arsip pikeun

dwg

Kumaha impor hiji gambar tina Google Earth mun AutoCAD

Samemehna urang ningal kumaha atuh eta kalawan Manifold, ArcGIS, sarta ku sabab urang lasut eta jeung popularitas AutoCAD henteu ngahontal hiji grand nawar ku Google pikeun ngalakukeunana teuing. Hayu urang kasampak di alus, anu goréng jeung awon tina badami ieu ... alus ... anu rada gampang milih deployment dina Google Earth Pikeun ieu, ...

Produk Babandingan Bentley AutoDesk vs

Ieu daptar produk ti AutoDesk na Bentley Systems, nyobian pikeun manggihan kamiripan antara aranjeunna, sanajan geus hésé kusabab sababaraha aplikasi boga orientasi anu sarua, tapi pendekatan na teu salawasna sarua. Sateuacan urang geus katempo sababaraha évolusi AutoCAD na Microstation. Dina pondok, urang bisa nyieun conclusions handap: platform ...

Kumaha nyebarkeun file AutoCAD on Internét

Salah sahiji patarosan pangseringna ditanya téh biasana "Kumaha carana abdi tiasa nganggo kamampuhan of AutoCAD calls'publish ka web 'kalayan Freewheel Project". proyék ieu alat tés laboratorium AutoDesk, nu ngidinan Anjeun pikeun nyimpen, hajar Kabiasaan tur data dibagikeun ka pamaké nu ngadaptar. Ieu geus diterbitkeun Lynn Allen ...

panglawungan sawala Bentley

Batur nembe sumping nanyakeun dimana pamaké tina MicroStation atanapi aplikasi Bentley béda manggihan pitulung. Ieu daptar béda sawala panglawungan, patarosan na aya batur ngabales: Pamaké dina basa séjén atawa nagara bentley.espanol (Spanyol) bentley.mx (Méksiko) bentley.general (Basa Inggris) bentley.general.de (Jerman) bentley.general.fr (Perancis) bentley.general.jp (Jepang) ...

file AutoCAD DWG tanpa ngarobah

Abdi émut dina hiji waktu geus miboga kudu ngarobah sababaraha peta pisan heubeul, dijieun kalawan AutoCAD tapi sakumaha versi heubeul Cakram 5-1 éta / 4. Abdi geus resep uninga aplikasi ieu. Hal ieu .dwg-2-Dwg teu ukur ngarobah payil AutoCAD tina versi heubeul, tapi di antara anyar, di dieu aya sababaraha ...

Kumaha impor Excel mun AutoCAD titik

Anggap urang mibanda hiji daptar titik direbut ku GPS atanapi UTM koordinat anu di Excel tur hayang ngagambar kana AutoCAD. Pikeun pamaké MicroStation, sakumaha kuring dipedar saméméhna di pos ieu, importing file .csv, nambahkeun sababaraha titik beuki nyieun eta leuwih metot. Dwg ekspor unggul ...

jawaban pondok tentang Microstation

Kusabab Google Analytics nyebutkeun aya nu nanyakeun keur pamaké AutoCAD, didieu sababaraha waleran gancang. Sadaya operasi ieu rengse ti Microstation, sanajan aya cara ngalakukeun hal eta kalawan tombol atanapi garis paréntah (konci dina) baris ngagunakeun menu solusi. 1. Kumaha carana mindahkeun file Microstation (DGN) kana AutoCAD (DXF atanapi DWG)? File / Simpen ...

Kumaha carana ngarobah AutoCAD blok sél

Manajemén objék dikelompokkeun mah béda antara MicroStation na AutoCAD. Pikeun Microstation, anu diatur sakumaha payil sareng extension .cel disebut sél, abdi uninga eta oge nelepon aranjeunna sél. Mun AutoCAD .dwg blok téh nyaéta payil nu disebut ku puseur design; euweuh masalah tata ngaran éta, kénéh grup ...