AutoDesk, ESRI na Manifold di 2009 CalGIS

Teu heran ningali AutoDesk sareng ESRI dina konperénsi Sistem Informasi Geografi di California sabab aranjeunna sponsor emas (nyaéta, aranjeunna ngaleupaskeun catetan héjo 5,000), tapi kalayan kejutan pikaresepeun urang ningali yén Manifold ogé parantos nyocok kana paméran. tina pre-konperénsi dina April 22 ti 2008.

esri ESRI bakal nampilkeun tip sareng alat pikeun ningkatkeun produktivitas nganggo ArcGIS 9.2. Jejer anu bakal dibahas nyaéta:

  • Tips kanggo gawé bareng file Excel na ArcMap
  • Gawe sareng CAD data
  • Penanganan peta, lapis sareng setélan "katingalina disumputkeun" anu sanés
  • Trik ngirit waktos dina pemetaan sareng nganggo simbol
  • Trik ekspor sarta nyitak ti ArcMap
  • patarosan paripurna sarta waleran

prediksi kuring:

  • Pangguna ESRI bakal nyarios: Wah!
  • nu AutoDesk: mmm kageulisan warna peta
  • nya manifold: harga naon !!! !!!

 

autodesk AutoDesk bakal nampilkeun dina sora Yermia McKnelly solusi anu disayogikeun ku AutoCAD di lingkungan GIS. Téma na museur kana keukeuh AutoDesk pikeun kéngingkeun lapangan di GIS, nyobian supados pangguna ngajawab patarosan anu ditaroskeun ku ESRI ka kami. mazacuateados: Naha kenging damel data CAD sacara misah, teras teraskeunkeun ka GIS, sareng ngarobih deui ka CAD?

Ayeuna yén AutoDesk parantos maju sakedik (teu langkung seueur nyarios) dina masihan kamampuan AutoCAD pikeun nanganan sistem koordinat, analisis tematik, sambungan kana data spatial Oracle, SQL Server sareng ArcSDE, taun 25 anu lami nangtang ka urang. test upami akurasi aplikasi Anjeun tiasa ngéléhkeun estetika ArcGIS tanpa maot dina konsumsi memori.

jejer:

  • prosés GIS ngalir, trik na warta pikeun 2009 diwakilan ku distributor lokal tina AutoDesk di California
  • konsumén lokal anu geus dilaksanakeun Autodesk solusi geospatial bagikeun manfaat jeung headaches.
  • Bubuka ka AutoDesk sareng strategi na pikeun ngadukung Open Source Geospatial Foundation

prediksi kuring:

  • The AutoDesk bakal nyarios: Saé!
  • nu ESRI: mmm, menarik, Dupi anjeun tiasa diedit?
  • Manifold The: naon waktos éta?

 

manifoldSarta pikeun ngamimitian ngabalukarkeun kacurigaan, manifold Robin M. Wood sneaks kana paméran ieu dina sora sareng manias.

tapi manifold Éta nguping kanggo didangu, sareng kanggo ieu, éta nantang jalma pikeun nyandak buku catetan, sabab bakal gaduh jaringan nirkabel anu disayogikeun, unggal pangguna bakal nampi ijin samentawis ti Manifold 8 pikeun ngabersihan langsung sareng langsung.

Rohangan terbatas sareng téma nyaéta:

  • Pameran Umum Manifold, titingalian naon anu aya dina kotak $ 245
  • masang Manifold
  • Pituduh dina antarbeungeut pangguna
  • Nyambungkeun database sareng data penting (atra anu hoyong tangtangan, sabab bentuk sareng geodatabase pribadi bakal masalah)
  • Ngatur tabel sarta queries
  • nyieun peta
  • jasa IMS mun nyebarkeun peta

ah ... aranjeunna bakal masihan bahan lengkep anu kalebet video instruksional.

prediksi kuring:

  • Anu ti Manifold bakal nyarios: ohhhhhh !!!!
  • nu AutoDesk: mmm, saha Manifold?
  • nu ESRI: Sampurasun, anjeun nyebutkeun $ 245 ???

Dina sagala hal, ieu ngan ukur paméran preconference, janten upami anjeun caket California, atanapi anjeun bakal aya ... éta pasti bakal aya kana hiji kagiatan anu kanggo taun berturut-turut 13 parantos nunjukkeun anu paling hadé tina tren ekslusif dina téknologi GIS ... Panginten sadinten urang bakal ningali hal transcendental tina alternatif gratis 🙁

Hiji Waleran ka "AutoDesk, ESRI sareng Manifold di CalGIS 2009"

  1. hahahahahhhahaha

    ESSA muito boa.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.