Egeomates: 25 rekening pangaruh nu nuturkeun kami

Loba ngaku yen tren 2013 bakal taun rede sosial, anu ngandung harti yén pausahaan anu henteu acan alesan produktif ayana di tempat kawas Twitter, Facebook jeung LinkedIn, bisa nyanghareupan reureuh ka hiji aspék nu teu bisa balik. Asuransi bakal taun nu bakal kualitas langkung dibuktikeun tina pengikut, popularize téhnik positioning - pinalti jeung tangtu, mesin pencari dina jaringan sosial ngakibatkeun urang ka konteks manajemen hadé ngabawah a aspirasi semantis statistik.

Bari anjeunna Cut Nyak Dien ngartos kumaha bade jadi logika bisnis di Twitter, ayeuna teh bisa dipake aplikasi saperti mobile anu ngarobah tiis béréndélan seratan warta maca, nu sigana leuwih pikaresepeun ti RSS Feed, sabab ngamekarkeun éta butuh karakter pribadi sarta peunteun pangaruh. spasi komunikasi, duanana majalah na blog geus kapanggih yén jumlah fans anu datang ka loka éta sanggeus twit hiji metot runtah kaayaan sapopoé leupas, sarta nyieun eusi retwit yén urang manggihan berharga nyieun hiji pangaruh anu ngabalukarkeun urang keur jadi katingali na kaanggotaan béréndélan. Sanajan tangtangan pikeun sagala parusahaan atawa proyék bakal materialize hasilna, anu henteu gampang -SEO teu kawas SEM, sakumaha Marketing henteu ngan iklan.

Di dieu nyaeta daptar rekening 25 pangaruh nu nuturkeun egeomates, 4 sahijina Kuring geus dicokot akun Inggris @egeomate -dituduhkeun ku bintang ganda. Sadaya sareng langkung pengikut ti urang sorangan sarta jadi hiji daptar metot alatan sajaba ti milik industri geospatial - téhnologi, sakabehna mibanda hiji pangaruh anu ngahontal leuwih ti pengikut 300,000. Sarta sanajan yén garis handap baris nyokot jauh sababaraha istighfar, SocialBro kuring tempat aranjeunna dina daptar boga pangaruh.

Tapi angka pisan tiis ningali ukur pengikut; kolom pedaran akun, pengikut, di handap sarta salajengna ngawengku:

  • Hubungan pengikut / Nuturkeun nu ngagambarkeun tingkat selectivity ati, nu méré nilai ka custom loba tagihan néangan timbal balik atawa dedi pikeun jasa nu ngidinan Anjeun mésér pengikut na pamenta ieu balik deui. Rata sadaya rekening ieu mangrupakeun 6.81 hubungan; nangtung di dieu @TheMapAddict aranjeunna boga 43 badag jeung @autodesk exceeding 14.
  • Otoritas, ieu téh mangrupa indéks nu nyadiakeun Peerindex.comDina ngalakonan balancing kaayaan béda, sabab pengikut patali konsekuensi aktivitas sarta cara éféktif éta pengikut hiji akun ningali eusi diwanohkeun. lila-aneh do ngahontal enol lamentable, nu sahanteuna 5 akun ieu sarta yén waragad anu kaluar. Dina ngadeg ieu @OpenGeo (86) jeung @theAGU (78).
  • Tungtungna, hiji indikator yén brings kami persentase pembaca sabenerna ngagunakeun Inok Twitter. Hiji kanyataan panasaran confirms nu maos teu sagalana, sabab someday anjeun bakal aya bewara sabaraha loba di antarana anu gadungan jigana urang ngagaduhan aya tapi maranéhna teu maos nyata. Salaku tiasa urang tingali, najan @TheMapAddict dirékam jumlah tinggi of pengikut, katingalina total nyaéta boro aktif, nyata atawa kalayan pengikut / handap rekening hubungan ditarima.

Inok twitter

rekening

pengikut

handap

Hubungan pengikut / Nuturkeun

wibawa

Score Inok

@autodesk

** 3D desain, rékayasa, sarta software hiburan.

64,700

46,584 nyata

4,575 14.14 61 72%

@SharGovindan

Diréktur, Bentley Systems Inc. Author, pamekar Presenter, Komunitas. Diideuan ku infrasturktur, Learning, Media Sosial sarta Great Gagasan.

49,600

26,074 nyata

5,580 8.89 0 53%

@TheMapAddict

GIS & Cartographic Spesialis | radikal | freethinker | Sato sosial | Ngalanglang Dunya!

33,800

34 nyata

781 43.28 59 0%

@idealista

ngarah portal real estate di Spanyol

26,900

10,166 nyata

4,532 5.94 20 57%

@theAGU

akun resmi ti Amérika Geophysical Uni, organisasi panglegana élmuwan Bumi na spasi.

14,500

11,146 nyata

3,022 4.80 78 77%

@tedmackinnon

** Spesialis Geomatics na Web desainer ku gairah pikeun GIS, LIDAR, hoki, jaringan, lingkungan, humor sareng nu sanesna.

13,100

1,436 nyata

3,784 3.46 56 11%

@SpaceSyntaxGirl

Ieu kabeh ngeunaan arsitektur jeung analisis spasial.

12,100

907 nyata

1,679 7.21 72 8%

@gisuser

** GISuser mangrupakeun sumber ngarah tina warta na tips kanggo GIS, pemetaan, mobile, lokasi sosial, sarta komunitas profésional geospatial

11,200

7,844 nyata

2,371 4.72 64 70%

@igacColombia

IGAC teh éntitas jawab ngahasilkeun geografis, cartographic, agrological, cadastral sarta téknologi informasi geospatial Kolombia.

9,077 1,074 8.45 72 ?

@CanadianGIS

sumberdaya GIS dikelola ku Geomatics alat spesialis pikeun mantuan Ngamajukeun sarta babagi informasi #GIS & #map kalayan séjénna.

7,681

4,801 nyata

2,850 2.70 42 62%

@GisCloud

** perusahaan Geo 2.0

6,275
4,800 nyata
1,174 5.34 60 76%

@ingenieriared

Blog Téknik Sipil & Prontuario

6,188

4,889 nyata

555 11.15 50 79%

@geostuff

Gestuff

5,846
5,518 nyata
2,500 2.34 0 94%

@OpenGeo

Kami hiji perusahaan sosial digawé pikeun ngawangun pangalusna open source téhnologi basis web geospatial.

5,782

4,793 nyata

735 7.87 86 83%

@geocommons

Hiji komunitas pikeun saha babagi data geografis, peta jeung analisis. Powered by @geoiq!

5,229

4,529 nyata

2,090 2.50 33 87%

@BentleySystems

Software pikeun Sustaining infrasturktur

5,170

3,965 nyata

1,060 4.88 0 77%

@IngCaminos

Kabéh berita nu Anjeun pikaresep lamun aya Insinyur Sipil, Saluran jeung palabuhan, atawa anu patali jeung sektor.

3,930

3,270 nyata

815 4.82 53 83%

@IGNSpain

Nandatangan nya awak resmi anu dibangkitkeun informasi geografis Spanyol. The CNIG tumuwuh sarta distributes publikasi cartographic na.

3,637

3,124 nyata

316 11.51 0 86%

@colegeografos

Association of Geographers of Spanyol

3,373

2,921 nyata

929 3.63 0 87%

@geodireito

Studi dina geosciences sarta Undang.

3,046

2,815 nyata

523 5.82 35 92%

@Esri_Spain

ArcGIS Online: peta pikeun sakabéh peta nu ngabejaan carita. Panggihan di blog di Castilian

2,983 1,331 2.24 56 ?

@ForestryNews

Hiji jandela ka émbaran #forestal. Komitmen ka masarakat, sarta kiwari leuwih ti kantos. Publik ngurangan inequalities.

2,949

2,604 nyata

1,100 2.68 42 88%

@EsriCareers

Di Esri, karya anjeun Ngajadikeun bédana a. Didatangan ramatloka kami ngajajah Prak na neuleuman naha urang geus jadi gairah ngeunaan naon urang ngalakukeun.

2,904

2,271 nyata

1,319 2.20 18 78%

@alpoma

Http://www.arbotante.com konsultan ICT. Panulis Heretics of Élmu, Chrononauts jeung perjalanan Argos,

2,815

2,588 nyata

1,087 2.59 74 92%

Bari seueur ukuran ieu projections dumasar kana sampel pamaké 5000, aya rujukan pikeun nganggap lamun rék ngalakukeun pakasaban teleb dina jaringan sosial.

ikon 225Sarta di dieu data akun urang (Anjeun @geofumadas), Nutup 2012, sangkan boga gagasan komparatif:

  • Segudidores: Ampir 1,900
  • Handap: Ampir 500
  • Hubungan pengikut / Nuturkeun: 4
  • Score Inok 88%

Sarta dina artikel séjén bisa ningali pangaruh rekening 11 ngalambangkeun sedeng geospatial.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.