Aulasca, loba sumber bébas GIS

spanduk (1)

Kelas Virtual tina Cartographic Institute of Andalusia nyaéta platform anu dipasang di Moodle, anu jarakna anu tiasa dilakukeun. Salian ti sababaraha layanan inpormasi anu aya disadiakeun tina Kementerian Perumahan sareng Planning Territorial, Abdi terang tina bahan pangajaran dina téma geospatial anu nembe parantos sayogi.

presentation_cartography

Platform hosting anu sakedik nalangsara (sanaos ningkatkeun) sareng ngundeur sering naek, tapi sakali ngarti rasa pengunduran diri kenging ngundeur bahan sapertos:

tangtu GvSIG

  • Kursus gvSIG (unit 3)

Geocoding

  • Bubuka keur geocoding
  • Rékaman administratif
  • Geocoding diterapkeun kana katastre
  • Geocoding, aspék statistik
  • Geocoding SITNA Navarra
  • Geocoding kaséhatan

Normalisasi sareng kualitas

  • Bubuka keur kualitas
  • Jaminan kualitas
  • Kontrol tematik
  • Akurasi posisi
  • Manajemén kualitas
  • ISO 19100
  • Standar teknis

geodesy

  • Konsep geodesy
  • Sistem rujukan
  • Bubuka keur GNSS, GPS sareng geodesy
  • GNSS sareng pituduh
  • GNSS sareng akurat
  • Jaringan geodetic
  • Sistem rujukan, aplikasi gvSIG sareng ArcGIS

Ladénan Wéb

  • Bubuka keur jasa OGC
  • Lila sareng Mapserver
  • CS-W
  • OpenLS
  • SWE
  • WFS, WFS-T
  • WCS
  • WMS_SLD
  • WPS

Aksés pikeun inpormasi

  • Hak pamakéan

Dina unggal niches aya file dikomprés anu sakuduna ngandung sadaya jejer, tapi dina praktekna saéna ngundeur misah nyalira kusabab sanes kajadian anu sami dina sagala perkara, kajaba kanyataan diundeur éta henteu saé pisan.

Urang pikir yén prakarsa anu hadé téh bakal nambihkeun ka sadaya sumber sareng jasa anu sanés ti Institute.

Buka Aulasca.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.