Washington

IMG_1547Ku teu sangka nu Kuring nyokot gambar di Capitol, kakara mudahan mun muka jasa Serikat Airlines Houston mun balik kabeh ngamangpaatkeun penerbangan murah tengah wengi.

Éta panasaran nu ngan kiwari, dua taun ka tukang kuring wrote kuring pos kahiji di egeomates.

Malah leuwih panasaran, anu lalampahan ieu Aya bakal geus, upami kuring kungsi blog ieu.

Ku kituna lamun aya wondering, Dupi éta patut ngabogaan salah?

Sumuhun, upami aranjeunna rela berkorban sajam peuting, sakali kids téh saré jeung pamajikan nyaeta ... saré.

IMG_1542 Kuring ninggalkeun poto Samudra Pasifik, di basisir diantara Guatemala jeung Él Salvador.

Dicokot lamun pesawat meunang kana laut saméméh ngalayang leupas saperti lauk Comalapa Airport.

Nguji surup efek kaméra Benq, batur disebut Tandaan seuneu sabab éta henteu ngan Sony.

Hal ieu ogé pleasing istirahat dina Acer Aspire Salah, Good pikeun AutoCAD tapi lamun loba iinditan téh hébat.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.