Batur perlu pitulung

Kuring teu biasana ilubiung dina proyék ieu, nu sering sigana scam a. Tapi dina hal ieu ieu lumangsung nepi ka batur deukeut pisan kulawarga kuring jadi sahenteuna bisa I do harepan pikeun ngamajukeun aranjeunna.

gambaran

Teu aya nu lepat sareng nanyakeun keur pitulung, isukan bisa jadi batur di sakuriling Anjeun.

Dina blog ieu Inpo lengkep ieu dibere.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.