arsip pikeun

AutoDesk

Ngartikeun ulang Konsép Geo-Teknik

Kami hirup masihan waktos na confluence tina disiplin anu parantos dihijikeun salami sababaraha taun. Ukur, desain arsitéktur, gambar garis, desain struktural, perencanaan, konstruksi, pamasaran. Mere conto naon anu sacara tradisional ngalir; linier pikeun sederhana, ateratif sareng hésé ngadalikeun proyék gumantung kana ukuran proyék. Dinten, heran ...

Ofmbaran ngeunaan Geo-rékayasa - AutoDesk, Bentley sareng Esri

AUTODESK ngévisi REVIT, INFRAWORKS AND CIVIL 3D 2020 Autodesk ngumumkeun peluncuran Revit, InfraWorks sareng Sipil 3D 2020. Revit 2020 Kalayan Revit 2020, pamaké baris tiasa mendakan deui dokuméntasi anu leuwih jentrek lengkep anu hadé ngawakilan niat rarancang, sambungkeun data sarta ngidinan kolaborasi sareng proyék pangiriman kalayan cairan anu leuwih hébat. Bakal mantuan ...

2014 - konteks singket prediksi Geo

waktos nutup dieu geus datangna, sarta sakumaha dina custom jalma siklus taunan nutup, abdi ngantep sababaraha garis tina naon bisa kami nyangka di 2014. Lajeng urang gé ngobrol leuwih tapi ayeuna, éta taun ka tukang: kawas élmu séjén, dina tren kami anu ditetepkeun ku bunderan ...

Ngarti konsép BIM, dina kasus Bentley Systems

Dina kecap saderhana, BIM (Émbaran Gedong modeling) mangrupakeun evolusi konsep tradisional anu disebut CAD (Komputer dibantuan Desain) jeung bari aya buku sakabeh tulisan ngeunaan eta sanggeus Jerry Laiserin ngapopulérkeun istilah, keur kaperluan atikan neangan janten salaku simplistic mungkin: méméh, nalika ngarancang wangunan, arsitek sanggeus spliff alus ...

Plex.Earth download Gambar tina Google Earth Dupi éta haram?

Malah saméméh urang nempo sababaraha program diundeur Gambar tina Google Earth. Georeferenced atanapi henteu, sababaraha euweuh aya salaku StitchMaps na GoogleMaps Downloader. Ari lain babaturan kuring nanya lamun damel naon Plex.Earth ti AutoCAD atawa ngalanggar kawijakan Google. Maranéhanana ngomong istilah Google http://earth.google.com/intl/es/license.html (c) ...

AutoCAD tangtu pikeun pamaké MicroStation

minggu ieu geus sapoé pisan sukses, Kuring geus ngajarkeun Tangtu di AutoCAD pikeun pamaké MicroStation, kayaning topografi terus tangtu urang sempet dibikeun sawatara poe ka tukang maké CivilCAD keur ngahasilkeun model jeung kontur digital garis. Alesan utama naha urang geus rengse geus lantaran sanajan éta ...