Naon geus versi best of AutoCAD?

Urang mindeng ningali sual aya, ngeunaan nu versi anu leuwih hadé atawa naha urang membela; lajeng nalika datang saurang anyar maranéhna nyebutkeun éta wungkul makeup. autocadTungtungna, salaku titik awal Urang dijieun panalungtikan dina FacebookDimana egeomates boga pengikut 18,000, sarta ningali naon respon éta:

  • AutoCAD 2012 nangtung, urang ngarti novelty, sarta alatan Facebook mangrupa tempat dimana generasi anyar predominate.
  • Tapi naon anu keuna éta AutoCAD nangtung 2007 kadua, najan sabenerna hiji versi 6 sababaraha taun ka pengker.
  • Lajeng thirdly dihanca AutoCAD 2013, urang ogé ngarti novelty jeung lamun urang nanyakeun sual dua taun engké sami ti versi panungtungan bakal nyarios.
  • 2010 némbongan salaku AutoCAD kaopat, kalawan skor handap tapi topping daptar undian ampir unik ti versi lianna.

Naon ngajadikeun jalma ngahargaan duanana versi tina AutoCAD 2012, 2007 na 2010?

Tujuan tina ieu makalah nya éta nganalisis versi 10 panganyarna tina AutoCAD, nyoba ngajelaskeun pola sahiji siaran ku AutoDesk jeung évolusi nu geus dicokot ka dibeuli publik ayeuna nu lalulintas Internet sareng jaringan sosial maénkeun peran mangrupa penting dina nyebarkeun warta.

ngabandingkeun autocadAnalysis'll nganggo tabel di handap summarizes perobahan nu kajadian ka AutoCAD di 10 taun panganyarna. Paréntah anyar nu muncul per taun (teu kaasup 2004 teu nerapkeun tinimbangan ieu), paréntah sadia di Paréntah Vérsi narima robah teu sadia sabab total Paréntah arus jeung paréntah dilanjutkeun (ieu teu kaasup 2013 Vérsi kaasup tapi sél nu sipatna ditambahkeun jalma anu dilanjutkeun di 10 taun). Ogé reviewed versi dasar wungkul, teu nangtung (ie. 3D Sipil AutoCAD, AutoDesk Maya, jsb)

1. Daur sahiji format anyar dwg

AutoDesk ngurusan hiji format DWG pikeun tiap versi 1.0 1980 ti di dugi 1998 AutoCAD R14. Saatos AutoCAD 2000 saterusna ieu ngahontal kira, prakna nananyakeun ku saloba siklus tilu taun teu perlu.

Aya loba saméméh Vérsi 2004 kumaha ogé yén milestone ieu hereinafter format dwg euweuh dibagikeun jeung Buka Desain Alliance (Oda) sakumaha eta geus dugi format 2000.

Henceforth urang nempo yen lamun aya versi reformatting, sumping ka unggul lantaran digambarkeun mangrupa pamakéan sakuduna dituju hadé tina sumberdaya nu tapi ogé alatan dipaksa pamaké meunang leupas tina versi saméméhna mun tetep didukung dina format anyar. Ieu fakta panasaran yén taun nalika paréntah undid AutoCAD éta persis dina sataun 2006 36 nalika Paréntah sarta sataun 2010 17 Paréntah séjén anu ditinggalkeun; sésana ieu ditinggalkeun taun 1 na 3 leutik antara Paréntah.

Mangkana kacindekan munggaran urang:

milestones AutoCAD biasana ditandaan ku taun numana format DWG kungsi robah a: AutoCAD 2000, 2004 AutoCAD, AutoCAD 2007, 2010 AutoCAD.

Urang ogé disimpulkeun yen versi 2013 kudu boga pola nu sarupa saperti format dwg robah. Sanajan urang teu yakin jadi mungkin ku popularitas kaleuleuwihan kahontal AutoCAD 2012 sarta jumlah Tiny upgrades AutoCAD 2013.

Bari clarifying yén robah format teu merta pakait sareng versi hadé ti hiji saméméhna. Tapi muterkeun hiji peran anu teu bisa dilarapkeun kana platform séjénna mana robah ieu teu lumangsung rutin sarta perlu.

2. Jumlah perbaikan

Pikeun nganalisis ieu, kuring avail sorangan tina bagan di handap ieu. Tempo éta garis konéng nunjukkeun perbaikan ka Paréntah aya, bari bulao nu ngagambarkeun paréntah anyar dilaksanakeun. Versi 2007 nangtung kaluar salaku taun nalika beuki Paréntah anu ningkat (116), digabungkeun jeung nanaon kirang ti 89 Paréntah anyar. Perobahan miboga loba ngalakukeun ku tampilan raray 3D anyar, ningkat penanganan of textures, ngajadikeun jeung tampilan animasi. Desain 3D panjang ti objék primitif jeung konsép model 3D diselapkeun.

autocad

handap chart dicokot tina lalulintas query AutoCADIeu ngagambarkeun salaku AutoCAD 2007 mangrupakeun versi paling enduring (garis biru poék), mun extent anu di tungtung (nepi ka Juli 2012) ieu consulted saloba AutoCAD 2011 (garis beureum), sarta tangtu outperforms versi 2009 (online héjo) jeung 2008 teu ditémbongkeun dina bagan. Éta kaharti naha jalma apal versi 2007 salaku salah sahiji pangalusna, lantaran dampak ningkat sorana pamaké aya anu mutuskeun pikeun cicing di versi yen sanajan parobahan dina taun di handap.

  • Aranjeunna ngarasa yén AutoCAD ukur aub slight pangaluyuan 2008 na versi 2009 nu ngan miboga interface anyar nu disababkeun aranjeunna langkung lalawanan.
  • Eta bakal jadi surpassed dugi sumping versi 2010 93 kalayan paréntah ditingkatkeun sarta pamakéan hadé tina panganteur anyar. 2007 ogé coincides jeung versi nu mangrupa lamun Anjeun ngamimitian runtuyan perbaikan dina manajemen model jeung rojongan tilu diménsi pikeun Windows 7 32 na 64 dina bit.

ngabandingkeun autocad

AutoCAD 2007: Ningkatkeun Paréntah aya promotes kasatiaan pamaké ka versi AutoCAD. Tapi ogé éta dibangkitkeun lalawanan ngarobih keur engké.

Anjeun oge bisa ningali yén AutoCAD AutoCAD 2010 2012 outperforms sanajan novelty tina panungtungan tapi pamundut volume anu leuwih gede ti accumulating taun. AutoCAD 2007 najan sabenerna mangrupa pangalaman pisan satisfying pikeun pamaké, AutoDesk ngalakukeun sabalikna dina versi anyar saprak teu migawe kahadean manehna di jualan. Kituna urang tingali yén milestone hareup, AutoCAD 2010 ngulang deui tapi merlukeun dibedah ngabogaan warta leuwih lengkep 2012 Anjeun ningkatkeun.

3. Jumlah inovasi

Inovasi penting, éta mangrupa masalah anu geus leuwih tekenan kana versi 2007 dimana aya 89 2012 Paréntah anyar jeung dimana anjeun meunang ka 139.

Sanajan éta anéh dampak kana pamaké ngeunaan ngaronjatkeun Paréntah aya. Nempo grafik di luhur, urang tingali yen popularitas versi tina AutoCAD ngahontal puncak na di bulan awal taun hareup sanggeus peluncuran anak, sagampil versi anyar. AutoCAD manten anu dina bulan April, sarta ti dinya dimimitian turunan lantaran aya hal nu anyar. The precipitous ragrag gumantung kana naha éta junun kasatiaan dina pamaké saméméhna, teu nu anyar.

Tapi tingali kumaha AutoCAD 2010 kahontal titik pangluhurna aranjeunna geus miboga sadayana versi, nu 2012 80% ngan ngahontal ieu sateuacan dimimitian turunan na. Urang kedah ngartos yen versi ieu 2012 ngahontal dampak gede ti nu leuwih saméméhna ku gelar tina inovasi, tapi teu. Jeung alesan teh nya eta versi 2010 boga leuwih ronjatan ka Paréntah aya (93) ngalawan Vérsi 46 2012 of spite anu aya leuwih inovasi dina panungtungan. Versi 2010 masih dina pamakéan gede ti versi 2011 tur bisa salamet leuwih ti 2012 leuwih tilu taun salajengna. Samentara AutoCAD 2013 bakal ngan hiji versi hambalan, sabab perbaikan sarta fitur anyar nu minimal sanajan parobahan dina format DWG, kawas versi 2011 dibawa balik sanajan versi Mac.

Cinta munggaran anu biasana dibere ngan ukur sakali dina waktos hirup nganggo alat komputer, kami sadaya kaget sareng salah sahiji versi anu munggaran anu kami sawang, sareng kami terus percaya yén ieu mangrupikeun versi anu pangsaéna "sanaos éta lami" sareng bahkan kami dipindahkeun Pikeun anu anyar kami teraskeun admiring versi éta. Éta versi biasana mangrupikeun hiji anu mangaruhan urang sareng novelties. Urang tiasa ningali ieu dina sasaha anu saatos seueur versi mendakan yén R14 memang pikasieuneun, anu sanés mangrupikeun 2000 anu kaget aranjeunna kalayan ngagunakeun bit 32, sareng urang ningali sababaraha pembaharuan hébat dugi ka versi 2007 anu kami panginten henteu peryogi seueur deui . Milestone anyar nembé parantos disababkeun ku 2012, sanaos kuring netelakeun, cinta munggaran ku generasi anyar.

Tapi kaunggulan anu inovasi nyaeta janten di benak pamaké anyar. mahasiswa, najan master na AutoCAD 2010 ngajarkeun aranjeunna, maranéhna bakal nampung pamakéan panganyarna; Ieu naon anu geus lumangsung nepi AutoCAD 2012 kalayan generasi anyar. Vérsi Ieu di benak pamaké anyar, survey urang teu on Facebook ngabuktikeun eta. Tapi nutup bagian, ieu téh kacindekan urang:

AutoCAD 2012: Kalolobaan inovasi ngalibatkeun versi beuki populér kalayan generasi muda. Teu merta kasatiaan jangka panjang.

4. Akumulasi perbaikan

Sugan ieu téh ngaluarkeun rada kompleks pikeun ngatur, tapi saprak eta emulates mertimbangkeun naon évolusi sarta sababaraha bédana dina sabaraha hal lumangsung kalawan program séjénna kayaning kasus Microstation.

Salaku waktu kaliwat, AutoCAD geus tetep Paréntah henteu kapake atanapi ditinggalkeun. Saeutik ku saeutik maranéhna geus dipiceun, ningkat atawa paréntah anyar geus diasupkeun:

  • Dugi Vérsi Komando 2006 674 éta dina pamakéan.
  • Sateuacan nu kungsi dipiceun 97 na 2013 68 anu dilanjutkeun.
  • A 2013 1047 aya paréntah total di pamakéan teu sadia 86 ngan maranéhanana anu eksis dina eta 10 taun.
  • Nangtung 2006 na 2010 taun nalika anjeunna disapu Paréntah perlu, 53 total.

beberesih Ieu inconspicuous tapi sugan ngagambarkeun pakasaban internal pikeun meunangkeun Paréntah éta nya aya jeung saeutik pamakéan. Bari beuki paréntah nunjukkeun beuki fitur, dina prakna ngurangan jumlah total dipaké. AutoCAD sumping ka resolvernos hirup di naon kami lakukeun ku loba peuting sleepless dina dewan gambar dina éta teu robah teuing leuwih taun, tapi dina nanganan model 3D mana sanajan kamajuan geus slow dibandingkeun verticals séjén AutoDesk geus ogé cocog pikeun pamaké.

Cacah jumlah Paréntah ceased janten penting lila pisan, sabab ayeuna teh Paréntah dipake keur jalma katempo dina tombol. Tapi taun saméméhna, upami urang teu terang sorana ... teu aya. Tur upami anjeunna dina daftar, urang hayang ningali kumaha ieu.

versi hadé tina AutoCAD

Dina kacindekan, ieu nu versi best of AutoCAD:

  • Vérsi 2007 AutoCAD geus leuwih satia kahontal dina jangka waktu, jumlah produk ningkat leuwih ti Paréntah anyar maranéhanana.
  • AutoCAD 2012 kieu salaku hasil tina jumlah pangbadagna perbaikan jeung ditampa sacara lega di generasi anyar.
  • AutoCAD 2010 geus siaran utama nya éta nalika generasi mimiti nampa poténsi pita, sarta loba kamampuhan anu terpadu kana parameterisasi na 3D modeling kesederhanaan.

  • AutoCAD 2013 ... moal janten hiji nu nepi ka kalangkang Vérsi 2012. Ngadagoan nu séjén, kudu antosan sababaraha taun.

Jeung anjeun, naon Vérsi pangalusna anjeun?

Balesan keur 9 "Naon geus versi best of AutoCAD?"

  1. Bari Kami pangangguran, abdi geus dipigawé gawé di AutoCAD '11 nu hiji nu paling I make.
    Kuring ngakuan yén AutoCAD '08 méré kuring tugas gancang tanpa loba béda.
    ngan masalah kuring nu di palaksanaan di renders, tugas anu Kuring keur ayeuna nyobian pikeun ngajawab.

  2. Pasti R14 éta versi hébat.
    Meureun alatan pikeun kahiji kalina urang tadi hal anu seemed kami nu pangalusna, pikeun Windows

  3. Vérsi R14, lumangsung sababaraha taun, diteundeun versi datang Kami terus ngagunakeun eta.

  4. Kuring nyangka versi autocad anu paling hadé nyaéta anu sanés tina 2007, éta ngagaduhan seueur pamutahiran paréntah sareng antaramuka, kitu ogé versatility na, perbaikan autocad 2010 langkung seueur tinimbang perbaikan nyaéta versi anu ngalebetkeun seueur sifat anu henteu perlu sareng anu ngan ukur ngabingungkeun pamaké. Dina pamanggih kuring, versi 2007 mangrupikeun hiji anu cocog sareng sadayana kabutuhan desain.

  5. Anu nyatakeun yén versi Autocad 2012 mangrupikeun anu pangsaéna sigana teu sadar yén ieu ngahasilkeun kasalahan anu serius, dina éta nunjukkeun Pajuran (nalika ngadamel persamaan pitulung (x) teras ngukur jarak éta kalayan paréntah masing-masing. Béda pisan, upami anjeun teu sadar naon éra, maka kumaha aranjeunna tiasa dianggo sareng vérsi ieu, éta naha kuring kedah masang 2013 anu ngalereskeun kasalahan ieu, tapi anu sanésna versi ieu nyarios langkung séhat langkung seueur upami kuring gaduh 8 atanapi 16 Gigas nalika file-file anu didamel seueur dina jandela anu sami, kuring ngarepkeun yén versi sanésna henteu ngagaduhan deui kasalahan ieu, mangrupikeun pendapat anu lumayan.

  6. Kacida pamadegan pribadi, mimitian versi R14 sae pisan, ALL henteu anu pangalusna pikeun ngan diwangun numeral, sakali jeung kulawarga anjeun OF AUTOCAD AND quires pangalaman kamajuan IN Buruh konteks R2007 nyaeta hébat sarta merenah, Saatos sareng anjeun FAMILIARISAS ngarugikeun loba kaluar. Ieu kawas Cell Phone balanja jeung diajar ALL trik. Lajeng kaluar AS keur anjeun JAJAJAJAJAJAJJA waragad pisan. dugi lajeng

  7. Kumaha ngeunaan on sual anjeun Jigana versi best of Autocad jadi jauh teh 2012 henteu ragu disebutkeun yen Abdi teu malah rék install versi 2013 atanapi bray perhatian kuring, Jigana nu versi 3 pangalusna bakal jadi: 1. - AutoCad 2012, 2 2007.- AutoCad na AutoCad 3 2010.-
    Kacindekan: AutoDesk kudu meunang bungah ngeunaan nempokeun unggal taun hiji versi AutoCad keur hijina taun teu karung versi ti 2000 dina taun 2001 na 2003, ngarah boga alus innovated AutoCad nyaéta nalika nyabut teu ngajaga konsistensi dina AutoCad pikeun ngapdet angen ... canelitas litas unggal taun. Saludos Amigos of egeomates.

  8. Pikeun kuring ieu versi r12 Windows 98

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.