Lean deui bari

geofumadas1 Abdi angkat, ningal laporan sareng ngarencanakeun liburan kuring.

Kuring ninggalkeun maneh jeung kahareup X, karakter anu diciptakeun ku putra abdi, anjeunna ngalakukeun éta kalayan program 3D pikeun murangkalih anu disada plopp… Dolar 19 anu sia lamun anjeun gaduh anak anu kreatif.

Ku jalan kitu, nyarankeun sababaraha bacaan anu pikaresepeun.

Manglaku kanggo CAD Software?

Manifold 8.0.11 sumping

Natal ieu diantisipasi dina Jibril Ortiz

Kumaha carana nempatkeun sidebars di AutoCAD 2009

Seadragon pikeun iPhone

4 Balesan ka "Maca bari kuring balik"

  1. Leres, aya hiji karek diropéa Désémber kalawan sababaraha nagara Hispanik kaasup

  2. Héi sadayana ... Kuring henteu terang naha kuring parantos masihan koméntar atanapi ngirimkeunana ... tapi hayu atuh bejakeun yén Google Earth sigana bakal ngunggah gambar anu résolusi luhur pisan kana jasa na dina aplikasi ... ogé sahenteuna kuring kantos ningali dina gambar-gambar na muncul di lokalitas kuring .. Kuring ninggalkeun aranjeunna salaku koméntar .. Kuring henteu weruh naha éta ngagaduhan waktos atanapi ayeuna .. Kuring sadar minggu kamari ieu .. salam

  3. Di Argentina kami bakal disebutkeun yen X nyaeta Bostero Future (bisa jadi maskot pikeun Boca Juniors).
    sataun alus

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.