AutoCAD WS, anu pangalusna tina AutoDesk keur web

AutoCAD WS nyaeta nami nu landed Project Kukupu, sanggeus AutoDesk sanggeus loba usaha datangna wanting pikeun berinteraksi sareng web, pausahaan kaala Sequoia-dijieun Israél anu bisa dipake PlanPlatform mun berinteraksi sareng file DXF / DWG via web.

Ieu téh mangrupa aplikasi paling ngajangjikeun of AutoDesk, hususna multifunctionality sahiji kagunaan eta tiasa gaduh on sistem operasi béda jadi jauh geus dugi ku Windows. Kalayan ieu, hiji pamaké Linux Ubuntu bisa nempo tur ngedit file DWG, a pamaké Mac jeung Toys mobile.

Sababaraha bulan ka tukang eta dirilis versi pikeun diundeur via App Store, nu ngidinan Anjeun ngajalankeun AutoCAD WS dina iPhone jeung tablet ipad. Teu goréng, tempo ieu gratis tapi kamampuan na kénéh dasar tur muka laun ti versi web geus boga narabas.

Hayu urang tingali fungsionalitas naon boga AutoCAD WS mobile.

WS autocad Tempo file DWG / DXF. Anjeun tiasa nempo payil up versi 2010, éta nyalira meunang kiridit nu. Ngajalankeun eta on iPad merlukeun akun, éta heran file a sempet dibagikeun lila saprak disebut Kukupu, sarta asupkeun ngaran pamaké abdi / sandi -anu henteu panjang inget- Kuring bisa ningali yén masih aya sareng sababaraha scribbles yen batur geus dijieun.

Aya ogé sababaraha conto bukti nu bisa didownload:

  • A élévasi pesawat
  • Hiji bagian mékanis teken
  • Conto padumukan warga kalayan penampilan geospatial

Edition dasar. Ampir nyieun versi mobile ieu redlineSanajan poténsi nyaeta didieu leuwih ti dina alat online.

  • A tingkat bisa digambar garis konstruksi, polyline, buleudan, sagi opat sarta téks; kabeh ku interaksi cukup gampang tapi kawates.
  • A ngedit tingkat, noel hiji obyék diaktipkeun paréntah pikeun mindahkeun, skala, muterkeun tur ngahapus.
  • Anjeun ogé tiasa nyandak ukuran sarta nyieun annotations awan, sagi opat, garis freehand na kotak téks.
  • Sedengkeun pikeun visualisasi, ayeuna anjeun boga dua pilihan, ku sadaya kelir sarta grayscale. Versi web ngarojong pintonan a rarancang, Kawas paperspace.
  • Ngabogaan palette warna kalayan nu milih antara pilihan 10, teu kadar kontrol atanapi gaya garis.

WS autocad

Versi web téh leuwih maju, paling Paréntah dasar pangwangunan sarta na rohangan ngédit (motong, offset, Asép Sunandar Sunarya, chamfer, jsb) anu kiwari aya. Kaasup kontrol lapisan, gaya garis, gaya of dimensioning na snap.

Ogé ngarojong Google Maps beban rujukan, nu Jigana bakal masihan loba poténsial. undeuran bisa dilakukeun ku milih pormat nu tiasa R14, 2000, 2004, 2007, 2010 atanapi .zip jeung rujukan.

WS autocad

Ieu pamaké WindowsMobile tiasa ngajalankeun kalawan tablet sagala, digawekeun online. Versi offline mana salajengna deui, sahenteuna versi iPad, jadi pamaké tina rosette batu ieu kudu sabar nungguan, sabab masalah nu Adobe brings kalawan Apple teu ngidinan hiji amprok flash ipad, -a villainy really-

Bagikeun. Ieu geulis tiis pilari tapi pikir sababaraha geus kungsi ngalaman dina eta. Autodesk warrants nu gaduh enkripsi, éta bisa muka panto nepi ka gawé kolaborasi tanpa sieun di leungitna jalur. Éta metot nu salah sahiji tab ngidinan ningali Kala, kalayan modifikasi béda nu tadi file a.

WS autocad Pikeun ayeuna mah di versi mobile eta geus kungsi terpadu Dropbox, alternatif alus pikeun neundeun awan. Eta sia janten sadar blogKusabab aya ngembarkeun ahéng.

Pikeun ngamuat koropak, Anjeun tiasa ngalakukeun ti platform web atanapi ti masang AutoCAD plugin a kalawan nu bisa ogé nyingkronkeun sareng alat mobile.

kacindekan

Dina panempoan mah, pangalusna Kuring geus kasampak dina inovasi AutoDesk keur web, sanajan teu jelas keur kuring malah lamun AutoDesk bakal ngeusi batre pikeun alat ieu dina mangsa nu bakal datang, sarta dumasar kana éta. A hambalan badag arah interaksi jeung awan, sarta leuwih fungsi ti dinya kagungan saméméh usaha Bentley WEL Project Wise, najan aya nu Vérsi Navigator nu mawa disadvantage nu tetep customer.

Buka AutoCAD WS

AutoCAD WS pikeun iPad handap

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.