AutoCAD mulih ka Mac

Teu aya ragu yén dunya Mac mangrupakeun hadé, tapi salawasna urang dipindahkeun mamang urang nya éta: Jeung salaku I do kalawan AutoCAD?

Anu bakal dipercaya lajeng nu di 1994 AutoCAD R13c42b Ieu ieu panungtungan kami saw ngajalankeun on satengah PowerMacintosh. taun 18 engké, AutoCAD mulih deui ka Mac. Ngan nu sataun ogé dissociated dirina tina Linux.

Naon kajadian éta Mac tinimbang dying dina Ecological pilih mana aya kompetisi keur pilihan (grafis) hardware parantos dipelak ka tingkat impressive of ditampa. salah No mamang téknologi Mac, sababaraha baris ragu claptrap nu aya kalana aranjeunna attributed ka Steve JobsTapi strategi Apple geus pikeun ngjalankeun produk unggulan, sabab dina kasus tina iPod, iPhone jeung kiwari iPad jeung sagalana jeung kritik anu ngarti mangpaat nyaho éta platform on nu keur ngawangun aplikasi grafis teu telepon a ukuran kotak cornflakes.

AutoCAD pikeun Mac Dina kasus AutoDesk, najan sabenerna panggedena di lingkungan CAD dina watesan posisi pasar, kalawan ngan tickled anu sakitu kaahlian sapertos Microstation, IntelliCAD, DataCAD na ArchiCADSaluareun satengah Sipil anjeunna geus pisan suksés dina widang animasi jeung desain industri dina taun panganyarna. produk kawas Maya Sipatna méwah, misalna.

waktos ieu, AutoCAD teu di posisi dina waktu éta. Aya sabot ditinggalkeun diasah di bodas garis Apple ieu berbenturan pikeun lahan yén manéhna hayang meunang Powerz na ArchiCAD enya terus jeung Mac. Kuring henteu daék distractions bari devoting dirina mésér Softdesk na Autoarchitect wanting pikeun ngalakukeun leuwih ti ngan garis, isu eta Intergraph na ieu kuat (moal di angka tapi haseup astral).

Tur unggul AutoCAD rék Mac.

Dasar kuring Watson dear. Gawe sareng Mac mangpaatkeun sumberdaya bakal hadé bisa berjuang jeung mémori tina PCS yén euweuh masihan langkung. éta alesan 10 méré AutoDesk AutoCAD pikeun Mac pikeun nguji dumasar kana éta, ku kituna dina buru méakkeun kabéh PC 64 kami bit na ujug-ujug hiji Mac, sabab bayaran leuwih ti nu can di Monster.

AutoCAD pikeun Mac

Urang sadar yén seukeut I-Mac moal datangna dina istilah pondok mun boga saimbang luhur batan urang ayeuna gaduh ngeunaan PC. Tapi lamun malire -na geus teu- kalawan alat nu bagerak. Ogé, urang sadar, upami teknologi a bade maot, éta aman PC nu milik salah henteu na euweuh Mac mangrupakeun Apple. Bari pamaké desktop Éta moal maot.

Jadi AutoDesk mana pikeun Mac, sabagean kusabab sahiji aplikasi Ecological yén pamaké tina CAD sarta poé nanyakeun eta sarta sabagean neangan aplikasi spasi visualisasi / animasi. Bari eta henteu pindah, anjeun yakin pilari posisi sareng alat nu bagerak jeung lianna gadget nu sipatna oven bodas; urang ngobrol ngeunaan aplikasi pikeun iPhone jeung iPad, pikeun sakabéh batur sapagaweans CAD platform anu ngawangun purwa.

Bedana na kamiripan

2011 AutoCAD pikeun Mac ampir pungsionalitas sarua salaku PC. Kalawan béda dasar kayaning:

  • interface na questioned pita Tapi maranéhna moal datangna sarta diadaptasi Mac palettes gaya.

AutoCAD pikeun Mac

  • Sajaba bisa ngamangpaatkeun sakabéh beurit bodas magic gestural juggling.
  • Kanggo sababaraha alesan aneh teu datangna Kabiasaan sumping nalika AutoCAD indit, anu sumping kalayan AutoDesk. Maksad abdi teh lapisan manajemén group, lapisan filter na lambar set, underlay, sapertos nu versi pamadegan urang disimpen dunya nalika percetakan. Sanajan asuransi baris datangna dina salajengna.
  • Atawa mangrupa rojongan pikeun DGN impor, ékspor ka PDF atawa DWF.
  • Jelas, teu ngajalankeun Windows adaptations sorangan, kayaning Aplikasi Dasar Visual, objék Ole jeung Media Audio. Ieu disadvantage hébat lamun kamajuan geus digawé di dieu, tapi ngajalankeun diwangun AutoLisp (Kurang DCL), ogé di paling tentang ObjectARX.
  • Eta moal ngajalankeun on bit 32, 64 wungkul. Jeung nanya 3 GB RAM, sarta henteu turun pondok nyarankeun 4 GB.
  • Sedengkeun pikeun rojongan format, bakal endure ti R14, 2000, 2004, 2007 na 2010. Tur upami saha hayang ningali mangrupa endog brontosaurus, Anjeun tiasa nyieun simpen salaku dxf R12. Kuring keukeuh, moal maca DGN.

ku 30 Vérsi poé sidang.

AutoDesk geus disusun versi download gratis ngeunaan 30 poé nyobian. Salian lembaga atikan aya salawasna pilihan tina lisensi keur kaperluan éta. Teras Anjeun tiasa mésér enol, nu mana pikeun $ ampir 4,000 atawa migrasi pérsi saméméhna Mayar ukur mindahkeun ongkos.

Éta ogé muka panto geus eta dipasang dina dua mesin sorangan. Kawas ngabogaan hiji instalasi dina PC kantor na laptop; enya kawas kieu; tapi sigana nu tanpa nyieun parios sakumaha Microstation.

Atawa maranéhna geus ngomong yén aplikasi sejenna bakal balik keur Mac, keur ayeuna mah éta mung dewan gambar. Tapi abdi tiasa assure yén handap ieu Maya sarta manggih. Dina sababaraha hal, jigana mah a hambalan AutoDesk megah nuju hiji Ecological nu ngalir loba duit tur sempet neglected 18 taun. Geus ngumumkeun versi Mac-cocog:

  • Animasi: Nu manggih, Maya, 3ds Max, Landian, Mudbox, Sketchbook.
  • Dina pangwangunan: Revit Arsitéktur, Struktur Revit, Revit MEP

Salaku ceuk batur di forum mangrupa, warta ieu ogé alus pikeun maranéhanana maké Linux Ubuntu, jigana kusabab 18 taun urang boga Ubuntu sebaran. 🙂

Di dieu anjeun bisa ngundeur versi percobaan. Sarta informasi langkung sareng video di dieu.

Aya bakal Microstation pikeun Mac?

Anjeunna masihan abdi pelesir ningali dina Kudu diideuan a navigasi prototipe kalawan iPad. Tapi ulah pikir kitu, sanajan maranéhna geus diusahakeun, dina titik ieu bakal jadi diposisikan ogé di Ecological ieu.

2 balesan pikeun "AutoCAD mulih ka Mac"

  1. Ayeuna mustahil nyelapkeun gambar georeferenced ECW di AutoCAD pikeun Mac. Kuring geus ngajukeun pamutahiran ieu Autodesk. Pikeun ngarojong pamanggih pikeun buka link ieu http://bit.ly/nP3kbV tur ngajawab 1 mencét tombol +.
    Leuwih jalma menta leuwih gampang dijieun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.