Egeomates dina poto ampir ngan

Loba ngalakukeun, pasti pisan. Di dieu kuring tinggaleun pangsaéna ti panungtungna dina gambar anu parantos ngajantenkeun rasa anu metot.

Wengi ayeuna sareng bulan
sarta isukan sareng panonpoé
parachico anjeun nanya ka kuring
parachico Abdi masihan anjeun

Jeung masker iteuk abdi
keras abdi bakal disada anjeun
kalawan sarape berwarna abdi
ketok tari

Putri duyung putri duyung anu saeutik
balayar di sagara luhur
hayu urang adore nu paling suci
sacrament tina altar

grafik
grafik

Abdi ti Chiapas, Chiapaneca
ti mana sagala awéwé
aranjeunna macul aranjeunna geulis
tur muji ka Wills maranéhanana.

Nalika ka sora marimba,
Abdi ngagancangkeun ketukan abdi,
dugi bumi ngageter
kalawan zapateado ulet abdi.

di akhir Januari
conatus, sihir, hullabaloo
Abdi badé kabogohna
ka rahayat Chiapacorcen

Luhureun ikon ti Chiapa de Corzo, sareng hurup-rada kabangsaan ti gubernur taun 2000.Cañón del Sumidero. Ngarasa kalindih, ku walungan anu ditempatkeun tina ribut di tungtung 2010.

Aya Buku anu nyarios ka India Chias of precipice pikeun nyegah teu dijajah. Dina tembok nangtung, manuk hering ngadamel sayang sareng bueukna dina bagian horizontal anu aya di sieun ragrag kami.

grafik
grafik

Heboh:

Umur 730,000 taun

Jangkungna 5450 msnm

Diaméterna 25 Kilométer di dasarna

Jarak di tembok kawah ka méter 840

The Popocatépetl, dina dF

Di beulah katuhu, buaya istirahat sanggeus dahar beurang yén ogé kedah ngajalanan ka 3 sore.

Equivalentta henteu sarua tapi sia parobahan pikeun jam 27 perjalanan anu nalangan, dina sabtu minggu pondok pisan.

Bersyukur pikeun Grillo sareng babaturan; nu pas tina la Pame, jacarandas sareng lain perkara teu cocog di dieu ... tapi aranjeunna cacah.

grafik
grafik

Pikeun asih Allah, hayu urang malikkeun Géografi Geografi. Eventa badé pisan ngajelaskeun sababaraha hal.

Choluteca baris ngahasilkeun seniman komik pangsaéna ...

grafik 100_3095
grafik

Ohhh! Hiji nugget kalawan jerky sareng Pozol chiapaneco.

grafik

Botana hade. Kalayan frasa dina tembok. Ngan dua zona UTM merlukeun seueur guaran ngartos aranjeunna. Salah sahijina nyebutkeun:

"Hiji anu eureun nyedot, nyaeta amampa jiwa "

100_2722
Modem TIGO, kalayan roaming ampir di mana waé. Jeung Pita daulat.

Abdi ningali écésna teu perlu.

3 Balesan pikeun "Geofumadas dina méh ukur poto"

  1. Halo g!, Pesta kami digital nyaéta perusahaan pausahaan anu badé dimimitian, dimimitian dina Januari taun ngalereskeun komputer, panyitak, jual domain, ngalakukeun dimeunangkeun inpormasi, rutin anu dijalankeun pangropéa pangropéa, jalur anu nuturkeun kontrol otomatis ...

  2. Hai Mauricio. Abdi gaduh perjalanan ngantosan di ditu, upami ningali waktos ieu kunjungan ka San Cristobal sareng upami Palenque masihan waktos.

    Kuring bakal ngantep anjeun terang, ningali upami anjeun ngawartosan langkung seueur ngeunaan inisiatif "Kami digital".

    Hiji salam.

  3. Salam ti Chiapas, abdi ningali yen manehna terang bagian tina kaayaan geulis ieu sareng anu diperlukeun waktos pikaresepeun, abdi miharep sarta kami didatangan deui dina Januari atanapi April anu aya pihak di Chiapa de Corzo sareng San Cristobal mungguh.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.