CadExplorer, neangan sarta ngaganti kalayan file CAD sarta Google

Dina glance kahiji eta Sigana mah hiji iTunes pikeun AutoCAD. Teu, tapi lebet sigana jadi alat nu diwangun jeung gagasan kréatif jeung fungsionalitas ampir sakumaha Google.

CadExplorer mangrupa aplikasi anu facilitates ngokolakeun data kalawan file AutoCAD (dwg) jeung Microstation (DGN). AxiomPerusahaan nu geus ngembangkeun boga program lianna, tapi hayu urang tingali naon bray perhatian kuring ieu:

cadexplorer pikeun autocad 2012

Ieu mangrupakeun peta search engine

Kami dipaké pikeun milarian gaya Google Gmail teu terang dimana mail tapi kami inget sababaraha kecap, nyerat sareng geus boga daptar surelek nu bisa jadi hiji urang kudu.

Muhun, dina logika ieu kesederhanaan, CadExplorer tiasa ngadamel tampilan tabular jeung payel carrousel ngawangun, nempo sakumaha gambar leutik. Gawéna kalayan DGN na DWG payil, pikeun tujuan tina review ieu Kuring keur nempatkeun dina kurung éta ngaran sarua pikeun pamaké MicroStation:

  • Unit nu disimpen
  • map
  • Ngaran koropak nu
  • Loba layouts (model) boga
  • Sabaraha lapisan (tingkat)
  • Sabaraha elemen unggal peta.
  • Malah bisa nyaho format nu DWG / DGN geus disimpen na naon tanggal ieu robah. Hébat, teras anjeun tiasa nyortir ku lulugu kolom.

Sajaba ti deployment, eta bisa jadi pilarian husus pikeun salah sahiji atawa leuwih file nu minuhan kaayaan, contona jalma anu aya 2007 format Vérsi dwg; payil kalawan saloba objék dina, ka pariksa nu beuratna langkung; mana maranéhanana dirobah antara Maret na 11 25 Maret taun 2007, jsb

Saluareun ieu, CadExplorer tiasa milarian dina file hal kawas:

  • blok (sél), Salaku lamun uninga sabaraha jati disebut "ranjang" aya dina file 35.
  • Téks, sabab lamun wanting pikeun manggihan hiji konci pendaptaran darat husus.
  • Geometries sakumaha bunderan, garis atanapi wates (wangun) Jeung saringan salaku tipe garis, ketebalan, warna, lapisan (tingkat), Jeung sajabana
  • Pilarian henteu ngan dumasar kana nami, tapi ogé ku katerangan, atribut atawa tag sapertos blok, rujukan éksternal na layouts (model).
  • Sakali anjeun kapanggih hiji obyék dipikaresep bisa dijieun hiji pendekatan kana tampilan obyek pre-ngawangun. Teras Anjeun tiasa muka file, pikeun eto, AutoCAD atanapi Microstation jelas ngawengku.
  • Milarian atawa tampilan tabular bisa dihasilkeun salaku laporan, dikirim ka Excel atanapi disimpen salaku SmartView, jenis milarian query disimpen dina hiji klik.

Éta pangropéa Massa

spésifikasi Anggap Ngucapkeun sumbu baris dina tingkat disebut "sumbu", kalawan 0.001 beureum sarta ketebalan sarta téks panyiri nu sumbu kedah janten Arial ku ukuran tina 1.25. Simkuring boga proyék nu kami geus dipisahkeun gawé di file 75, sababaraha nu gaduh tingkat anu, sababaraha moal, teks bisa jadi dina kondisi ieu tapi urang teu nyaho jeung kamungkinan loba merlukeun verifikasi jeung / atawa adjustment of change éta.

cadexplorer pikeun autocad 2012 CadExplorer dijieun pikeun ngan éta, jieun perobahan masif mun file CAD. Ieu gede pikeun control kualitas, ngan pilih lapisan disebut "sumbu" bisa nerapkeun robah ka sadaya file sakaligus.

Anjeun oge bisa neangan jeung ngaganti téks atanapi concatenation dumasar string atawa ungkapan biasa. Hiji leyuran bener gede pikeun ngajawab masalah palanggaran standar (CAD-Standards)

kacindekan

Hiji alat hébat, pasti. Kumisan ti nuhun alus, fungsionalitas CadExplorer pisan praktis. Mimitina Abdi émut ningali keur file Microstation, tapi kiwari ngoperasikeun sami keur file AutoCAD paduli versi. Versi ngalir panganyarna dina Windows 7 64 kaasup kana bit.

cadexplorer pikeun autocad 2012 Kanggo inpo nu leuwih lengkep ngahubungan website Axiomatawa turutan via Facebook sabab aya kalana sakitu demonstrasi online.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.