arsip pikeun

BIM

Robotika Logika Fuzzy

Tina desain CAD pikeun ngendalikeun ku hiji perangkat lunak Fuzzy Logic Robotics ngumumkeun presentasi versi mimiti Fuzzy Studio ™ di Hannover Messe Industry 2021, anu bakal nandaan titik balik dina produksi robotic fléksibel. ➔ Nyered sareng ngaleupaskeun bagian CAD kana kembar digital 3D anjeun ngahasilkeun ...

Gersón Beltrán pikeun Twingeo Édisi 5

Naon anu dilakukeun ku ahli géografi? Lami-lami kami hoyong ngahubungi protagonis wawancara ieu. Gersón Beltrán nyarios sareng Laura García, bagian tina tim Geofumadas sareng Majalah Twingeo pikeun masihan sudut pandang na tentang géotéhnologi ayeuna sareng pikahareupeun. Urang mimitian ku naroskeun ka anjeunna naon anu leres dilakukeun ku Geographer sareng upami - sapertos seueur ...

Perspéksi Geospatial sareng SuperMap

Geofumadas ngahubungi Wang Haitao, Wakil Présidén SuperMap International, pikeun ningali langsung sadaya solusi inovatif dina bidang geospatial, ditawarkeun ku SuperMap Software Co., Ltd. 1. Punten wartoskeun ngeunaan perjalanan épolusi SuperMap salaku panyadia utama ti Cina panyadia GIS SuperMap Software Co., Ltd. mangrupikeun panyayogi inovatif ...

GRAPHISOFT ngembangkeun BIMcloud salaku jasa kana kasadiaan global

GRAPHISOFT, pamimpin dunya dina ngawangun solusi parangkat lunak parangkat inpormasi inpormasi (BIM) pikeun arsiték, parantos ngalegaan kasadiaan BIMcloud salaku jasa sadunya pikeun ngabantosan arsiték sareng désainer kolaborasi dina pergeseran ayeuna damel ti bumi di Di jaman anu sesah ieu, ditawarkeun gratis salami 60 dinten ka pangguna ARCHICAD ngalangkungan toko wéb na anu anyar. BIMcloud as ...

Kota abad ka-101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur mangrupakeun kabutuhan umum ayeuna. Urang sering mikirkeun kota anu pinter atanapi digital dina kontéks kota ageung anu seueur pendudukna sareng seueur kagiatan anu aya hubunganana sareng kota ageung. Nanging, tempat-tempat alit ogé peryogi infrastruktur. Faktor kanyataan yén henteu sadayana wates politik tungtungna tina garis lokal, ...

Geomatik sareng Élmu Bumi di 2050

Gampang pikeun ngaduga naon anu bakal kajadian dina saminggu; agenda biasana ditarik, pikeun lila acara bakal dibolaykeun sareng kajadian anu teu disangka-sangka bakal timbul. Ngaramalkeun naon anu tiasa kajantenan dina sabulan bahkan sataun biasana dipiguraan dina rencana inpéstasi sareng pengeluaran kuartalan beda-beda sakedik, sanaos kedah ditilar ...

Geofumadas - dina tren dina momen digital ieu

Kumaha Bade Digital Tiasa Mundur Tantangan Téknik anjeun Lingkungan data anu nyambung teu ngan ukur nyarioskeun perkawis éta, aranjeunna ogé turun di jalan dina proyek pangwangunan anjeun. Ampir kabéh ahli rékayasa, arsitéktur sareng konstruksi (AEC) ahli fokus kana milarian cara énggal pikeun ningkatkeun margin sareng ngirangan tanggungan ...

Kota digital - kumaha urang tiasa ngamangpaatkeun téknologi sapertos naon anu ditawarkeun SIEMENS

Wawancara Geofumadas di Singapura sareng Eric Chong, Présidén sareng CEO, Siemens Ltd. Kumaha carana Siemens ngagampangkeun dunya gaduh kota anu langkung palinter? Naon tawaran luhur anjeun anu ngamungkinkeun ieu? Kota-kota nyanghareupan tantangan kusabab parobihan anu ditimbulkeun ku megatrén urbanisasi, perubahan iklim, globalisasi sareng demografi. Dina sadaya pajeulitna, aranjeunna ngahasilkeun ...

Kembar Digital - Filsafat kanggo révolusi digital énggal

Satengah jalma anu maca tulisan ieu lahir sareng téknologi dina panangan aranjeunna, biasa kana transformasi digital sakumaha anu parantos ditangtoskeun. Dina satengah sanésna kami anu nyaksian kumaha umur inpormasi sumping tanpa nyungkeun idin; najong panto sareng ngarobih naon anu kami lakukeun kana buku, kertas atanapi terminal primitif ...

Ngartikeun ulang Konsép Geo-Teknik

Urang hirup dina waktos anu khusus dina pasamoan disiplin anu parantos mangtaun-taun diageungkeun. Survei, desain arsitéktur, gambar garis, desain struktural, perencanaan, konstruksi, pamasaran. Pikeun masihan conto naon anu sacara tradisional ngalir; linier pikeun proyék-proyék saderhana, iteratif sareng sesah dikontrol gumantung kana ukuran proyékna. Dinten ayeuna, héran ...

Anu pangalusna tina BIM Summit 2019

Geofumadas ilubiung dina salah sahiji acara internasional anu paling penting anu aya hubunganana sareng BIM (Gedong Émbaran Maganement), nyaéta KTT BIM Éropa 2019, anu diayakeun di AXA Auditorium di kota Barcelona-Spanyol. Acara ieu diluluguan ku Pangalaman BIM, dimana dimungkinkeun pikeun ngagaduhan persépsi ngeunaan naon anu bakal datang dina sababaraha dinten ...

Kembar Digital - BIM + GIS - istilah anu disada dina Konperénsi Esri - Barcelona 2019

Geofumadas parantos ngaliput sababaraha kajadian anu aya hubunganana sareng poko anu jarak jauh sareng sacara langsung; Kami nutup siklus opat bulan ieu 2019, kalayan kahadiran dina Konperénsi Pangguna ESRI di Barcelona - Spanyol anu diayakeun tanggal 25 April di Institute of Geology and Cartography of Catalonia (ICGC). Ngagunakeun hashtag # CEsriBCN,…