AutoCAD, kayaning variabel jalan FILEDIA

Dina kasempetan eta bisa kajadian, yén mun anjeun muka file anu, éta muncul eta AutoCAD geus Isro mad jeung paréntah bar nyebutkeun:

Lebetkeun nami teken nepi buka <C: \ Program Payil ...

Variabel autocad filedia fidelia

masalahna teu mintonkeun urang dialog scanner maké pesenan muka atawa nyimpen payel. Éta sabab dialog variabel ieu ditumpurkeun.

Variabel autocad filedia fidelia

Hal ieu direngsekeun kalayan paréntah FILEDIA.

panon!, Teu FIDELIASalaku ngaran Granny Gijon tapi FILEDIA File Dialog.

FILEDIA nulis, teras Lebetkeun, nyerat variabel 1. Tur siap.

Hal sarupa bisa lumangsung ku paréntah, sarta kitu ngumbar kalawan variabel CMDDIA.

21 balesan pikeun "AutoCAD kawas variabel FILEDIA jalan"

  1. Hatur nuhun pisan, tadi kuring Isro mad kalawan yén fidelia misalna geus ampir uninga nya.
    hatur nuhun

  2. Oke, éta cara sejen pikeun ngajawab eta.
    Hanjakal anjeun bisa leungit data atawa program dipasang dina setélan séjén, gumantung kana nalika éta panungtungan waktos Anjeun disimpen sistem kaayaan.

  3. kontribusi pohara alus pikeun ngarengsekeun masalah ieu. Cara séjén pikeun ngabenerkeun masalah ieu reniciando PC ka hiji titik nu saencana dina sistem dimana masalah ieu sarta teu siap tadi.

  4. Hatur nuhun pisan mantuan kuring pisan

  5. ngobrol ngeunaan variabel, aranjeunna moal ngamanipulasi "pickfirst" sareng éta mangrupikeun hal anu paling seueur kasalahan dina modél rohangan

  6. Hatur nuhun pitulung teh, abdi bisa ngajawab

  7. Paling Paréntah Inggris dianggo dina basa Spanyol, ku nambahkeun hiji underscore.

    nyaéta: _filedia

  8. Hatur nuhun kontribusi ieu pohara kapaké pikeun abdi, salam.

  9. FILEDIA paréntah Pikeun Vérsi ogé boga fungsi dina basa Spanyol sabab jeung kuring APLICO ngajawab masalah TO muka payil OR nerapkeun paréntah kudu dina basa Spanyol, AND naon nya? Hatur lamun batur Pitulung

  10. Taya gagasan bisa jadi akang
    Na kumaha versi AutoCAD anjeun? kieu teu aya di versi saméméh 2010 pikir.

  11. Misalna masalah jeung aing PASA Dialogs utamana nu Hatch, capa, AND gaya COTA; Teu ditémbongkeun Dialogs, sarta miceun AUTOCAD 3 kali jeung sia tetep sarua, geus 1 DI FILEDIA asupkeun mibanda nilai AND tetep sarua teu ditémbongkeun kuring Dialogs. Saha nyaho kumaha carana ngalereskeun ieu

  12. hatur nuhun pisan réréncangan anjeun ... anjeun henteu terang sabaraha anu kuring milari solusi ieu ... kuring terang éta tiasa dilakukeun tapi kuring henteu terang kumaha ... bener thanksssss 🙂

  13. Hatur nuhun sumbangan, (anjeunna dihukum uninstall ka AutoCAD program 2013 keur gangguan teh) tapi SOLUCIONASTE lanceukna. Sadérék ogé.

  14. Anjeun spent, excente, Aku hirup dahsyat Longi, jawaban alus .... Deui salaku Windows ménu muncul dina AUTOCAD

  15. Álvarez guruna unggulan nalika kuring kajadian movi langit jeung bumi nepi ka uninstall program jeung install deui tapi dina pituduh Lopez - Tajadura Sumur Bandung kapanggih jawaban sanggeus loba jam na sababaraha $. pitulung bébas tur kiwari kuring congratulate super alus

  16. Jeje, naon Grandma mangrupakeun ngabejaan babaturan, anu teu kurang jeung nu sacara harfiah boga ninina balik di Asturias.

  17. Bawa cukup waktu di AutoCAD ieu apal filedia nu. Hiji batur sapagawean anu paling jam tina alus pitches autocad tadi di parusahaan tempat manéhna digawé, ajarkeun atuh kumaha carana nempatkeun .., ampun maénkeun lulucon dina sobat sejen ngawartoskeun kuring. Kumaha ogé kuring diliwatan eta sareng maranehna.

    Di posting nu buang trik nini, ehhh.

    Hiji salam.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.