arsip pikeun

tangtu AutoCAD

MDT, A solusi lengkep pikeun proyék-proyék Surveying & Teknik

Kalawan leuwih ti pamaké 15,000 50 di nagara sarta sadia di Spanyol, Inggris, Perancis sarta Portugis diantara basa sejen, MDT nyaéta salah sahiji anu pang ngaapresiasi ku pausahaan aktipitas aplikasi geoengineering spiker Hispanik. APLITOP boga di portopolio miboga opat kulawarga aplikasi: proyék surveying, aplikasi widang kalayan total stasiun ...

12.1 konstrain geometric

Salaku ngan disebutkeun, dina konstrain geometric diatur perenah jeung hubungan geometric objék relatif ka batur. Hayu urang nempo tiap hiji: cocog 12.1.1 pangwatesan Ieu Angkatan objek dipilih kadua pikeun satuju kana sababaraha titik kalayan sababaraha point of objek munggaran. Salaku urang mindahkeun obyék picker, Autocad ieu panyorot ...

BAB 12: konstrain parametrik

Lamun maké rujukan obyék titik atanapi pusat, contona, sabenerna naon urang ngalakonan anu maksa objek anyar pikeun babagi hiji titik kalayan géométri obyék séjén na digambar. Lamun urang ngagunakeun rujukan "Parallel" atawa "jejeg" lumangsung hal anu sarua, urang téh forcing susunan geometric sahiji obyek relatif anyar ...

BAB 11: tracking polar

Deui ka méja dialog "Drafting Setélan". The "Polar nyukcruk" tab ngidinan Anjeun ngonpigurasikeun fitur tina nami nu sami. "Polar Scan", kawas dina "nyukcruk objék rujukan", dibangkitkeun garis dotted, tapi ngan lamun kursor crosses sudut baé, atanapi naek eta boh ti koordinat tina ...

10 BAB: tracking osnap

"Tracing obyék Rujukan" mangrupakeun extension berharga tina ciri tina "obyek rujukan" ngagambar. fungsi na nyaeta ngawangun garis tina vektor samentara bisa diturunkeun tina "Osnap" aya pikeun signalling sarta titik tambahan salila dijalankeunnana Paréntah teken. Dina basa sejen, bari ...

9.1 .X titik sarta saringan .And

Obyék rujukan salaku "Ti", "Midpoint antara 2 titik" na "penyuluh" ngidinan urang ngartos kumaha Autocad bisa nunjukkeun titik nu teu persis cocog géométri objék aya tapi bisa diturunkeun tina gagasan ieu nu programer gaduh disadap mendesain alat gambar sejen disebut "saringan spot" nu ...

BAB 9: osnap

Bari urang geus geus reviewed sababaraha téhnik for jeung gambar objék béda akurat dina praktekna, sabab gambar kami acquires pajeulitna, objék anyar nu biasana dijieun jeung salawasna ditempatkeun dina hubungan naon geus kungsi digambar. Hartina, aya dina gambar kami elemen geometric masihan kami rujukan pikeun objék anyar. Kalayan ...

Tables 8.5

Kalawan nu katempo jentre, urang terang yén "tarikan" garis tur objék téks nyieun garis mangrupakeun tugas anu bisa dilakukeun gancang jeung gampang dina Autocad. Kanyataanna bakal sagala anu bakal jadi diperlukeun pikeun nyieun tabel gampang jeung gancang ku ngagabungkeun, contona, garis atanapi polylines kalawan objék téks pikeun nyieun ...

8.4 Multiline téks

Dina loba kasus, nu gambar merlukeun henteu leuwih ti hiji atawa dua kecap deskriptif. Dina sababaraha kasus kitu, catetan perlu bisa jadi dua atawa leuwih paragraf. Lajeng, maké téks garis kacida nyimpang. Gantina kami nganggo téks multiline. pilihan ieu diaktipkeun ku ...

8.3 Styles téks

Hiji gaya tulisan anu ngan saukur ngartikeun rupa fitur typographic handapeun ngaran dibikeun. Autocad bisa nyieun sagala gaya rék di gambar hiji lajeng bisa ngahubungkeun unggal obyek téks ka gaya husus. A watesan relatif prosedur ieu yén gaya dijieun téh disimpen sapanjang ...

objék téks 8.2 Edit

Bab 16 saterusna alamat isu nu kudu ngalakukeun jeung objék ngedit gambar. Najan kitu, urang tingali di dieu teh parabot sadia pikeun ngédit téks objék nu ngan dijieun iraha alam maranéhanana béda éta objék séjén. Anjeun bakal katingal ...

Widang téks 8.1.1

objék téks bisa ngawengku nilai nu gumantung kana gambar nu. ciri ieu disebut "Widang téks" na boga kaunggulan yén data dibere gumantung kana ciri objék atawa parameter nu kituna pakait jadi diropéa lamun maranéhna robah. Dina basa sejen, ...

8.1 téks dina jalur

Dina loba kasus, hiji annotations teken diwangun ku hiji atawa dua kecap. Geus ilahar dina rencana arsitéktur, contona, kecap sapertos "masak" atanapi "Kalér hareup". Dina kaayaan kitu, téks dina jalur Gampang nyieun na tempat. Pikeun anu, urang tiasa nganggo "téks" paréntah atawa tombol ...

BAB 8: téks

Invariably, sadaya gambar arsitéktur, rékayasa mékanis atawa téks kudu ditambahkeun. Lamun mangrupa tingkat pakotaan, contona, meureun anjeun boga pikeun nambahkeun ngaran jalan. Gambar bagian mékanis mindeng gaduh catetan keur workshop jeung batur bakal, sahenteuna, ngandung nami ...

7.4 Transparansi

Saperti dina kasus samemehna, ieu kami nganggo prosedur sarua pikeun ngeset transparansi hiji barang: pilih éta, teras ngeset nilai saluyu tina "Pasipatan" grup. Sanajan kitu, eta kudu dicatet didieu yen nilai transparansi moal bisa jadi pernah di 100%, saprak éta ngalakukeunana siluman mun obyék. Ogé ...

7.3 Lineweight

The ketebalan garis nyaeta ngan éta, lebar garis hiji barang. Sarta sagampil dina kasus samemehna, bisa ngarobah ketebalan garis hiji barang maké daptar turun-handap teh "Pasipatan" group of tab "Imah". Urang ogé boga dialog pikeun ngeset parameter anu ...

garis 7.2.1 Abjad

Sanajan kitu, teu nerapkeun jenis garis béda pikeun obyék tanpa kriteria nanaon. Kanyataanna, sakumaha ieu dititénan dina ngaran jeung déskripsi tina rupa garis dina jandela "Linetype Manajer", loba jenis garis boga tujuan husus jelas di ...