Dimana neangan peta dina format vektor

Manggihan peta dina format vektor sahiji nagara dibikeun bisa jadi urgency loba. Baca forum Jibril Ortiz Kuring kapanggih link ieu metot alatan henteu ngan nawarkeun peta di shp tapi kml, grid sarta format MDB.

éta gdata, Hiji acara diwanohkeun ku International Rice Research Institute, layanan téh haratis tur aya sigana madhab.

peta nu bisa searched ku nagara,

Ieu conto, dina kasus Spanyol, upami urang manggihan peta nu division administrative dina format kml hasilna mangrupa:

  • Peta di tingkat nagara
  • Divisi munggaran (Otonomi Komunitas)
  • Divisi kadua (Propinsi)
  • Katilu (Comarcas) division
  • division Kaopat (kotamadya)

madrid penerbangan korma mayorga

Nu basajan, ngan pikeun ngundeur. Sanajan dina kasus .shp eta henteu diperlukeun pikeun ngundeur éta kapisah tapi dina file dikomprés anu kaasup .dbf na .shx; sarta lamun .mdb ngandung kelas fitur geodatabase.

Ieu conto Mexico sarta Peru, nempatkeun dua conto deui:

madrid penerbangan korma mayorga

madrid penerbangan korma mayorga

data aya di antarana:

format vektor:

Bentukna file, .kmz (Pikeun Google Earth) jeung .mdb sakumaha geodatabase

  • Babagian administratif (wates administrasi)
  • Hidrologi (Inland cai)
  • Jalan (jalan)
  • Rél karéta (Railroad)

format Raster:

Grid kalawan detik resolusi 30

  • Élévasi dataset SRTM30
  • mulched
  • kapadetan populasi
  • data iklim bulanan

Anjeun bakal kedah mastikeun tingkat akurasi nagara anjeun, dina kasus data raster, ukuran hiji piksel 30 detik deukeut Ékuador walks ku 0.8 kilométer pasagi, tapi sakumaha lintang ngalir poleward, ukuranana handap.

web téh gdata.

Cara séjén pikeun manggihan peta téh d-Maps.

4 Balesanna kana "Dimana milarian peta dina format vektor"

  1. Naha data pikeun panggunaan umum? Bisa perusahaan nganggo eta nyarios kumaha aranjeunna kaala?

  2. Biologi Kelautan sarta Akuatik Katelah Méksiko 2012 SHP sareng TAB

    Halo, kanggo jalma anu milarian kartografi panulisan anu aya anu éditah di tingkat Républik Méksiko di taun 2012, anjeun tiasa ngahubungan abdi via email, aya langkung ti lapisan 40, di antara nagara-nagara Amérika Sarikat, Municipal atanapi Delegasi, distrik Panwaslu Féderal , Kacamatan, sakola, rumah sakit, pusat balanja, bandara, jalan, apel sareng nu sanesna. Kuring make aranjeunna dina format bentuk pikeun arcview atanapi arcgis sareng dina tab pikeun mapinfo.

    ckr.deluxe@gmail.com

  3. Tangtosna, data anu aya skala anu leutik, tapi tiasa dianggo pikeun integrasi IDE régional.

  4. Kuring parantos marios halaman, anu umum pikeun pamakéan abdi tapi hungkul sareng praktek kanggo konsultasi internasional ...}
    salu2

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.