku mahasiswa

esri spanyolEsri nawarkeun siswa ArcGIS pikeun Murid, A édisi husus featuring nu kamajuan panganyarna na kamajuan dina téhnologi jeung analisis geografis ieu aimed di mahasiswa.

Terus pamakéan téknologi Esri di paguron luhur jeung kabutuhan husus sarta kaayaan siswa, geus dijieun Esri ngajadikeun sadiaArcGIS pikeun Murid, alat khusus anu ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang ngembangkeun proyék, tugas kelas sareng panyilidikan kalayan peta, data sareng inpormasi géografi. Solusi ieu mempermudah kamungkinan ngabagi karya sareng pangguna sanésna tanpa kedah ngembangkeun sareng ngamangpaatkeun inpormasi anu tos aya ku cara masang alat dina komputer mana waé.

"ArcGIS pikeun Murid mangrupa pamutahiran dina hubungan ti murid nu mibanda GIS sarta studi maranéhanana, subjék, jeung sajabana jeung ArcGIS pikeun Murid Murid henteu panjang kudu ngandelkeun tim di Universitas, tapi bisa dianggo tina komputer Anjeun sorangan. Ieu mangrupa kasempetan gede pikeun sakabéh karya kuliah kalayan GIS, sabab kudu aksés teuing gampang téhnologi ieu "

nyebutkeun Pedro Rico, jawab Atikan Esri Spanyol.

Naon murid enrolled di universitas bisa ngahasilkeun hiji lisénsi taunan ArcGIS pikeun Desktop Advanced, kalawan sakabeh ekstensi na kalawan harga pisan low. Ieu ogé bakal kaasup informasi jeung bahan suplemén, kitu ogé seminar bébas ngaoptimalkeun pamakéan alat nu.

Nuluykeun atikan pikeun ArcGis pikeun Murid

Sadar kabutuhan siswa ngalatih competitively dina analisa informasi geografis, Esri nawarkeun mahasiswa sababaraha bahan rojongan keur latihan lumangsung ngeunaan ArcGIS: Puseur sumberdaya, panglawungan, gagasan ArcGIS, Pidio, jsb

Dina raraga mempermudah aksés jeung murid ngagunakeun parabot-Na, Esri organizes a seminar Series taunan, poé sagemblengna bebas dimana fitur anyar utama ArcGIS subjék kacida topical kayaning awan GIS tur ngembangkeun aplikasi mobile dibere. ogé, seminar onlineDiayakeun ku Esri, aranjeunna oge sadia ka sadaya muridna haratis sarta dina dasar bulanan.

Langkung seueur ngeunaan téknologi ArcGIS

ArcGIS nyaéta sistem informasi lengkep nu ngidinan Anjeun pikeun nyieun, nganalisis, nyimpen sareng nyebarkeun data, model, peta jeung globes di 3D, nyieun eta sadia ka sadaya pamaké sakumaha diperlukeun. Salaku hiji sistem informasi, ArcGIS nyaeta diaksés tina klien desktop, web panyungsi, sarta terminal mobile anu nyambung ka departmental atanapi perusahaan arsitéktur komputasi dina awan (Awan komputasi) server. Pikeun pamekar, ArcGIS nyadiakeun parabot nu ngaktipkeun aranjeunna pikeun nyieun aplikasi sorangan.

Jeung berkat ArcGIS online, leyuran SaaS anu lengkep, ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun peta pinter haratis sareng bagikeun ka pangguna GIS sanés dunya dumasar kana téknologi awan.

latihan GIS pikeun sakabéh

Esri Spanyol nawiskeun seminar sareng kursus latihan anu ditujukeun pikeun mahasiswa pengusaha Esri, klien, mitra, pangguna sareng sanés pangguna. Pelatihan ieu dimaksudkeun pikeun nyayogikeun masarakat umum sareng perusahaan sagala élmu anu diperyogikeun ngeunaan Sistem Informasi Geografis, ogé apdet sareng inisiasi énggal dina arsitektur GIS dina awan, supados aranjeunna terang heula kauntungan tina alat ieu. .

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Program bébas GIS Pelatihan 2012 e Pendaptaran anu sadia dina website http://www.esri.es/es/eventos/

Ngeunaan Esri Spanyol

Esri Spanyol Misi na nyaéta pikeun nyumbang kana pamekaran organisasi, nyayogikeun produk sareng jasa anu berkualitas sareng inovatif, pikeun ngabantosan aranjeunna nyandak kaputusan anu langkung saé. Esri ngagaduhan pangalaman sareng sumberdaya pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan di séktor sapertos Administrasi, Pendidikan, Sumber Daya Alam, Télékomunikasi, Utiliti, Pertahanan, Geomarketing, Utiliti sareng Transportasi.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep:

Esri Spanyol Ketchum Pleon

Camino Ballesteros Blanca Ruiz        

Telp: 915 594 375 Abla Bennoud

camino.ballesteros@esri.es                     mario Paradinas

Tel: 917 883 200

equipo.esri@ketchum.es

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.