Diploma - Ahli Operasi BIM

Kursus ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang perencanaan konstruksi, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara anu komprehensif. Kitu ogé pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi desain sareng anggaran dina siklus perencanaan, simulasi sareng disposisi hasilna anu béda pikeun tahapan prosés anu sanés.

Tujuan:

Nyiptakeun kamampuan pikeun perencanaan, simulasi sareng pembuangan modél data konstruksi. Kursus ieu kalebet pembelajaran Navisworks, salah sahiji program anu paling sering dianggo dina bidang manajemén BIM; ogé panggunaan alat anu inpormasi saling pakait dina tahapan anu sanés tina prosés sapertos Navisworks, Dynamo sareng Quantity take-off. Salaku tambahan, éta kalebet modul konsép pikeun ngartos sadayana siklus manajemén infrastruktur dina metodologi BIM, ogé modul Arsitéktur Revit sareng pengantar filsafat Digital Twins.

Kursus-kursus tiasa dicandak sacara mandiri, nampi diploma pikeun masing-masing kursus tapi «Diploma Ahli Operasi BIM»Ngan dikaluarkeun nalika pangguna parantos nyandak sadaya kursus dina rancana perjalanan.

Tingali rinci
metodeu bim

Lengkep kursus metodologi BIM

Dina kursus canggih ieu kuring nunjukkeun anjeun ngaléngkah kumaha ngalaksanakeun metodeu BIM dina proyék sareng organisasi. Ngawengku modul ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
navisworks

Tangtu BIM 4D - nganggo Navisworks

Kami ngabagéakeun anjeun ka lingkungan Naviworks, alat damel kolaborasi Autodesk, dirancang pikeun manajemén proyék ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
kursus bim dinamo

Tangtu Dynamo pikeun proyek rékayasa BIM

Desain Kompléks BIM Kursus ieu mangrupikeun pituduh anu ramah sareng bubuka ka dunya desain komputasi nganggo Dynamo, platform ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
revit arsitéktur

Kursus Dasar Arsitektur Nganggo Revit

Sagala nu peryogi kauninga ngeunaan Revit pikeun nyiptakeun proyék-gedong bangunan Dina kursus ieu kami bakal difokuskeun masihan anjeun ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
dtwin

Kursus Kembar Digital: Filsafat kanggo révolusi digital énggal

Unggal inovasi ngagaduhan pengikut na anu, nalika dilarapkeun, ngarobih industri anu béda. PC ngarobih cara nyetir ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
bim5

Quantity take off BIM 5D course using Revit, Navisworks and Dynamo

Dina kursus ieu kami bakal fokus kana nimba jumlah langsung tina modél BIM kami. Urang bakal ngabahas sababaraha cara pikeun nimba jumlah ngagunakeun ...
Tingali deui ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.