AutoDesk, ESRI na Manifold di 2009 CalGIS

Ieu teu heran ningali AutoDesk na ESRI di konferensi taunan Systems Émbaran Geographic di California sabab sponsor emas (ie greenbacks 5,000 leupas taunan), tapi pleasantly reuwas ningali nu geus crept Manifold ogé dina tampilan pre-konferensi on April 22 2008.

esri ESRI Anjeun bakal ngajalankeun trik na parabot pikeun ngaronjatkeun produktivitas maké ArcGIS 9.2. Topik diperkirakeun jadi katutupan téh:

  • Tips kanggo gawé bareng file Excel na ArcMap
  • Gawe sareng CAD data
  • Ngatur peta konfigurasi, lapisan jeung lianna "tétéla disumputkeun"
  • Trik keur ngahemat waktu di pemetaan sarta pamakéan lambang
  • Trik ekspor sarta nyitak ti ArcMap
  • patarosan paripurna sarta waleran

prediksi kuring:

  • pamaké ESRI milik nyebutkeun: Wah!
  • nu AutoDesk: mmm kageulisan warna peta
  • manifold nu: whta Éta hargana !!! ????

autodesk AutoDesk bakal presenting sora Yermia McKnelly AutoCAD nyadiakeun solusi dina lingkungan GIS. tema fokus sedekan AutoDesk urang mangtaun taneuh dina widang GIS, nyoba meunang pamaké pikeun sual anu ESRI geus miboga kami papanggih mazacuateados: Naha éta perlu dianggo eta data CAD, lajeng lulus eta GIS, sarta edit deui CAD?

Kiwari éta AutoDesk geus maju saeutik (teu pira ngomong) méré kamampuhan pikeun AutoCAD pikeun ngatur sistem, análisi tematik koordinat, data spasial bébas Oracle, SQL Server jeung ArcSDE, anu taun budak 25 wani tangtangan urang keur test naha akurasi aplikasi Anjeun bisa earn ArcGIS estetika tanpa dying di konsumsi memori.

jejer:

  • prosés GIS ngalir, trik na warta pikeun 2009 diwakilan ku distributor lokal tina AutoDesk di California
  • konsumén lokal anu geus dilaksanakeun Autodesk solusi geospatial bagikeun manfaat jeung headaches.
  • Bubuka keur AutoDesk tur strategi yayasan pikeun ngarojong Open Source Geospatial Yayasan

prediksi kuring:

  • The AutoDesk nyebutkeun: Great!
  • nu ESRI: mmm, menarik, Dupi anjeun tiasa diedit?
  • Manifold The: naon waktos éta?

manifoldSarta pikeun ngamimitian ngabalukarkeun kacurigaan, manifold sneaks dina sora paméran ieu sareng hobi Robin M. Kai.

tapi manifold nyiar kadéngé, sarta eta geus ditantang jalma mawa laptop anjeun, maranéhna kudu sadia jaringan nirkabel, unggal pamaké baris nampa hiji lisénsi samentara pikeun Manifold 8 yén purebe hirup jeung langsung.

Spasi ngan bisa laksana tur subjek nyaeta:

  • langlangan Manifold, hiji titingalian naon asalna dina kotak $ 245
  • masang Manifold
  • Hidayah dina panganteur pamaké
  • Nyambungkeun basis data sarta data importanto (atra who wants to tangtangan, sabab diimpor wangun geodatabases pribadi)
  • Ngatur tabel sarta queries
  • nyieun peta
  • jasa IMS mun nyebarkeun peta

ah ... moal ngalengkepan bahan kaasup video instruksional.

prediksi kuring:

  • The Manifold nyebutkeun ohhhhhh !!!!
  • nu AutoDesk: mmm, saha Manifold?
  • nu ESRI: Sampurasun, anjeun nyebutkeun $ 245 ???

Atoh, ieu mung tampilan ti preconference, ku kituna lamun anjeun deukeut California, atawa bisa leumpang di dinya ... bakal jadi patut bade hiji acara anu 13 taun padeukeut geus ditémbongkeun ka best of tren custodial dina téhnologi GIS ... meureun hiji poe deui ningali hal momentous of alternativasl bébas

Hiji Balesan to "AutoDesk, ESRI na Manifold di CalGIS 2009"

  1. hahahahahhhahaha

    ESSA muito boa.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.