3D Lokasi tur tren di 2011 GIS

Eta geus ngahontal édisi katilu tina jurnal Geoinformatics, kalawan sababaraha jejer geulis metot. Eric Van Rees kejutan kami dina input redaksi pondok, di handap tayangan na tina Globalgeo 3d model kota Barcelona, ​​dimana nagara geus ngamotivasi nulis artikel husus -nu pasti baris geura-giru ningali- dina posisi nu boga software open source di pasar geospatial. Lajeng dina kaca 22-23 dipedar di leuwih jéntré, sanajan sababaraha waktu ka tukang urang tingali minat téknologi kabuka sarta teureuh mun inisiatif Hispanik geus tayangan dina tingkat anjeun penting pikeun ngangkat kasadaran kumaha urang nyaho, tapi urang kudu ngadukung dina razia anu geus miboga proyék kawas FOSS4G. Éta kitu Kadé kuring ngadenge jalma anu geus nyangkut kana eta, tapi nu makers kaputusan di tingkat pausahaan swasta, pamaréntah jeung pausahaan nu dipasarkan parabot na software proprietary merek.

Tren arah 3D Lokasi

Aya sacara gembleng artikel dina tendencies Bentley ekspektasi mun materialize kalawan BentleyMap jeung eksploitasi tina OS I-model. Tilu kaca pinuh devoted naon bisa jadi visi anu pausahaan badag tina software geospatial dina Ecological nu hartina integral tina dayeuh badag kana model tilu diménsi mana leuwih ti texturing parallelograms nyiar numbu variabel béda tina kelestarian sarta guna lahan perencanaan infrastruktur jaringan .

3d model kota

téma apal anjeunna ti Baltimore, jeung tekenan ditugaskeun pikeun infrastruktur, link dijieun ku lalaki pikeun berinteraksi jeung alam. Tapi sumanget teu cara analisa objék individual -geus rengse- tapi sakabéhna sarta nyoba ngarobah hubungan algoritma kompléks nu aya di sakuliah jaringan sarta variabel tina dimensi kaopat: waktos na hubungan -na pikeun nilai.

Ieu mangrupa topik astral pikeun nagara Hispanik urang mana prioritas nu batur, kusabab lolobana tina adat tina politikus urang -kusabab aya batur pikeun ngalepatkeun-. Tapi tingali kumaha ngawangun Helsinki di Finlandia, Montréal di Kanada sareng Rotterdam di Walanda bakal mangpaat keur coba sarta systematize naon baris kami ngamajukeun sababaraha taun engké ku loba kurang duit, kontéks nu séjén. gain aya dina tren, atawa sahenteuna systemized dumasar kana standar OGC anu sasuai jeung model proprietary software Open Source, jeung jalma anu henteu dosa takabur lamun ngarujuk kana konsép BIM.

Tapi urang teu kudu ngilangkeun aranjeunna salaku isu nu teu dilarapkeun ka konteks urang. Dayeuh Nu Caket kudu mertimbangkeun prioritas leuwih tata guna lahan, guna lahan janten penting mah ukur keur nembongkeun peta nice dicét. Sakuduna mertimbangkeun dampak tina ledakan populasi anu kajadian dina sumber alam beuki kawates polusi jeung gas émisi lingkungan sustainable, hubungan -na pikeun perubahan iklim jeung bencana alam.

Geomarketing sarta Google pikeun GIS

Ieu artikel séjén metot dumasar kana hiji trend teu bisa balik nu jadi marga mimitina terang com Clearinghouse, ayeuna leuwih dewasa jeung pendekatan lega IDEs. Voyager nyaéta solusi anu nyiar ngajawab manajemén data spasial facilitating aksés ngaliwatan maluruh gampang JEUNG KOPERASI interaksi pikeun tingkat béda ti pamaké CAD / GIS.

3d model kota

Kuring nyarankeun Anjeun nyandak katingal, sabab asuransi Google bisa leumpang ka handap aya. Pikeun ayeuna Google Maps sarta Google Earth aya, tapi anu ngan pemirsa data spasial; kabéh kaca web, blog na dokumén anu masih néangan dina formulir abstrak tina Google, kalayan asupna jaringan sosial database séjén yén aya jalma ngagabung. Tapi pamanggih pilari hal ngeunaan hiji kuadran géografis spésifik tetep peryogi hébat sarta Voyager Ieu salah sahiji nu aspires nawarkeun hal saluareun ieu.

Baris flu burung ngusap satelit 2012?

Sababaraha waktu ka tukang kuring dianjurkeun aranjeunna ningali pilem nu nyaho, Hal absurd fiksi, tapi dumasar kana studi ilmiah ngaduga yén 2012 bakal sataun mana siklus sunspot ngahontal puncak taun era lamun urang cornered satelit spasi. Film 2012 nambihan kalawan pendekatan kirang kreatif dina tafsir sisi séjén tina itungan Maya malah teu bisa ngaduga karuksakan maranéhanana ayeuna ngahanca putus jeung tambahkeun kana rasa goréng bioskop gringo tetep urang di stress ku fatalities.

tempat Muhun, anjeun nyaho, loba satelit anu kiwari spasi junk geus ruksak ku flares surya. Jeung nasib geus dicokot sababaraha bulu, mentioning nu 2012 bisa ngaruksak sakabéh rasi satelit anu kiwari ngawenangkeun kami nganggo GPS éta. Y2K sejen nu saeutik bakal stress kami, tapi pikir tina aplikasi navigasi hawa mun, maritim, armamentístico ... tungtungna darat angkutan. Lamun kaula mawa eta salajengna jeung nyebutkeun yén satelit nu nyieun karya Internet, upami urang aduk teh nyali ka dulur ... Bayangkeun saminggu tanpa aksés ka sagalana urang kudu di email teh, ih! hadé teu mikir ngeunaan eta.

attributed ka konspirasi nu loba kawas Program éta HAARP. Tapi nyarankeun Anjeun buang tempoan sahiji artikel mana urang ngobrol ngeunaan kamajuan navigasi satelit (GNSS).

jejer séjén

Kuring nganjurkeun bade situs jeung maca édisi nu; bájenla preferably sakumaha PDF pikeun kempelan anjeun, lest pikeun bulan Méi 17 2012 teu bisa diasupan liwat Internet, XD. Engké aya séjén smoked ngalibetkeun ESRI, Intergraph, ngabuburit na Bentley.

Témbongkeun Magazine

nganjang Geoinformatics.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.