bagian produk Babandingan

geomatching logoCocog geo-pusat sadayana ajén produk resensi GIM International sareng Hydro International di hiji tempat. Geo-matching.com mangrupakeun ramatloka ngabandingkeun produk bebas pikeun hadwér katut sofwérna dina widang geomatics, hidrografi sareng disiplin anu patali. Kami hoyong ngiringan pengendara urang ngaliwatan labirinth of spésifikasi sareng nyayogikeun kasempetan pikeun ngabandingkeun produk ti pabrik anu beda, baca opini anu disayogikeun ku pamaké, ku kituna saban pamasaran masing-masing tiasa ngadamel kasaimbangan anu saimbang. Geo-cocog nawarkeun gambaran impressive ku produk 800 nu patali jeung geomatics sareng hidrografi, digolongkeun kana kategori 32.

Di Geo-matching.com anjeun tiasa:

  • Milarian perbandingan lengkep anu aya dumasar kana spésifikasi pikeun produk langkung 800,
  • Baca koméntar sareng opini ti professional industri lianna,
  • Ngakses data gancang, gampang-gratis sareng gratis.

Klik tumbu di handap pikeun ningali kategori produk:

Airborne Laser Scanning

Sofwer CAD

Gamma Spéktrométer

Taneuh Penetrasi Radar

Terrestrial laser scanner

Total Stasion

UAS kanggo Mapping sareng 3D Modeling Photogrammetric Imagery Processing Software

Software Pangobatan Imagery Pelatihan Jauh

Mobile GIS Systems - Béja & Mappers Mobile

Mobile Mappers

Software Processing Processing Awan

Kaméra hawa Digital

GNSS panarima

HR Satelit Imagery

ADCPs - Akustik Doppler Ayeuna Profilers

AUVs - Kandaraan Dina Jero cai Otonom

Gauges tekenan handap

CTD Systems

Software Hydrographic Processing

Imaging Sonar

Sistim Napigasi inersial

Magnetometers

Systems Napigasi Kelautan

Multibeam Echosounders

ROVs - Kandaraan Jero cai Dioperasikeun Jauh

Sedimen Klasifikasi Software

Sisi Scan Sonar

Echosounders Singlebeam

Sub-handap Profilers

USBLs

USVs - Kandaraan Surface Unmanned

2 Balesan pikeun "Bagéan Babandingan Produk"

  1. Kuring henteu gaduh program program pikeun ngundeur titik kuring ti stasiun topcon gowin tks- 202 anu tiasa nulungan kuring

  2. Hanjakal, teu sadayana pabrik alat-alat survey utama anu dilebetkeun. Umumna, cara anu saé anu saé pikeun ngabandingkeun pakakas surveying.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.