arsip pikeun

dwg

BiblioCAD, diundeur AutoCAD blok na rencana

BiblioCAD nyaéta situs anu ngandung jumlah invaluable of siap pikeun ngundeur payil. Eta harese direngsekeun nalika ngalakonan proyék atawa masihan urang ideu anyar tina cara ngamekarkeun eta. Mertimbangkeun sababaraha kasus: Urang nempatan jéntré ngeunaan hiji zunchada sapatu papisah, jeung pintonan isometric, motong na tutuwuhan. Blok butuh jalma, tangkal atawa ...

Ares alternatif CAD pikeun Linux Ubuntu jeung Mac

Aya tacan loba solusi keur desain ditulungan nu buka saluareun Windows. ArchiCAD geus rada reclusive dina Mac, AutoCAD kiwari geus mutuskeun pikeun nuliskeun pasar ieu, sarta Ares mangrupa alternatif metot séjén. ngaranna teu disada AutoCAD kami jeung kalangkang nu ngajadikeun Anjeun undeur program P2P ieu sareng ...

PlexEarth brings 2.0

Dina bulan Nopémber taun ka tukang kuring dijieun assessment sahiji versi 1 of PlexEarth Pakakas pikeun AutoCAD, kaasup interaksi AutoCAD diantara inovasi na kalawan Google Earth. Dina jejer ieu aya kamajuan kawas StitchMaps, KMLer, CounturingGE, kml2kml, bisi Plex, dina pamanggih kuring, salah sahiji kamajuan pangalusna Kuring geus ditempo dina ...

uDig, gambaran kahiji

Malah saméméh urang candak katingal di parabot open source séjén di wewengkon GIS, kaasup Qgis na gvSIG, sajaba ti program non-gratis kami geus diusahakeun sateuacan. Dina hal ieu urang bakal ngalakukeun jeung pamaké-Friendly Desktop Internet GIS (uDig), salah sahiji jelema nu datang dina PortableGIS. Mana timbul uDig mangrupa konstruksi a ...