Georeferencing sipat désa

Ieu nami teh acara nu bisa jadi di jalma atawa jarak hareup Nopémber 7 2012.

Catastro1

Urang nyokot kasempetan pikeun ngamajukeun prakarsa ieu, nu ieu disetir ku MundoGEO, on georeferencing jeung sertifikasi sipat désa. Pamilon bakal tiasa ngamutahirkeun pangaweruh maranéhna kana panerapan nyaho studi kasus na nyawalakeun cara anu pangalusna pikeun proyek persetujuan.
Dina acara ieu isu ayeuna sahiji panerapan Brasil jeung standar téknis dipikabutuh pikeun proyék nyatujuan sarta Incra Pasipatan Records bakal kajawab. spesialis Incra patali rékaman, professional jeung pausahaan ngajalankeun tipe ieu karya, ngabahas kasus praktis di éta wewengkon.

Acara bakal lumangsung di Hotél Bourbon Konvénsi Ibirapuera di Sao Paulo, Brazil, on 7 Nopémber ti 9: 00 17 WIB saacan: WIB 00. pihak kabetot bisa ngadaptar pikeun ilubiung dina jalma atawa online, sarta sakabeh acara bakal webcast tur tiasa interaksi dina dua kasus. Nuturkeun seminar online, pendaptaran kudu dilakukeun dugi sapoé saméméh acara. Rupa kanggo pamilon, pendaptaran kudu lumangsung saméméh, atanapi dina dinten anu sami.
Hadirin bakal diajar nyanghareupan jasa seminar jeung automation parabot surveying jeung software dipaké dina georeferencing sipat désa.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka kaca.

Pariksa agenda tur ngadaptar mimiti! Spasi diwatesan!

agenda

The 7: 30 9hrs ka: 00hrs: Akréditasi
The 9: 00 9hrs ka: 40hrs: kamajuan dina sipat jasa sertifikasi online
The 9: 40 10hrs ka: 40hrs: Pamaduan antara Incra, Records na Hacienda
The 10: 40 11hrs ka: 00hrs: Kopi putus
The 11: 00hrs mun las12: 00hrs: téhnik anyar pikeun surveying widang
The 12: 00 14hrs ka: 00hrs selang
The 14: 00 14hrs ka: 40hrs Studi Kasus di survey lapangan jeung generasi bagian teknis
The 14: 40 15hrs ka: 40hrs: kasalahan ilahar dina presentasi sahiji bagéan teknis na kumaha carana ulah aranjeunna
The 15: 40 16hrs ka: 00hrs: Kopi putus
The 16: 00 17hrs ka: 00hrs: perdebatan dina tantangan teknis, légal jeung operasional keur nyatujuan proyék Georeferencing of Pasipatan rural

Ngalanggan: http://mundogeo.com/seminarios/gir/inscricao.html

palayanan

Seminar: georeferencing sipat désa (beungeut jeung online)
Tanggal: November 7 ti 9: 00 17hrs ka: 00hrs
Lokal: Hotel Bourbon Konvénsi Ibirapuera - AV Ibirapuera, 2927 Moema - Sao Paulo Brazil ..
kontak: seminario@mundogeo.com / (41) 3338 7789 / (11) 4063 8848

Hiji Balesan to "georeferencing sipat désa"

  1. Di Peru, urang dipake di georeferenciaci'on sipat désa, aya pendaptaran tina lemahna désa di OfinanRegsitral unggal departemen of Peru, Karya sapertos ieu digagas ku Titling Project Land Special, méré kapastian hukum kana propieddaes malah quellas moal sanitized duanana jum'atan jeung fisik, ayeuna patani bisa KPR sipat atawa pasangan maranéhanana pikeun leasing taneuh maranéhanana leres catastrados sarta Unit Cadastral na nu kumaha nangtukeun unggal sipat sarta unggal boga nurutkeun UTM koordinat dina PSAD 56 salaku lahan digitized ngaliwatan foto hawa nu disimpen ka gambar.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.