Diploma - Ahli padamelan ahli

Kursus ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang padamelan sipil, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara anu komprehensif. Kitu ogé, jalma anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi desain padamelan sipil dina siklus anu béda-béda dina perolehan, desain sareng disposisi hasil pikeun tahapan prosés anu sanés.

Tujuan:

Nyiptakeun kapasitas pikeun akuisisi, desain sareng perenah modél karya sipil. Kursus ieu kalebet pembelajaran 3D Sipil, salah sahiji program anu paling sering dianggo dina bidang topografi; ogé panggunaan pakakas anu inpormasi saling pakait dina tahapan prosés anu sanés, sapertos InfraWorks. Salaku tambahan, éta kalebet modul AutoCAD pikeun penguasaan anu langkung ageung tina fungsionalitas desain dibantuan komputer anu henteu dijelaskeun dina modul 3D Sipil.

Kursus-kursus tiasa dicandak sacara mandiri, nampi diploma pikeun masing-masing kursus tapi «Diploma Pekerjaan Sipil Ahli»Ngan dikaluarkeun nalika pangguna parantos nyandak sadaya kursus dina rancana perjalanan.

Tingali rinci
autocad

Tangtu AutoCAD - diajar gampang

Ieu mangrupikeun kursus anu dirancang pikeun diajar AutoCAD ti mimiti. AutoCAD mangrupikeun parangkat lunak paling populér pikeun desain dibantuan ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
sipil tingkat 3D 1

Kursus 3D Sipil pikeun padamelan sipil - Lépél 1

Poin, permukaan sareng alignment. Diajar nyiptakeun desain sareng karya linier dasar kalayan parangkat lunak Autocad Civil3D anu diterapkeun dina Topografi ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
sipil tingkat 3D 2

Kursus 3D Sipil pikeun padamelan sipil - Lépél 2

Majelis, permukaan, bagian silang, cubing. Diajar nyiptakeun desain sareng karya linier dasar kalayan parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun ka ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
sipil tingkat 3D 3

Kursus 3D Sipil pikeun padamelan sipil - Lépél 3

Alignment canggih, permukaan, bagian cross. Diajar nyiptakeun desain sareng karya linier dasar kalayan parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun ka ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
sipil tingkat 3D 4

Kursus 3D Sipil pikeun padamelan sipil - Lépél 4

Katerangan, solokan sanitasi, plot, parapatan. Diajar nyiptakeun desain sareng karya linier dasar kalayan parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun ka ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
CAD

Kursus Microstation - Diajar Desain CAD

Microstation - Diajar Desain CAD Upami anjeun hoyong diajar kumaha ngagunakeun Microstation pikeun manajemén data CAD kursus ieu nyaéta ...
Tingali deui ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.