Blog na langkung blog

Model multilayer 4Bulanan Magazine PC ieu bulan sasuai pikeun ngahubungkeun eusina dina gaya abdi, salian pamitan katingalina panungtungan ku Nadia Molina, pisan difokuskeun kana subyek blog anu ngalamar nasihat sareng filosofi naon anu geus jadi fenomena metot ti wéb. Analisis diferensial antara anu kawentar kawen Jurnalisme sareng blogging ngayakinkeun pisan.

Eduardo Arcos, ti Alt1040 7 nembongkeun tips pikeun blogger anu hoyong suksés, éta sia anu teu acan dikucingkeun tapi sacara kintasan dirumuskeun ku batur anu ngamimitian blog na di 2002, nyaéta 5 warsih sateuacan Geofumadas sareng anu ogé dibuka ti 2005 Hiptéksual, seueur sanés mangrupakeun jaringan anu pangpentingna dina blog dina komérsial basa Spanyol. Sababaraha dinten ka tukang aranjeunna ogé dibuka jaringan iklan disebutna Q.

Di dieu aya tips 7 pikeun blogger.

  • Panggihan Ecological Anjeun, salah sahiji anu bener dipikaresep ku anjeun sareng nyerat wae.
  • Ulah cobaan blog naon anjeun baca dina majalah favorit anjeun
  • Blog éntitas béda anu béda. Mairan, bagikeun, mairan, neangan nyieun sawala.
  • Tulisan dina blog teu maksudna ngusahakeun nyerat sareng dina koran atanapi majalah
  • Link, tumbu sareng tumbu langkung. Blog anu henteu ngahubungi nyaéta kawas pulo anu leungit tina blogosfir.
  • Janten konsisten, sia aya nanaon pikeun medalkeun saminggu sareng anu sanés hilap ngeunaan blog pikeun sabulan. Jadi konstan.
  • Mun anjeun teu mibanda eusi saé, rarancang anu pangalusna di dunya moal bantosan anjeun. Blog utamana mah nu Anjeun baca, eusi, teu naon nu katingali ku anjeun.

sakumaha-datangna-to-nu-blogger

Dina jalankeun, tingali gambar ieu dilayanan di Bitperbit anu langkung écés

Bahan ogé ngajadikeun perbandingan antara manajer-eusi utama, panungtungna kanggo mikrobogging:

Tips anu praktis pikeun Blogger sareng WordPress kalebet, 6 ngadaptarkeun perkara blog anu parantos menak popularitas anu istiméwa sarta Pentingna internasional, anu henteu kedah ngagaduhan dina pamaca kami upami kami hoyong janten langkung sauregang kalawan anu nulis anu rutin. Diantara ieu disebutkeun:

Tungtungna eta nembongkeun hiji cerminan metot sareng cara ngalirkeun sateuacan gagasan nyetel ramatloka pikeun pausahaan di handapeun platform anu beroperasi blog.

Oh, abdi hilap, abdi parantos kagungan moral atah.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.