Sambungkeun AutoCAD kalawan Google Earth

Hiji kahayang AutoCAD pamaké umum dihubungkeun kalawan Google Earth, pikeun berpungsi dina gambar anu kaulinan ieu geus, sanajan akurasi nyaeta questionable, unggal dinten urang mendakan bahan hadé tur aya mangpaat tinimbang ngabogaan nanaon. Dinten ieu kami baris nempo sahenteuna dua cara pikeun ngalakukeun ieu:

A. Kalayan ImportGEImage paréntah

Ieu palaksanaan eta kaulinan LabYén ti AutoCAD 2008 ieu terpadu. Anjeun ukur tilu hambalan nu diperlukeun:

1. Ngonpigurasikeun unit. conectarautocadygoogleearth Kudu di méter, anjeun ngan kudu ngasupkeun paréntah unit, sarta nyieun adjustment.

2. Napelkeun proyéksi. Ieu kedah di iwung / lon na Datum WGS84. : Pikeun ieu geus rengse

Peta> Pakakas> Asupkeun Global koordinat System

Teras we pilih iwung Longs, LL84, kuloneun négatip.

2. Diimpor gambar. Simkuring nulis ImportGEImage jeung paréntah siap. Hanjakal, ukur aya pikeun AutoCAD Sipil 3D / Peta sakumaha ukur miwarang hiji titik sentral dimana eta bisa digolongkeun, sarta kudu nanjak, pindah, muterkeun. Masalah séjénna nya éta ngan asalna di grayscale sakumaha teh perjangjian jeung dua pausahaan. Pikeun ngirim hiji gambar ka tukang, keuna kana tepi, tombol mouse katuhu dipencet tur pilih "urutan tampilan> Kirim mun balik"

autocad nyambung jeung google bumi

B. Maké parabot Plex.earth.

alat Ieu Plexscape, nu bareng jeung XANADU nampilkeun hiji solusi metot pikeun ngahijikeun Google Earth na versi 2007, 2008, 2009 na 2010 AutoCAD pikeun duanana Civil3D, Peta, polos AutoCAD (ieu hébat) jeung Arsitéktur. Cai mibanda kamiripan tangtu fitur brings Microstation terpadu.

1. Plex.Earth install parabot. kudu kaca download tina Plexscape, nalika masang Vérsi AutoCAD dipilih. Nalika ngajalankeun pikeun kahiji kalina panel pikeun rékaman naék Vérsi, Anjeun kudu nyadiakeun alamat surélék tur buka rekening jeung ngirim link langsung. Perkara teu lamun dipasang pikeun versi béda tina AutoCAD, mangka ngan diaktipkeun sakali jeung paréntah menu PLEXEARTH naék, upami teu ngalakukeun kitu nalika muka AutoCAD.

Hal ieu dipikaharti yén dwg proyéksi kudu ditugaskeun karya jeung métrik unit.

2. Plex.Earth manten. Pangalusna anjeun gaduh, aya nu tiasa dianggo dina UTM, tanpa ngabogaan pindah ka koordinat geografis. wewengkon lajeng wewengkon di buleud dina kénca ieu dipilih. Sababaraha puffs perhatian kuring di glance kahiji, teras aya comment anu salah sahiji pos kuring, Abdi mutuskeun pikeun nyobaan eta sarta geus ditinggalkeun kuring impressed practicality na. Ayeuna kuring ngabejaan aranjeunna hancana:

autocad nyambung jeung google bumi

  • Tinjauan AutoCAD pikeun nyinkronkeun Google Earth. autocad nyambung jeung google bumiHal ieu dilakukeun ku ikon kadua, pilih miwarang kotak jeung geuwat mindahkeun panempoan Google Earth ka nyingkronkeun.
  • Tempat tanda dina Google Earth. Hal ieu dilakukeun ku ikon katilu, nalika diaktipkeun ngidinan Anjeun nempatkeun titik bisa dijieun dina Google Earth. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun Multipoint jeung napelkeun deskriptif sareng pilihan NAME. Dina conto éta, Kuring maké peta nu ngembangkeun anyar, dina gambar di Google Earth nya tetep hiji perkebunan korma Afrika.
  • Meunang sakabeh point of Google Earth. Salawasna aya dina tombol katilu, sarta nempatkeun hiji titik di AutoCAD, kalayan puseur jandela nu geus deployed Google Earth.
  • Impor view kiwari Google Earth. Ieu teh ikon munggaran di Impor view ayeunaSarta naon hancana geus buka Google Earth, nyalin hiji printscreen, Meunangkeun hal nu luas jeung mawa salaku hiji gambar. Narikna, tinimbang alat nu brings AutoCAD tur salaku datang dina kelir kalawan resolusi hadé tur kumaha eta perkara migunakeun tilu titik kontrol (henteu salah sakumaha AutoCAD) asalna salaku dipénta.

autocad nyambung jeung google bumi

  • Leupaskeun gambar mosaic. Tina pangalusna Kuring geus katempo, éta geus rengse ti ikon munggaran jeung "Jieun imagery mosaic"Ngan dipenta pikeun nangtukeun wewengkon, teras nyebutkeun sabaraha buleud baris nu mosaic sarta panel dimana anjeun bisa milih naha gambar kasebut diundeur di warna atawa grayscale, Anjeun bisa milih pikeun otomatis ngundeur tur individual nangtung, teu bisa malire perhatian jeung "ngaliwatan".

autocad nyambung jeung google bumi

Tombol panungtungan nyaéta pikeun ngonpigurasikeun aspék kayaning:

  • unit gawé.
  • margin tambahan gambar: Ieu hébat pikeun kompas jeung watermark tina Google Earth is out of the box.
  • Seep: seep nu perlu dipigawé nyekel, Anjeun kudu ningkatkeun Anjeun nu geus predetermined nurutkeun jenis sambungan anjeun boga.
  • Gambar Format: jadi jpg, PNG, BMP, GIF na tif
  • Gambar jalur: dimana maranéhna bakal nyimpen gambar diundeur, aya hiji pilihan janten dina jalur dwg sarua.

Versi percobaan nyaeta pinuh fungsi pikeun poé atawa gambar wates 7 40. bentuk lisénsi mimitian ti $ 23.80, gumantung kana waktu jeung nomer gambar, jeung lisénsi 6 bulan atawa sataun; ogé di posting nu bisa ditempo dina Vérsi Anyar ti 2.

Artikel ieu ceramah ngeunaan PlexEarth warta ti 2.5

Di dieu anjeun bisa ngundeur Plex.Earth

10 balesan pikeun "Sambungkeun AutoCAD kalawan Google Earth"

  1. Urang make Manajer Ruang pikeun AutoCAD seamlessly integrates kalawan KML

  2. soré alus, bisa ngabantu atuh uninga kumaha nambah snap of autocad abdi Plex Bumi Peta 3D 2014? Hatur nuhun hatur nuhun

  3. Kumaha kuring ngimpor gambar ti google bumi keur sipil 3D 2014 ???

  4. Éta kusabab versi AutoCAD anjeun leungit tina pointer mouse. Éta parantos diputus, upami anjeun ngidentipikasi naon anu disebut pointer, teras anjeun angkat ka Windows sareng milarian simbol kursor, sareng anjeun namina namina salinan anu pointer anu aya sareng anu naroskeun anjeun.

  5. Kuring geus autocad sipil 3d 2008 na teu ngimpor gambar ti google bumi, abdi hoyong nganggo sarta henteu hayang ngawartosan pointer sah mun kieu eta sabab, di sagigireun kuring gaduh google bumi pro retak.
    Abdi tiasa ngalakukeun pikeun ngimpor gambar.

  6. Pangrojongana saé pisan sareng gambar, tapi hiji aral kuring mendakan transfer gambar (Google Earth) nyaéta dina UTM PSAD56.
    Anu bakal ngabantu mindahkeun utiliti pikeun UTM WGS84 ... for jigana mah

  7. Tangtu lamun make hijina AutoCAD ...
    Lamun make AutoCAD Peta 3d 2010 boga kakuatan pinuh ku Arc Gis jeung precision yén AutoCAD nawarkeun ...

  8. Euweuh kajadian ku peta autocad pikeun georeferenciaciones, abdi gé nyokot arc GIS atanapi GIS ENVI tungtungna teh Mapinfo. The AutoCAD Peta masih mihak desain na mappings malah teu boga cara panjang pikeun ngaronjatkeun, euweuh kajadian.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.