arsip pikeun

dwg

GaliciaCAD, loba sumber bébas

GaliciaCAD nyaéta situs anu ngahimpun loba bahan mangpaat pikeun rékayasa, surveying jeung budayana. Paling sumberdaya nu aya téh pamakéan bébas atawa haratis, sanajan sababaraha merlukeun kaanggotaan, jeung hiji kaanggotaan taunan 20 euro anu ngawengku hiji CD jeung 8,000 blok. Kedah pikeun anggota, sok ...

Egeomates: 2010 prediksi: Sofwer GIS

sababaraha poe katukang, di panas iteuk kopi nu ngajadikeun indung kuring tuh sababaraha halusinasi ngeunaan 2010 ditandaan tren di wewengkon Internet. Dina kasus lingkungan geospatial, kaayaan téh beuki statis (moal ngomong boring), ieu loba anu ceuk dina istilah sedeng ...

gvSIG sumping 1.9 stabil. Hurray !!!

minggu ieu geus informed sahiji versi stabil tina gvSIG 1.9, nu miboga RC1 dina Agustus sarta dina bulan Désémber 2008 Alpha. Vérsi ieu bisa nyieun sajarah sabab kematangan cukup pikeun ngamajukeun eta keur dipake kota, tanpa trifles nganggap hina nu dijieun ArcView 3x na gvSIG ...

Arivte teuing keur Insinyur Sipil

Arivte.com mangrupakeun komunitas kalayan loba lalulintas ti Peru tapi eusina dipikaresep umum di wewengkon nu beda-beda Téknik Sipil. A bit nyusahkeun aksés isu, sabab format mangrupa forum ku subforums, mangaruhan dispersi eusi tapi sakali didaptarkeun na pikeun manggihan thread teh ...

Daptar software Kuring geus reviewed

Anjeunna spoke anyar anu hartosna omongan statistikawan ngeunaan software, program husus 11 50% ngalambangkeun kunjungan datang ku keyword. Hese masihan saran mana software mangrupakeun hadé, sabab gumantung kana kaayaan béda tina konteks (jeung pérak), paling abdi tiasa miharep pikeun nulis sareng masihan tayangan abdi ...

¿Tujuan CAD atanapi CAD pengunduran diri?

boga acan ngahontal édisi anyar AUGI Dunya, kalawan eusi pisan metot, kayaning gawé bareng SketchUp, pininos kalawan .NET sarta hal kalawan Revit. Anjeunna nyanggap perhatian kuring jenis analogi nu ngajadikeun Tandaan Kiker, ngeunaan pilihan hiji tujuan cocog pikeun milih alat CAD. Sanajan orientasi maranéhna ...

pasatujuan 5 ngeunaan krisis pulitik

Kuring geus diusahakeun tetep blog ieu sajaba ti isu nu ngakibatkeun subyektivitas sarta ngabalukarkeun jiwa crispe ku opini pribadi (iwal bal); Tapi sababaraha taun ka hirup, batur gawe, ampir dilahirkeun aya sarta ngamekarkeun friendships kalawan loba pituin geus nyieun sahenteuna ngahaturanan pos ka entrelinear subjek. Kuring ...

Bentley Mexico tawaran kursus

Bentley Institute geus ngumumkeun runtuyan kursus MicroStation Certified, kalawan subjék béda jeung specializations di puseur pelatihan Bentley Mexico City. Kursus-kursus anu geared kana dahan béda tina garis produk Bentley: insinyur konsultan, insinyur sipil, insinyur listrik, insinyur struktural, surveyors, insinyur instrumentation, pamekar, ...