Atlas of peta atikan haratis ...

Geographics Nasional geus dipigawé pakasaban hébat sareng Exedition Atlas, kumpulan peta ti sakumna dunya pikeun pamakéan pendidikan, siap pikeun percetakan jeung Niron.

peta Argéntina
Peta Argéntina kalawan rinci penting

Karya ieu geus diwanohkeun dina kerangka alus Poé akta of geographers, (Geografi dinten Peta) jeung diantara paling pikaresepeun nu bisa kapanggih:

  • Maps of buana
  • Nganggo atanapi teu nganggo wates interdepartmental
  • Nganggo atanapi teu nganggo rinci panyiri
  • Siap nyitak dina PDF atawa GIF

Ngan saukur milih buana jeung nagara; antara kategori primér nyaéta:

Sajaba ti éta aya peta anu leuwih rinci ngeunaan Amérika Serikat, Wétan Tengah, Mexico sarta Kanada.

Hiji Balesan to "Atlas of peta atikan haratis ..."

  1. halo emmm, kuring milarian peta sareng program atlas

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.