ESRI na Manifold dina GIS Konférénsi Skidmore College

 

Lembaga éta

Dina 9 Januari 2009 Konperénsi Pendidik Skidmore College bakal dilaksanakeun. Ieu mangrupikeun lembaga anu aya di New York, Kanggo kéngingkeun ideu ngeunaan pusat ieu, ieu nomer na:

  • 1903 Taun yayasan gambaran
  • Murid 2,400
  • Amérika digambarkeun 44
  • 32 Nagara diwakilan
  • 9: 1 Mahasiswa ka Fakultas Rasio
  • % Awewe 59
  • Lalaki 41%
  • 241 guru full-waktu
  • Ukuran 16 Rata-rata Kelas
  • klub murid 100
  • tim athletic 19
  • Jurusan Akademis 43
  • 24,000 Exalumnos

konférénsi 

Ieu mangrupikeun kaopat kalina konperénsi ieu, tujuanna nyaéta pikeun ngamajukeun kanyaho sareng pertukaran tina pangalaman ku ayana partisipasi institusi téknologi, pendidik sareng panyadia jasa inpormasi geografis.

Dina kagiatan anu katukang, paméré nunjukkeun nunjukkeun topik sapertos perencanaan pakotaan, operasi sistem GPS, pamakean Google Earth dina disiplin anu béda sareng panggunaan GIS pikeun ngagambarkeun gambar lokal.

sedengkeun Skidmore GIS Center pikeun Panalungtikan Interdisciplinary anggo ArcGIS 9.2 salaku parangkat lunak primér pikeun murid, taun ieu ayeuna parantos dilebetkeun kana téma konperénsi Manifold GIS.

Tanda anu saé yén parangkat lunak ieu mangrupikeun resepsi anu saé dina komunitas ngajar, langkung saé upami dina téma urang bakal ngobrolkeun ngeunaan kelestarian panggunaan aplikasi di paguron luhur.

Téma taun ieu.

Dina taun ieu, jejer minat museurkeun:

  • Pamakéan GIS di sawah statistik
  • Paké na kelestarian GIS dina kampus universitas
  • Pamakéan GIS pikeun visulaizar nu pangwangunan kakuatan
  • GIS tur raksa dina Adirondack Park
  • pemetaan internét Manifold
  • Ngagunakeun Pangwangun Modél ESRI pikeun ngajadikeun otomatis analisis demografi
  • Sistem basis GIS web

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.