ESRI na Manifold dina GIS Konférénsi Skidmore College

lembaga

Januari 9 2009 bakal ngayakeun konferensi pikeun pendidik Skidmore College. Ieu hiji lembaga lokasina di New York, Ka meunang ide tina puseur ieu, ieu nomerna:

  • 1903 Taun Didirikeun gambaran
  • Murid 2,400
  • Amérika digambarkeun 44
  • 32 mancanagara
  • 9: 1 Mahasiswa ka Fakultas Rasio
  • % Awewe 59
  • Lalaki 41%
  • 241 guru full-waktu
  • Ukuran 16 Rata-rata Kelas
  • klub murid 100
  • tim athletic 19
  • 43 Departemén Akademis
  • 24,000 Exalumnos

konférénsi

Ieu nu kaopat kalina eta konferensi ieu dilaksanakeun, gawang nyaeta ngamajukeun pangaweruh jeung bursa tina pangalaman ngaliwatan involvement institusi téhnologis, pendidik sarta panyadia ladenan inpormasi geografi.

Dina acara kaliwat, exhibitors némbongkeun jejer kayaning tata kota, sistem operasi GPS, pamakéan Google Earth di disiplin béda jeung make GIS pikeun nembongkeun sajarah lokal.

sedengkeun Skidmore GIS Center pikeun Panalungtikan Interdisciplinary ArcGIS migunakeun 9.2 salaku software primér pikeun pamakéan murid, taun ieu keur kaasup dina tema tina GIS Manifold konferensi.

Hiji tanda alus yen software ieu keur narima ogé di masarakat atikan leuwih hadé lamun waktu téma bakal ngawangkong ngeunaan kelestarian tina pamakéan aplikasi di paguron luhur.

Tema taun ieu.

Taun ieu, anu jejer fokus dipikaresep ka:

  • Pamakéan GIS di sawah statistical
  • Paké na kelestarian GIS dina kampus universitas
  • Pamakéan GIS pikeun visulaizar nu pangwangunan kakuatan
  • GIS tur raksa dina Adirondack Park
  • pemetaan internét Manifold
  • Ngagunakeun Pangwangun Modél ESRI mun ngajadikeun otomatis analisis demografi
  • Sistem basis GIS web

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.