eCADlite: alternatif séjén pikeun Microstation

format DGN geus pisan stabil, loba program GIS / CAD ngakuan tapi natively édit geus sok geus hak husus ti Microstation sanajan ngan boga tilu variasi format nu: GISD, V7 na V8.

Dina kasus nu format DWG, MicroStation geus junun muka sarta ngédit natively, kawas sagala program dilahirkeun dina jalur IntelliCAD. Tapi dina format DGN, keur software Microstation ku basa customer relatif leutik dibandingkeun AutoCAD, saeutik pisan aplikasi geus ti follies proyek Pangea nu sipatna leuwih mihak ka "ngalakukeun hal" kalawan file DGN tapi teu ngawangun data conventionally.

ecadlite_logo eCADlite mangrupakeun salah sahiji alternatif pamadegan, salah diwangun ku urut pagawe of Intergraph na Bentley, diwangun dina kode leyuran Pangea. Bari pamaké tina Microstation teu hoyong teuing lingkunganana, ngawatesan na ukur gawéna dua dimensi; tapi alternatif pikeun kasus hiji parusahaan nu beroperasi leuwih ti 20% poténsi Microstation, anu versi tapi teu low "lampu" $ 1,000, (PowerDraft).

eCADlite dirilis dina 2000 sataun, tapi ngoperasikeun format V8, loba fitur na sigana geus dina panganteur V7 tapi boga sawatara hal ngakuan sakumaha merits:

MicroStation print Sigana mah Windows

Salaku Cenah mah, hiji pamaké dilatih ngeunaan Microstation teu bisa mangga anjeunna ieu, tapi batur anu perlu ngédit file DGN na anu akrab jeung Windows bisa manggihan eta pikaresepeun. Sarta MicroStation terus mertahankeun tangtu "conventionality sorangan" dina pamakéan ikon nu mindeng scares jauh pamaké anyar, tapi ngarojong aranjeunna konsistén geus mantuan ngajaga kasatiaan fokus kamampuhan na sateuacan parobahan panganteur dina.

Tempo grafik dina katuhu, sabab ikon Kantor konvensional geus terpadu pikeun Paréntah MicroStation. hehe

Ningkatkeun ugliest of Microstation

Teu deal badag, tapi éta pencipta eCADlite mimiti mikir ngeunaan hal anu Microstation manten ogé tapi dina cara unconventional. Hiji conto nyaeta gambaran yén sanajan nembe ningkat ti XM, loba kénéh resep kana ngawangun layouts di AutoCAD; ogeMicroStation print nanganan blok (sél) nu bisa diédit langsung tur kalawan lingkungan navigasi hadé, sarta ngomong sizing: eCADlite implements of rada praktis. Malah redline ngabogaan kamampuhan deui ngaropea karakteristik tampilan na kontrol.

Natively édit dgns

Sanajan éta format DGN mangrupakeun pisan stabil leuwih waktos, AutoCAD kana versi na panganyarna dilebetkeun pilihan pikeun ngimpor kana dwg a. eCADlite bisa maca duanana mangrupa V7 DGN sakumaha V8, tapi ngan dina dua dimensi. Anjeun oge bisa nelepon file rujukan DWG, DXF na raster.

file DGN, cadar print na redlines bisa diwangun sahandapeun format proyék AXP pikeun control hadé.

Harga low

hargana mana pikeun $ 300 sajaba ti eCADlite GraphStore aya aplikasi sejenna nu masihan kemungkinan sejenna, kayaning:

  • Asset2000. Ieu sarupa pungsionalitas ProjectWise (dina miniatur) lingkungan, Anjeun tiasa ngalakukeun somersaults sakumaha data vector link ka basis data, ngitung atawa associating file éksternal.

asset2000_screenshot1

  • AssetX. Ieu pungsionalitas asset, tapi Sajaba ku ngagunakeun fungsi ActiveX bisa terpadu kana web atanapi sorangan kamajuan dina platform lianna.

eCADlite tiasa didownload tina GraphStore ramatloka salaku versi percobaan. Sanajan kodeu aktivasi datang telat.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.