Diploma - Ahli Modél 3D

Este curso va dirigido a los usuarios interesados en el campo del modelado 3D, que desean aprender las herramientas y métodos de forma integral.  Así mismo a quienes desean complementar su conocimiento, porque dominan parcialmente un software y desean aprender a coordinar el diseño tridimensional en sus diferentes ciclos de adquisición, modelado y disposición datos para otras aplicaciones.

Tujuan:

Crear capacidades para el adquisición, modelado y disposición de modelos tridimensionales.  Este curso inlcuye el aprendizaje de 3Ds Max, uno de los programas más utilizados en el campo del modelado; así como el uso de herramientas con las que se interopera la información en otras aplicaciones, como Recap y Blender.  Adicionalmente incluye el curso de Revit Arquitectura para entender cómo funciona el modelado bajo la metodología BIM y también Inventor Nastran para conocer como es el modelado y análisis de piezas en la fabricación.

Kursus-kursus tiasa dicandak sacara mandiri, nampi diploma pikeun masing-masing kursus tapi «Diplomado 3D Modeling Expert»Ngan dikaluarkeun nalika pangguna parantos nyandak sadaya kursus dina rancana perjalanan.

Tingali rinci
scketchup

Kursus - Modél Sketchup

Sketchup Modelling AulaGEO nampilkeun kursus modél 3D sareng Sketchup, éta mangrupikeun alat pikeun konsép sadaya arsitéktur ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
3DS

Kursus Autodesk 3ds Max

Diajar Autodesk 3ds Max Autodesk 3ds Max, mangrupikeun parangkat lunak anu lengkep anu nawiskeun sadaya alat anu tiasa diciptakeun ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
Blénder

Kursus Blénder - Modél kota sareng lanskap

Blénder 3D Kalayan kursus ieu, siswa bakal diajar ngagunakeun sadaya alat pikeun modél objék dina 3D, ngalangkungan ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
revit arsitéktur

Kursus Dasar Arsitektur Nganggo Revit

Sagala nu peryogi kauninga ngeunaan Revit pikeun nyiptakeun proyék-gedong bangunan Dina kursus ieu kami bakal difokuskeun masihan anjeun ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
nastran

Kursus Nastran Panemu

Autodesk Inventor Nastran mangrupikeun program simulasi numeris anu kuat sareng kuat pikeun masalah rékayasa. Nastran nyaéta mesin ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
modél recap

Kursus Modél Realitas - Recap AutoDesk sareng About3D

Jieun modél digital tina gambar, nganggo perangkat lunak gratis sareng Recap Dina kursus ieu anjeun bakal diajar nyiptakeun e ...
Tingali deui ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.