Diploma - Ahli Daur Hidup Produk

Kursus ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang desain mékanis, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara komprehensif. Kitu ogé pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi desain paramétrik dina siklus modélna anu beda, analisis sareng simulasi hasil pikeun tahapan prosés prosés manufaktur anu sanés.

Tujuan:

Ngawangun kamampuan pikeun dimodelkeun, analisa, sareng simulasi bagian perakitan. Kursus ieu kalebet diajar CREO Parametric, salah sahiji program anu paling sering dianggo dina bidang manufaktur; kitu ogé panggunaan alat anu disiplin anu sami dikembangkeun sapertos Inventor Nastran sareng Ansys workbench. Salaku tambahan, éta kalebet modul CURA pikeun ngartos bagéan percetakan siklus 3D.

Kursus-kursus tiasa dicandak sacara mandiri, nampi diploma pikeun masing-masing kursus tapi «Diploma Ahli Daur Hidup Produk»Ngan dikaluarkeun nalika pangguna parantos nyandak sadaya kursus dina rancana perjalanan.

Portopolio sareng id tina "lifecycle_expert" henteu dihartikeun.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.