arsip pikeun

dwg

BIM - trend CAD anu teu tiasa dibalikkeun

Dina kontéks Geo-Engineering kami, istilah BIM (Bangunan Informasi Pemodelan) henteu deui novél, anu ngamungkinkeun objék kahirupan nyata béda dimodelkeun, henteu ngan ukur dina ngagambarkeun grafisna tapi ogé dina tahap siklus kahirupanna anu béda. . Éta hartosna jalan, jembatan, klep, saluran, wangunan, ...

AutoCAD 2016. Ahir lisensi poverty.

Salaku trend alami évolusi globalisasi, saling hubungkeun sareng ampir teu bisa diprediksi ieu, parangkat lunak sanés produk boxed sareng janten jasa. AutoDesk henteu terkecuali yén urang parantos ningali sareng Adobe, Bentley Systems, Corel, pikeun sawatara ngaran. AutoDesk parantos ngumumkeun yén taun ieu 2015 bakal janten anu terakhir ...

Konverter online gratis kanggo data GIS - CAD sareng Raster

gis CAD converter
MyGeodata Converter nyaéta layanan Internét anu ngagampangkeun konvérsi data antara format anu béda. Pikeun ayeuna jasa mikawanoh 22 format input vektor: ESRI Shapefile Arc / Info Binary Coverage Arc / Info .E00 (ASCII) Coverage Microstation DGN (Versi 7) MapInfo File Comma Separated Value (.csv) GML GPX KML GeoJSON UK .NTF SDTS Sénsus US ...

Bentley ProjectWise, hal munggaran nu peryogi kauninga

Produk anu paling dikenal ku Bentley nyaéta Microstation, sareng vérsi nangtungna pikeun cabang geo-rékayasa anu béda kalayan nekenkeun desain pikeun rékayasa sipil, industri, arsitéktur sareng transportasi. ProjectWise mangrupikeun produk Bentley anu kadua anu ngahijikeun manajemén inpormasi sareng integrasi tim kerja; sareng nembé dileupaskeun ...

Transformasi hiji ED50 file DGN mun ETRS89

Pangguna GIS sering ditantang pikeun ngarobah data CAD sareng sistem rujukan. Kami nyarioskeun tangtangan kusabab, dina kaseueuran kasus, transformasi ieu ngalibatkeun padamel anu taliti anu tungtungna ngamungkinkeun urang pikeun ngalaksanakeun saloba inpormasi anu mungkin tina data aslina. Éta panasaran yén fungsionalitas ieu hadir sareng Microstation, tapi pastina pikeun anu ...

Diajar AutoCAD Nempo

Dinten ayeuna aya sababaraha kursus AutoCAD gratis dina Internét, ku ieu kami henteu maksadkeun duplikat usaha anu parantos dilakukeun ku anu sanés, tapi ngan ukur pikeun ngalengkepan kontribusi anu nampilkeun halangan antara kursus anu ngajelaskeun sadaya paréntah sareng kanyataan pangguna anu kantos terang paréntah henteu terang dimana ngamimitianana. ...