Digital Cai Works, Inc. narima Investment strategis ti Bentley Systems

Investasi anyar bakal naek ku ayana global pausahaan di infrastruktur suplai cai sareng sanitasi kota sareng operator swasta

Denver, Colorado (Amérika Serikat), March 1 of 2019 - Digital Water Works, pamimpin dunya na leyuran kembar digital pikeun infrastruktur cai anu calakan, dinten-ayeuna diumumkeun investasi strategis di perusahaan ku Bentley Systems. Investasi ieu ngamungkinkeun Digital Water Works sareng Bentley rék dilegakeun kapamimpinanana kalayan ngalamar solusi infrastruktur kembar digital anu saé pikeun pausahaan suplai cai sareng sanitasi kota - swasta - solusi anu daya pikeun ningkatkeun pisibilitas operasi, ningkatkeun efisiensi, ngaoptimalkeun biaya Ibukota sarta ngurangan biaya total kapamilikan infrastruktur cai anjeun.

Strategi Digital Water Works 'nyaéta pikeun nerapkeun aplikasi terpadu di sakitar software sebaran umum umum (COTS) sapertos jasa iTwin OpenFlows sareng Bentley Systems, nu Bentley bakal lisénsi langsung ka konsumén Digital Water Works. Parantosan software henteu ekslusif; Works Cai Digital bakal neruskeun gawé bareng sareng distributor software anjog sareng pausahaan téknologi konsultasi sareng rékayasa pikeun nawiskeun jasa hadé keur sektor cai. Salaku hasil tina investasi, Bentley bakal ngabogaan hak pikeun nunjuk dua anggota pikeun dewan Digital Water Works.

Hatur nuhun kana pangaweruh industri, profésional-kelas dunya sareng teknologi canggih, Digital Water Works boga posisi anu leres pikeun ngabantu cai suplai sareng sanitasi pausahaan ngalegaan platform infrastruktur geospatial kembar digital ambalable , Fléksibel sareng holistik dumasar kana kritéria industri sareng sofwer COTS. Platform geospatial revolusioner Hal ieu ngamungkinkeun pausahaan utiliti beroperasi sareng miara infrastruktur cai anu leuwih tahan banting, samentawis sasuai, nyertakeun tingkat layanan anu luyu sareng total biaya panghandapna dina daur hirup jeung ningkatkeun kapuasan pelanggan.

Ngagabungkeun kecerdasan sacara real-time sareng analytics spasial, kembar digital ngamungkinkeun simulasi anu digeneralisasi sebaran cai sareng sistem kempelan cai manisan sareng visualisasi immersive sareng visibility analitik hasil pangrojong kaputusan pikeun ngatur kamampuan operasional sarta optimasi efisiensi, disetir ku intelijen jieunan. Kembar digital ogé ngameunangkeun ngokolakeun karya sareng aset (duanana diskrit sarta liniér), pangropéa fokus kana reliabiliti analisa sabab sabab sareng kinerja goréng, kitu ogé manajemén strategis sahiji siklus kahirupan aset dumasar kana résiko ngaoptimalkeun biaya siklus kahirupan, manjangkeun umur kapercayaan infrastruktur sareng prioritas, ngatur sareng ngaéksekusi proyék perbaikan modal.

"Simkuring pleased sarta ngahormatan kanggo nampi ieu investasi strategis ti Bentley," koméntar pangadeg sareng CEO Digital Water Works, Paul F. Boulos, Dokter, BCEEM, Hon.D.WRE, Dist.D.NE, Dist.M.ASCE , NAE. "Ayana global sareng kapamimpinan dina infrastruktur digital kembar produk pikeun séktor énergi, minyak bumi, gas, transportasi sareng pertambangan penting pisan, sareng kolaborasi kami kanggo pangalaman lega sareng portopolio solusi bakal aya manfaat kanggo industri. tina cai jeung bakal nyayogikeun nilai anu luar biasa pikeun konsumén urang. "

Boulos ngungkabkeun yén seri produk infrastruktur kembar digital bakal dijalankeun dina sababaraha tahapan salami lima nepi ka sapuluh bulan katukang, sareng "bulan salajengna, urang badé ngajalankeun program pelopor pikeun cai sareng utiliti beberesih sareng pausahaan rékayasa. anu rék ilubiung dina rencana rarancang produk lajeng ngalakukeun uji software ti béta ".

CEO Bentley Systems, Nagreg Bentley, koméntar: "Investasi Bentley Systems di Digital Water Works ngawakilan pangakuan urang yén hiji éntitas anu ngahususkeun kana 'integrasi digital' bakal maén peran indispensable dina ngabantu anu boga infrastruktur pikeun Ngamangpaatkeun pinuh ku poténsi kembar digital. Kami yakin yén software modeling OpenFlows kami sareng iTwin Services anu ngalengkepan perindahan industri tiasa nguatkeun kamajuan cai sareng beberesih pausahaan jasa di digitization. Tapi urang percanten malah langkung kuat yen pendekatan kabuka, dirojong ku integrator bebas anu ngamangpaatkeun lingkungan solusi open source anu henteu laku urang, tiasa ngahontal manfaat maksimum unggal pausahaan jasa sareng ngagancangkeun kurva diajar pikeun sakabéh.

"Jeung ngeusian lintasanna kamajuan digital pikeun jasa infrastruktur cai publik di dunya, henteu tiasa saurang waé langkung efektif ti Dr. Paul Boulos dina mingpin insinyur sareng pausahaan rékayasa na, ngaliwatan Digital Cai Works, pikeun ngamangpaatkeun kasempetan anu kawates anu ayeuna dibuka ku kembar digital. "

Ngeunaan Bentley Systems

Bentley Systems teh panyadia global ngarah tina solusi software komprehensif pikeun insinyur, arsiték, professional geospatial, konstruktor, sareng boga-operator, sarta boga tujuan pikeun ngamajukeun desain, konstruksi jeung infrastruktur operasi. BIM tur rékayasa aplikasi dumasar MicroStation ti Bentley, sarta jasa kembar digital dina awan nu, palaksanaan proyék drive (ProjectWise) jeung balik on aset (AssetWise) angkutan jeung karya umum lianna, Utiliti , industri jeung sumber na badan bisnis jeung tutuwuhan institusional.

Bentley boga langkung ti pagawé 3.500, dibangkitkeun langkung ti 700 jutaan dollar dina pendapatan taunan di nagara 170 na, saprak 2012, geus investasi leuwih ti 1.000 jutaan rupiah dina panalungtikan, pamekaran sareng akusisi. Saprak mimiti dina 1984, pausahaan tetep aya dina panaapan lima yuswa na, lancegas Bentley. Biasa Bentley beroperasi ku uleman di pasar swasta NASDAQ; mitra strategis Siemens AG geus akumulasi stake minoritas tanpa hak ngajawab. www.bentley.com

Ngeunaan Works Cai Cai

Digital Water Works mangrupakeun panyeken parangkat téknologi anu anyar pikeun inovasi sacara éksklusif pikeun industri cai sareng kokotor global. Pausahaan sacara strategis ngagabungkeun kakuatan komputasi tina awan, intelegensi jieunan, sénsor IoT, simulasi rékayasa anu digeneralisasi sareng analytics canggih pikeun ngawangun sareng nyebarkeun solusi kemu digital haratis sareng dipercaya pikeun infrastruktur anu leuwih laun, langkung sustainable cai sareng langkung tahan banting. Hasilna nyaeta gagasan nyukupan sarta actionable nu ngaktipkeun jasa cai sareng cai kokotor umum pikeun ngaoptimalkeun sareng ngarobah pausahaan maranéhanana sareng ngajaga fungsi infrastruktur maranéhanana dina jangka panjang ku biaya siklus kahirupan panghandapna. Diadegkeun dina 2018 ku Paul F. Boulos, perusahaan basis Denver dirojong ku papan direksi sareng papan piwuruk diwangun ku para ahli ngarah dina téknologi, manajemén jeung rékayasa dedicated ka industri cai. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka www.digital-ww.com atanapi sambungkeun jeung Works Cai Digital di Twitter y LinkedIn.

kontak:

Works Cai Digital

Ram Pratti

Diréktur Operasi

Ram.Pratti@digital-ww.com

Bentley Systems

Jennifer Maguire

Diréktur, Perusahaan Komunikasi

jennifer.maguire@bentley.com

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.