Hiji Balesan to "... dimana"

  1. Pikeun anu naros, poto kahiji nyaéta Masaya, di Nicaragua. Anu kadua, Hatur nuhun, dina Honduras.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.