arsip pikeun

BIM

GRAPHISOFT ngembangkeun BIMcloud salaku jasa kana kasadiaan global

GRAPHISOFT, pamimpin dunya dina ngawangun modél inpormasi pikeun (BIM) solusi pikeun arsiték, parantos ngagedekeun kasadiaan BIMcloud salaku jasa di sakuliah dunya pikeun ngabantosan arsiték sareng désainer kolaborasi ngeunaan parobahan ayeuna pikeun digawé ti bumi di Dina waktos anu sesah ieu, ditawarkeun gratis kanggo 60 dinten ka pangguna ARCHICAD liwat toko wéb anu énggal. BIMcloud salaku…

Kota abad ka-101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur mangrupikeun kabutuhan umum ayeuna. Urang sering mikir kota-kota pinter atanapi digital dina kontéks kota-kota gedé sareng seueur pangeusi sareng seueur kagiatan anu aya hubungan sareng kota-kota gedé. Nanging, tempat-tempat alit ogé peryogi prasarana. Faktor dina kanyataan yén henteu sadayana wates pulitik mungkas dina garis lokal,…

Geomatik sareng Élmu Bumi di 2050

Gampang pikeun ngaduga naon anu bakal kajadian dina saminggu; agenda biasana ditarik, ku tebih hiji acara bakal dibatalkeun sareng anu sanésna disangka bakal timbul. Ngaduga naon anu tiasa kajadian dina sabulan komo sataun biasana dipigawe dina rencana investasi sareng perbelanjaan saparapat abdi kaitung saeutik, sanaos peryogi ngantunkeun ...

Geofumadas - tren dina waktos digital ieu

Kumaha Kamana Digital Ngabalikkeun Téknik Teknik Anjeun Nyambungkeun data data henteu ngan ukur dibahas, aranjeunna ogé tiasa jalan jalan dina proyék konstruksi. Ampir sadaya profésional rékayasa, arsitéktur sareng konstruksi (AEC) fokus dina milari cara anyar pikeun ningkatkeun margin sareng ngirangan tanggung jawab ...

Kota digital - kumaha urang tiasa mangpaatkeun téknologi sapertos naon nawaran SIEMENS

Wawancara di Singapura ku Geofumadas sareng Eric Chong, Présidén sareng CEO, Siemens Ltd. Kumaha carana Siemens ngajantenkeun dunya-kota langkung saé? Naon tawaran utama anjeun anu ngamungkinkeun ieu? Kota-kota nyanghareupan tantangan kusabab parobahan anu di laksanakeun ku megatrends urbanisasi, parobahan iklim, globalisasi sareng demografi. Dina kabeh pajeulitna, aranjeunna ngahasilkeun ...

Kembar Digital - Falsafah pikeun révolusi digital anyar

Satengah jalma anu maca tulisan ieu dilahirkeun ku téknologi dina pananganna, biasa dina transformasi digital salaku kanyataan. Dina satengah séjén kami anu resep yén kumaha umur komputer sumping tanpa ijin; naék panto sareng ngarobih naon anu urang lakukeun kana buku, tulak atanapi terminal primitip tina ...

Ngartikeun ulang Konsép Geo-Teknik

Kami hirup masihan waktos na confluence tina disiplin anu parantos dihijikeun salami sababaraha taun. Ukur, desain arsitéktur, gambar garis, desain struktural, perencanaan, konstruksi, pamasaran. Mere conto naon anu sacara tradisional ngalir; linier pikeun sederhana, ateratif sareng hésé ngadalikeun proyék gumantung kana ukuran proyék. Dinten, heran ...

Anu pangalusna tina BIM Summit 2019

Egeomates milu dina salah sahiji acara internasional pangpentingna patali BIM (Gedong Émbaran Maganement), hal ieu teh Éropa BIM 2019 Summit diayakeun di AXA bolay di Barcelona-Spanyol. Kajadian disusulkeun ku Pangalaman BIM, di mana anjeun tiasa gaduh persepsi ngeunaan naon anu bakal dugi ka poé ieu ...

Kamajuan sarta palaksanaan BIM - hal Tengah

Sanggeus geus di BIMSummit of Barcelona ngan minggu panungtungan geus seru. Tempo perspéktif béda, ti skeptis kana paling visioner satuju yén kami dina waktos husus tina revolusi di industri mimitian ti médan newak data ka integrasi operasi dina jangka waktu ...

GRAPHISOFT appoints Huw Roberts salaku CEO

Urut eksekutif of Bentley bakal ngakibatkeun fase hareup tumuwuhna strategis pausahaan; Viktor Várkonyi, CEO kaluar tina GRAPHISOFT langsung nu Divisi of Planning sarta Desain sahiji Grup Nemetschek. Budapest, 29 2019 Maret - GRAPHISOFT®, anu panyadia anjog sahiji solusi software pikeun arsiték sarta désainer Gedong modeling Émbaran, ...

Naha make kembar digital dina konstruksi

Sagalana di sabudeureun urang anu jadi digital. téknologi canggih sapertos kecerdasan jieunan sarta Internet tina Hirup (IoT) anu jadi bagéan beuki penting unggal industri, sahingga prosés gancang sarta leuwih efisien dina watesan ongkos, waktos na traceability. Lulus digital ...