Egeomates: 48 garis hideung bodas

Nutup taun ieu, p5166660 anu parantos seueur rasa anu anéh, hal eta tetep pikeun kuring hayang Anjeun 2011 anu suksés numana urang kedah seueur ngalakukeun. Pikeun anu baca blog ieu ngajadikeun langkung ti langkung 299 éntri, pos ieu tos langkung, pikeun anu henteu, ampir garis 50 nangtukeun seni geofumar kalayan pelesir.

GIS / CAD Panyiaran (8):

AutoCAD: Sofwér ku anjeun tiasa ngalakukeun bisnis.

Microstation: Loba software upami anjeun ranger lone.

Manifold GIS: Parangkat lunak pikeun geofumar

gvSIG: Anjeun kedah tetep digosok

Google Earth: Hiji dintenna kami nganggo tétéla henteu sadar

ESRI: The lampu tina genius

dgn: A dua format rasa

dwg:Naon sadaya?

Internét sareng Blog (8):

Kecap Pencét: pangalusna jadian Internét

+ 512 K: Hiji peryogi obsesip

Blogger: Upami henteu Google Abdi badé dipiceun dina jarian

Adsense: cents tapi anjeun diajar

AdWords: Kanggo cents anjeun indéks Google

Tilu réncang: Gerardo, Tomás, Manuel

Tilu réncang: Nancy, Angie, Elisa

Jaringan sosial: Cara kaleungitan waktu naon hade

geofumadas32 Dina jejer pribadi (8):

Hiji poé taun: 17 kanggo Juni

Parusahaan: Los chicks

Maéhan waktos offline: teka anu hadé sareng abdi putri

Maéhan waktos online: Hirup nu nulis

hiji kecap: sinar jeung nu lianna kalayan x

Hiji karakter: Asterix

Hiji kaulinan kulawarga: The wii

Pilem salah: Cipanas

Anjeun egeomatesNgeunaan Toys téhnologis (8):

GPS: Sagala

Stasion total: Sokkia

Aya anu kedah dilakukeun: Klik, klikklik

Hiji kaulinan téhnologis: Acer Aspire Hiji (éta)

Kaulinan pikeun ngajalankeun: Aigo

Hiji kaulinan pikeun ngeruk: Wacom Banboo kabungahan

Salah kahayang: Daptar pisan panjang

Hiji kaulinan dipaksa: modem Alcatel

p5166661 Dina jejer Rupa-rupa (8):

2010: teuing pagawean

Golpistas: kituis

Hugo Chávez: xndejo atah kakuatan

Mel Zelaya: Kalahiran sahiji lawanan

Sarat jeung Kaayaan: Hiji anyar perlu kapingpinan

Amerika Latin: Loba piracy

Obama: Atawa éta buru atawa balik hadiah

2011: pisan harepan

iklan kontekstual Ngeunaan perjalanan jeung tempat (8):

Diideuan: Pindah - pikeun nempo - di mana - mobil gorobag

Hiji inuman: Pozol jeung és jeung kayu manis

A hidangan: Salad ti kentang

A hidangan rusuh: Quiznos sub

Tempat pikeun pakansi: Cerro Zatoca

Tempat dimana kuring miharep balik: Girona

Kursus utama: Sup seafaring

Seneng: viajar moal keur jalan

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.