Dimana meuli printer Brother

Brother mangrupakeun mérek langkung ti 100 taun, urang apal mesin ketik nu sapertosna tilu puluh taun ka pengker sareng hurup bola bola, anu teras ngalih kana mesin éléktronik; jalma anu hargana pikeun ménta yén secretaries ditinggalkeun dina hiji sisi. Malah ayeuna aya jalma anu nolak nantélannana dina hal paméran sareng munasabah nyalametkeun energi anu tiasa dianggo deui sareng disk 3.5 "

I659224 Kiwari Brother ngabogaan alat-alat anu istiméwa, di antarana printer multifungsi sapertos DCP-7040, padahal pisan dina inks anu mangrupikeun pamancén sareng kopier.

Printerna tiasa dipendakan dina seueur toko, tapi anu kuring nyarankeun pikeun Spanyol mangrupakeun TPO. Maranéhanana nyaéta inisial ti toko Kabéh Kanggo Komputer, tempat tempat anjeun tiasa mendakan sakumna kaulinan pikeun imah atanapi kantor, khususannana nyaeta laptop Acer sareng Toshiba, tapi tangtosna, aranjeunna ngajual merek utama séktor komputer sapertos Sony, Epson, HP, Benq, Brother, antara séjén.

Lokasi fisik TPO aya dina Pontevedra (Galicia) tapi layanan online tpoinformatica.com janten parantos fungsionalitas kalebaran mana di Spanyol ku promosi mimiti ti 8 Euro.

Lain waé sanésna ngajual éta parabot wungkul, tapi oge ka barang-barang sareng asesoris sapertos inks atanapi hulu anu bakal diperyogikeun sakali kanggo alat anu dibeuli.

Kanggo dijual, printer Brother, contona, gaduh langkung ti rujukan 60, diantara mesin sareng asesorisna, anu masihan ideu tina jumlah barang-pasar anu aranjeunna pasar.

Sahingga upami anjeun milarian Brother Printer Sale, TPO nyaéta tempatna.

2 Balesanna kana "Dimana mésér printer Brother"

  1. AutoDesk Civil 3D, nyaéta vérsi anu nyayogikeun aplikasi pikeun rékayasa (Jalan, kokotor, pipa, jsb.) Sareng ogé mangrupakeun bagian AutoDesk Map, sareng pilihan tina manajemen plot sareng kamampuan GIS.

    Ngarojong data georeferenced tur tiasa diselapkeun kana ampir sagala database

  2. Hello Brother, blog anjeun bageur pisan. Kuring nebak anjeun damel kana hal anu patali jeung katast. Upami anjeun ngantepkeun kuring konsultasi, ayeuna urang digawekeun ku GIS sareng rék ngalegaan aplikasi rékayasa sipil, anu anjeun nyarankeun anjeun tina Autodesk Map atanapi Autodesk Civil Sipil? Pertanyaan naha naha Preman sipil tiasa mampuh dianggo kalayan koropak georeferenced ogé upami anjeunna tiasa georeference.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.