arsip pikeun

AutoDesk

Leica Geosystems ngagaduhan pakét scanning laser 3D anyar

Leica BLK360 Scanner Paket anyar diwangun ku scanner Imaging laser Leica BLK360, parangkat lunak desktop Leica Siklon REGISTER 360 (BLK Edition) sareng Leica Siklon FIELD 360 pikeun tablet sareng telepon. Konsumén tiasa ngamimitian langsung nganggo konéktipitas anu lancar sareng alur kerja tina produk néwak kanyataan ...

Ngartikeun ulang Konsép Geo-Teknik

Urang hirup dina waktos anu khusus dina pasamoan disiplin anu parantos mangtaun-taun diageungkeun. Survei, desain arsitéktur, gambar garis, desain struktural, perencanaan, konstruksi, pamasaran. Pikeun masihan conto naon anu sacara tradisional ngalir; linier pikeun proyék-proyék saderhana, iteratif sareng sesah dikontrol gumantung kana ukuran proyékna. Dinten ayeuna, héran ...

Berita Geo-rékayasa - AutoDesk, Bentley sareng Esri

AUTODESK ANNOUNCES REVIT, INFRAWORKS, AND CIVIL 3D 2020 Autodesk ngumumkeun sékrési Revit, InfraWorks, sareng Civil 3D 2020. Revit 2020 Kalayan Revit 2020, pangguna bakal tiasa nyiptakeun dokuméntasi anu langkung akurat sareng lengkep anu langkung saé ngagambarkeun maksud desain, ngahubungkeun data, sareng ngamungkinkeun kolaborasi sareng pangiriman proyék kalayan langkung lancar. Bantosan pikeun…

Pangalusna Parangkat Lunak Pangwangunan - Komputasi Peunteun Komputasi 2018

Ieu mangrupikeun kontes anu ngajantenkeun usaha anu paling saé pikeun parangkat lunak anu museur kana Arsitektur, Téknik sareng Konstruksi. Daptar finalis ieu nyaritakeun kumaha persaingan antara panyadia utama solusi komputasional pikeun geoengineering dina édisi ka tilu belas. Kami parantos nyirian sababaraha mérek pilihan urang dina warna anu béda pikeun mempermudah ...

Wms2Cad - jasa wms interaksi sareng program CAD

Wms2Cad mangrupikeun alat unik pikeun nyandak jasa WMS JEUNG TMS kana gambar CAD pikeun rujukan. Ieu kalebet peta bumi sareng layanan gambar Google Earth sareng OpenStreet. Éta saderhana, gancang sareng épéktip. Anjeun ngan ukur milih jinis peta tina daptar anu parantos ditangtoskeun pikeun jasa WMS atanapi nangtoskeun salah sahiji minat anjeun, anjeun tiasa ...

Kumaha ngaunduh AutoCAD 2018 - versi pendidikan

Versi atikan AutoCAD sacara fungsional pikeun murid sareng guru. Pikeun ngaunduh versi murid AutoCAD, anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu: 1. Akses ka halaman AutoDesk. Lebet kana akun anjeun atanapi ngadamel anu énggal. Tautan unduhan versi pendidikan kedah dipilih: https://www.autodesk.com/education/free-software/autocad Jan dina hal ieu, kuring…

BIM - Dunya anu kuring pikahoyong 20 taun ka pengker

20 taun ka hareup, kuring ngan ukur tiasa ngaitkeun BIM salaku épolusi anu diwakilanna dina waktos éta pikeun nyéépkeun papan gambar sareng ngambah kertas pikeun file CAD. Éta mangrupikeun épolusi anu mengesankan, nunjukkeun yén anjeunna asalna ti janten seniman sketsa sareng kalkulator buku catetan + kalkulator + Lotus 123. Sigana kuring pikaresepeun pikeun yakin ...

BIM - trend CAD anu teu tiasa dibalikkeun

Dina kontéks Geo-Engineering kami, istilah BIM (Bangunan Informasi Pemodelan) henteu deui novél, anu ngamungkinkeun objék kahirupan nyata béda dimodelkeun, henteu ngan ukur dina ngagambarkeun grafisna tapi ogé dina tahap siklus kahirupanna anu béda. . Éta hartosna jalan, jembatan, klep, saluran, wangunan, ...

2014 - Prediksi singget tina kontéks Geo

Waktuna parantos dugi ka nutup halaman ieu, sareng sapertos anu biasa dilakukeun ku urang anu nutup siklus taunan, kuring lungsur sababaraha baris naon anu urang ngarepkeun dina 2014. Urang bakal nyarios langkung engké tapi ngan ayeuna, anu mangrupikeun taun terakhir: Béda sareng élmu anu sanés , di urang, tren dihartikeun ku bunderan ...

Ngarti konsép BIM, dina kasus Bentley Systems

Dina kecap anu disederhanakeun, BIM (Building Information Modelling) mangrupikeun épolusi konsép tradisional anu disebat CAD (Computer Aided Design) sareng sanaos aya buku anu ditulis ngeunaan ieu saatos Jerry Laiserin ngapopulerkeun istilah éta, pikeun tujuan pendidikan urang bakal nyobian saderhana mungkin: Sateuacan, nalika ngarancang gedong, arsiték saatos gabungan anu saé ...

Plex.Earth download Gambar tina Google Earth Dupi éta haram?

Kami parantos ningali sateuacan sababaraha program anu ngaunduh gambar ti Google Earth. Georeferens atanapi henteu, aya anu henteu aya deui sapertos StitchMaps sareng GoogleMaps Downloader. Dinten anu sanés rerencangan naros ka kuring naha naon anu Plex.Earth damel tina AutoCAD ngalanggar kawijakan Google atanapi henteu. Naon istilah Google nyarios http://earth.google.com/intl/es/license.html (c) la…