arsip pikeun

AutoDesk

Leica Geosystems ngagaduhan pakét scanning laser 3D anyar

Scanner Leica BLK360 Paket anyar diwangun ku scanner gambar laser Leica BLK360, software desktop Leica Cyclone REGISTER 360 (BLK Edition) sareng Leica Cyclone FIELD 360 kanggo tablet sareng telepon. Konsumén tiasa ngamimitian langsung kalayan konektipitas lancar sareng alur kerja tina produk néwak realitas ...

Ngartikeun ulang Konsép Geo-Teknik

Kami hirup masihan waktos na confluence tina disiplin anu parantos dihijikeun salami sababaraha taun. Ukur, desain arsitéktur, gambar garis, desain struktural, perencanaan, konstruksi, pamasaran. Mere conto naon anu sacara tradisional ngalir; linier pikeun sederhana, ateratif sareng hésé ngadalikeun proyék gumantung kana ukuran proyék. Dinten, heran ...

Ofmbaran ngeunaan Geo-rékayasa - AutoDesk, Bentley sareng Esri

AUTODESK ngévisi REVIT, INFRAWORKS AND CIVIL 3D 2020 Autodesk ngumumkeun peluncuran Revit, InfraWorks sareng Sipil 3D 2020. Revit 2020 Kalayan Revit 2020, pamaké baris tiasa mendakan deui dokuméntasi anu leuwih jentrek lengkep anu hadé ngawakilan niat rarancang, sambungkeun data sarta ngidinan kolaborasi sareng proyék pangiriman kalayan cairan anu leuwih hébat. Bakal mantuan ...

2014 - konteks singket prediksi Geo

waktos nutup dieu geus datangna, sarta sakumaha dina custom jalma siklus taunan nutup, abdi ngantep sababaraha garis tina naon bisa kami nyangka di 2014. Lajeng urang gé ngobrol leuwih tapi ayeuna, éta taun ka tukang: kawas élmu séjén, dina tren kami anu ditetepkeun ku bunderan ...

Ngarti konsép BIM, dina kasus Bentley Systems

Dina kecap saderhana, BIM (Émbaran Gedong modeling) mangrupakeun evolusi konsep tradisional anu disebut CAD (Komputer dibantuan Desain) jeung bari aya buku sakabeh tulisan ngeunaan eta sanggeus Jerry Laiserin ngapopulérkeun istilah, keur kaperluan atikan neangan janten salaku simplistic mungkin: méméh, nalika ngarancang wangunan, arsitek sanggeus spliff alus ...

Plex.Earth download Gambar tina Google Earth Dupi éta haram?

Malah saméméh urang nempo sababaraha program diundeur Gambar tina Google Earth. Georeferenced atanapi henteu, sababaraha euweuh aya salaku StitchMaps na GoogleMaps Downloader. Ari lain babaturan kuring nanya lamun damel naon Plex.Earth ti AutoCAD atawa ngalanggar kawijakan Google. Maranéhanana ngomong istilah Google http://earth.google.com/intl/es/license.html (c) ...