Egeomates, sataun 1 di Jaringan Sosial

Sataun katukang kuring megatkeun pikeun meunang egeomates konteks jaringan sosial. Inohong anu atah na nyarita saeutik pisan, tapi abdi hoyong nyandak artikel ka nganyatakeun persépsi kuring ngeunaan eta.

January 2012. Facebook fans ......... 15,946

January 2012. pengikut Twitter ...... .. 1,079

Kuring ngaku eta nyandak pikeun manggihan anjeunna rasa pikaresepeun ka masalah jaringan sosial, kaasup leuwih ti kantos kuring dikritik sakumaha spasi runtah waktu. Sanajan sanggeus sababaraha taun kuring kudu ngaku yen maénkeun peran signifikan dina nyebarkeun pangaweruh jeung mangrupakeun hiji trend teu bisa balik dina web semantis, sabab anu dumasar kana jalma tinimbang konvensional dumasar kana hiji kaca internét anyar.

Dua platform béda, aranjeunna bagikeun pisan ngeunaan utiliti "sosial", sabab bari Facebook janten obsesip ngeunaan kabutuhan milari jalma anu teu kenal, Twitter ngeksploitasi kabutuhan jalma terang naon anu lumangsung dina waktos ieu. Nanging naon anu parantos ngajantenkeun perusahaan-perusahaan éta ningali panon, sabab naon anu aya di masarakat nyata -meh- segmented tur dihubungkeun ku kapentingan umum. Sugan aya bakal gelembung tina bathil, tapi urang moal bisa mungkir yen jaringan ieu dianggo ku cara ngahubungkeun jalma anu boga kahirupan nyata anu babagi hiji hal dina kontéks.

Peran nu Facebook jeung Twitter nyaéta sarupa program warta di radio atanapi televisi. Aranjeunna metot ulubiung, tapi bakal balik kana jurang tina témbok teu sadia deui sakumaha ku koran tilu poe katukang, nu ngan boga fungsi pikeun mungkus lauk.

Ku kituna kaluar dipikaresep umum jalma-jalma, keur bisnis mangtaun eta aya dina panongton, sabab sakumaha tumuwuh, pesen dina témbok geus maca loba pengikut, upami aranjeunna kataji maranéhna bagikeun sahingga ranté viral brings langkung pengikut.

facebookNaon pamakéan nyaéta Facebook for jeung sya

pamakéan paling umum nyaéta pikeun nyambungkeun urang, kulawarga, kolega manggihan taun nu di pondok pasantrén, jeung sajabana Obsesip téh malah bahaya, tapi panjang a magic umum; Urang dihadiran ultah hiji ganteng sarta dina hiji waktu aya gambar dimana lamun urang maranéh ngalalaworakeun kana labél kami kalawan pipi pinuh.

Saluareun éta, pikeun bisnis atawa loka, anu jangkauan viral nyaeta impressive. Ngahontal ampir pengikut 16,000 dina sataun geus ditinggalkeun kuring pondering naon bakal Facebook dina mangsa nu bakal datang. Iklan inverted aya pohara efektif, sabab bisa milih hiji iklan aranjeunna ningali ukur jalma antara 22 na 45 taun, hirup di nagara husus, dibagikeun kapentingan umum dina kecap kawas AutoCAD, gvSIG, DGN, kml, topografi, jsb . Hasilna, pengikut satia meunang naon nyangka iwal umur, keur aya loba barudak anu geus kungsi nutupan tanggal Anjeun kalahiran bisa ditarima ku Facebook.

Tapi di luar pikeun manggihan pengikut, anjeun tiasa diajar pisan ti maranéhanana pengikut anu geus ngadawuh siga mun situs kami:

Contona, statistik fans egeomates nunjukeun yen 18% pembaca abdi téh awéwé, 82% nu lalaki. Grup pangbadagna (28%) mangrupa antara 25 na 34 taun, biasana pagawean kuliah na di perdana maranéhanana produktivitas. Teu bisa ditempo gampang di Google Analytics.

egeomates facebook

Méakkeun sababaraha waktu sangkan leumpang situs kipas, éta henteu ngan ngayakeun réplikasi eusi diterbitkeun dina website. Teu perlu nambahkeun jejer tambahan anu viral, kayaning foto sareng video. Sajaba bisa nambahan artilfugios kalawan nu bisa ngalebetkeun data sanésna, saperti kuring geus dipigawé, kaasup Iklan Adsense dina kaca Facebook anu mikir samemehna teu bisa. Interaksi pamaké babagi atawa milih eusi salaku Kuring suka Maranéhanana nyaéta buktina best of naon gawéna pangalusna, sabab tiap situs na panongton mah béda.

egeomates facebook

twitterNaon pamakéan Twitter

Teu kawas Facebook, Twitter teu struktur sosial dumasar kana jalma, tapi rada di isu. Tapi disarengan, sagalana anjeun carioskeun ends up on témbok, sarta bakal leungit dina jurang sakumaha pas waktu, kirang ngadaur mulang sabab aya euweuh propil, maluruh hanca na aya kirang interaksi jeung pidio atawa foto.

Mustahil pikeun masihan pamakean sosial tina Facebook nganggo Twitter, sabab ciri na béda. Tapi kakuatan pangaruh anu langkung ageung tibatan Facebook. Pengikutna dihargai langkung seueur, sabab kasatiaan ogé kualitas anu langkung luhur; Upami anjeun spam atanapi pasang urusan banal anjeun bakal langsung perhatosan "henteu beres". Teu aya deui jalan pikeun ngiklankeun diri anjeun, kecuali anjeun daék pikeun investasi 5,000 dollar sapopoé; hiji hal anu ngan ukur perusahaan ageung atanapi seniman.

egeomates facebook

Ieu merenah pikeun manggihan eusi mangpaat keur ngadaur mulangkeunana nulis, atanapi ngadamel situs anu kasampak kawas naon urang ngalakukeun. Teu kawas Facebook, aya kirang ulah di dieu, tapi pasti eta bakal mekar leuwih waktos nawarkeun deui usability kayaning kaca for jeung sya eta nembe dilaksanakeun. Ogé kumaha aplikasi pihak-katilu nyieun eusi beuki pikaresepeun ti dina loka resmi, éta ngajadikeun eta tumuwuh usefulness na utamana dina mobile.

jaringan séjén

Pausahaan oge mangpaatkeun LinkedIn, sanajan pribadi paling pamakéan pikeun kontak profésional, keur naon pohara alus.

Youtube pisan kuat sarta ngagunakeun jalma anu ngahasilkeun kandungan multimedia.

Sejenna ... buka sabudeureun, kalawan konteks leutik.

dina kacindekan

Gawéna. Aya leuwih lalulintas datang ti jaringan sosial, tapi gain pangbadagna aya dina nyaho leuwih pengikut. Situs na firms kudu terpadu kana ieu, najan mimitina teu terang kahayang prosés nu geus teu bisa balik, sabab aya béréndélan langganan jeung eusi syndicated.

Anjeun tiasa nuturkeun Egeomates on Facebook

Anjeun tiasa nuturkeun Egeomates on Twitter

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.