Egeomates: didieu diantara urang

Minggu ieu, da ngémutan nanjung kanggo barudak, kuring kungsi kasempetan nepungan sobat ti blog anu ngahubungan kuring sateuacan aya kana bumi ieu sareng ka kuring yén kuring hayang wawancara pikeun tujuan pribadi. geofumadas warnet Kuring pohara flattered uninga yén sanggeus sababaraha jam hiber anjeunna baca ka abdi sareng ti jaman ka jaman anjeunna promotes maca ieu diantara mahasiswa di kiduleun buana; Saatos sababaraha gelas kopi protokol réngsé sarta kami sanggup ngobrol ngeunaan langkung jejer manusa.

Kalayan idin anjeun kuring baris nepikeun paling pikaresepeun tina paguneman anjeun, anu ngajantenkeun abdi ngeunteung nalika kuring lumpat sore sabari tukang kuring dicusoskeun pikeun ngesang dina kolosal tiis dina usum ieu pikeun nurunkeun pon kitu anu henteu tiasa ngantepkeun ka luar najung mitoha hukum.

Tujuan kami anu sarupa

Kopi rasa ieu anu nyaring mikaresep hiji donat kopi anu ngawujudkeun kami seuseueurna pupusna presiden urang dina melon melong TV, sareng na nalika daék ngalereskeun krisis Honduran tanpa sanggup ngajawab krisis rahayatna.

Na, dimana wae anjeun, sajaba ngagabung kana istilah kml, urang ngagaduhan aspirasi anu sami. Urang béda dina kriteria moral sabab jalma robah sareng taun sareng délta zona UTM nu dibagi kami, sangkan henteu tiasa cocog sareng rasa pikeun gaduh barudak ayeuna, kasurupan kana hawa aqidah agama urang atanapi sudut pandang sosial di kénca.

Tapi kabeh, urang hoyong ningkatkeun diri sacara integral, kami rék diajar hal anyar unggal dintenna, ngajual langkung sataun ieu, boga gaji anu langkung saé, nyanghareupan masalah anu masalahna kuli; urang sangsara pelecehan psikologis atanapi urang condong narkasi kabagjaan urang, tungtungna, sadaya kami aspire janten kirang ngabahayakeun ka jalma anu ngabalukarkeun kasuksésan urang.

Henteu paduli ka anjeun ayeuna, satengah tina gol anjeun bakal nungkulan hatur nuhun ku usaha anjeun, anu séjén satengah bakal gumantung kana kasempetan anu anjeun damel batur pikeun ngabantosan anjeun tiasa ningkatkeun éta ... mudahan kitu.

Blog ieu henteu alatan kuring.

Tungtungna, patarosan kuring nanya kuring diulang sakumaha dina awal, jalma anu nulis paling di Geofumadas. Dina ieu sababaraha taun kuring, kuring diajar yén jejer nu kudu kaluar tina nu haladirUpami aya hal anu pendidik dina statistik ieu yén anjeun tiasa terang menggah nu datang; pikeun alesan ieu, éta yén eusi Geofumadas aya sia aya langkung ti hiji hal anu rutin seru anu dicampur sareng anu kumaha seueur batur nanyakeun.

Ieu hartina lajeng blog ieu teu kusabab panulisanana, kahoyong abdi henteu branded software, tapi 2009 I mutuskeun nulis jumlah loba jejer dina AutoDesk Civil 3D saimbang pikeun rutin anu terikat ku Bentley jeung paménta anu aya aya dina. pamiarsa Alesan anu sami naha pikeun 2010 Kuring geus rencanana rummage ngaliwatan nyali anjeun ArcGIS 9.3 ti Acer Aspire One.

Keterbatasan citakan teu tiasa nungkulan, lantaran kuring leuwih resep nampilkeun di Cartesians batan ngalih saatos ka abdi Geofumadas.com; Dina mulang, kuring ngaharepkeun pikeun ngajaga pamiarsa pikeun asih eusi. Tapi jero, kawas teu aya sababaraha anu dipikirkeun jalma, satengah tina hal kuring ngobrol ngeunaan geus diajar basa kuring nulis, prakték nu butuh panalungtikan ... Kuring nyerat ngeunaan naon anu biasana ngerjakeun karya jeung naon henteu. Abdi nyerat pisan, kuring henteu terang teuing (atawa euweuh).

Jeung yén kuring meunang jeung blog

Utiliti anu gaduh blog aya saluareun pangakuan, hal-hal éta, bakal ngeusian saimbangna kacasib diri sorangan sareng ngalirkeun hal-hal kawas éta. Tapi, dina taun 5, jigana mah fashions anu dikenal salaku Blogna tiasa mangrupikeun subyek leungit, abdi pasti bakal ngarasa pikaasihkeun. kids geofumadasbabaturan anyar, jejer anyar sareng muka kasempetan anyar pikeun pamiarsa ... sareng abdi. Tapi éta ogé panumpang.

Nalika kuring réngsé dinten ayeuna, pamajikan kuring nyebut kuring jeung nyarios yén sigana kami geus nanjung, Kuring ngarasa bungangang sabab Senén ngeureunkeun pakansi. Sanggeus ngirangan poko kuring ngarasa hampang, kuring nyebut barudak abdi anu dibarengan kuring sapopoe sareng kuring masihan aranjeunna yén nangkeup yén dinten dinten ieu kuring henteu masihan. Eta hal ... anu langgeng.

2 Balesan pikeun "Geofumadas: didieu antara kami"

  1. Nuhunkeun Lautaro, éta pikeun pelesir mah gaduh pamiarsa kualitas anjeun.

    Ucapan.

  2. Hai Geofumed, anjeun nyaho? di sawatara titik dua taun ka tukang ku kasempetan kuring manggihan blog ieu mawar pisan (jigana mah pos kahiji anjeun kira-kira saminggu saurna dipedalkeun) ti harita éta kuring ngajentuhkeun éta sacara saksama jeung kuring mah pelesir maca anjeun sareng diajar tina hal-obyek tina Dunya ieu GIS. Malah leuwih pikaresepeun nyaéta yén tukangeun blog ieu mangrupakeun jalma salaku jalma salaku manusa lian (henteu ngan sakedik teknisi anu saé) komo apal kana kaahlian analitik sareng kriteria leres pisan éta kuring maca dina sawatara pos (kira-kira kaayaan henteu. di nagara Anjeun).

    Sakumaha kasimpulanna, hatur nuhun sareng kuring muji kualitas blog sareng sumanget anjeun pikeun manusa anu anjeun nyitak, kuring ngucapkeun hatur nuhun pikeun pangabisa anjeun parantos nunjukkeun pikeun tiasa nyintésis topik rumit sapertos dina téks anu sederhana, sareng tungtungna (sareng rujukan ieu pasang), anggapkeun anjeun gaduh babaturan sanés di Méksiko ……………………

    Kasuksésan kanggo taun ieu anu dimimitian !!!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.